E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.621
bebekim ben sana kötüsün demedimki
sende biliyon ki sende bende sevvalde itina ile bela çeken bir çekim gücümüz var o bakımdan dedim:roflol::roflol::roflol:
iyi hadi bakalım neyse bebek
bu arada bir ara başınızı çıkartında yeni telimi vereyim.
gene ve yine teknoloji tutsaklığım başlıyor(
bebekim ben sana kötüsün demedimki
sende biliyon ki sende bende sevvalde itina ile bela çeken bir çekim gücümüz var o bakımdan dedim:roflol::roflol::roflol:
ben sadece kol bacak kırma tabak-bardak takımlarını bozma konularında ihtisas yaptım mentalist gibi teknolojik sakar değilimm lütfen bu ikisini ayıralımmm :roflol::roflol:
ben sadece kol bacak kırma tabak-bardak takımlarını bozma konularında ihtisas yaptım mentalist gibi teknolojik sakar değilimm lütfen bu ikisini ayıralımmm :roflol::roflol:
ama ben sakarlıktan ziyade özgür irademle katlediyorum..bak telefonum yoktu ne kadar rahattım en azından evden çıkınca nerdesin kaç adım kaldı ne zaman gelecen yoktu.gene öyle olursa telin akibeti belli erenköy semalarında uçuşa geçer yani haksızmıyım.pclere gelince onlarda dandikmiş gene benim suçum değil :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydınn melek anneleriii nasılsınız fıstıklar ben çok iyimm kıslarr bugün bir iş görüşmesine gidicemm dua edin bana olsun inş :Saruboceq::Saruboceq: hepinizi ve meleklerinizi çok öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba melek anneleri maşallah topiğimiz coşmuş neyse şu yılbaşı geçsin bir pcme format atayım .ana vatanıma geri döneceğim hepinizi çok özledim öncelikle topiğimizi tabi :)
herkese slmlar arkadaslarne zamandır gıremıyorum kendımı cok halsız hıssedıyorum,malum dogumum yaklasıyor,kısaca heınızı opuyorum allaha emanet olun
iyi akşamlarr şekerrlerr
maşallah tpik bugün şenlenmişşş okumakla çok mutlu oldummm:))))
hepinize ayrı ayrı teşekkr ediyorummmmm ve çokkk öpüyorummmmmmm
mucukkkkkkkkk
dr dan az önce gelebildim eve,film çekildi ultrasonlaa baktı dr böbreği terk etmiş taş ilerliyormuş
ama filmde kendini göstermedi, dr biraz zaman alacağını söyledi cumaya kadar düşmezse yine yola düşeceğiz, sanırım yine film çekip duruma göre mudahalede bulunacakk,
betülcümmm canımm sms sine cevap veremedim canımmm kontürüm yoktu ve sabah gördüm canımm dünkü yediğim iğne karışımlarından sonra sızmışımm,sakinleştiricide konulmuş galiba,
hla sancım var biraz ama dünkü kadar kötü değil bununla yaşayabilirim bir süree
minikcim geçmiş olsun canımm,sen nasıl oldun dr a gittin mii
canlarımmmm sizi seviyorummmmmmm ve çok öptümmmmmmmm
İyigeceler canlarım...siz mışıl mışıl uyuyonuz kesin..
Bugün çok yoğun geçmesine karşı ,samanyolu dizisi vardı ona takıldım kaldım
uykumda yok bi geziniyim dedim...
Şevval'cim seni nerden tanıyım güzelim..:smiley-cool: Şebbol diye ''benim annem bir melek''dizisi var ya ,ordan esinlendim de takıldım...yoksa anam seni ne tanırım ne bilirim:1no2: Sürci lisan etdiysem affola canım:teselli:
Miniğim rabbim şifa versin canım,görün sen doktora görün ihmal etme
Çok salgın bu meret,arkadaşmında yazık boğazı ağrıyodu bugün...
Antibiyotik verdim onada sabah..akşam telde konştk,iyi değilim dedi..
Kamile seninde inşaallah iyiye doğru gider canım,çok zormuş komşumdan biliyorum ne çekdi...
Allah nerde varsa çektirmesin,acil şifa versin inşaallah:Saruboceq:
Hepinizi öpyrmopuyorumnanaktanMihribanım,kübrabetül'cüm,rüyanazım,gülzeynom,iremcim,mentalistim selamlar sizlerede canım öpyrmopuyorumnanaktan(unutduğum yok inş.)
günaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum
elifi gönderdim yatacağım naz uyanmadan boğazlarım fena şişmiş yutkunamıyorum gecede ateş basıyo diye üstümü açıyorum üşüttüm fena halde
herkesi opuyorumnanaktan canlarım benim
günaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum
elifi gönderdim yatacağım naz uyanmadan boğazlarım fena şişmiş yutkunamıyorum gecede ateş basıyo diye üstümü açıyorum üşüttüm fena halde
herkesi opuyorumnanaktan canlarım benim
günaydınnnn şekerler,
minikcim acil şifalarrr canımmm
mutlaka dr a görünmen lazımmm geçmiş olsun canımmm
betülcüm,rüyacım,sewalcim,begocum,gülzeynocum,mentalistim,mihribancımm nasılsınızzz
hepinizi öptümmm görüşmek üzereee
günaydınnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kamile minik geçmiş olsunnnnnnnnnnnn ikinizedeeee:Saruboceq::Saruboceq:
rüyanazzzzz eniştemle bir hafta evdesiniz demek:jeyyar::jeyyar: ne güzelllllll
begonyam gülümmmm bir zamanlar bu topikte bi hayranım vardıda durmadan benimle dalga geçen seni o sandımmm:kedi::kedi::kedi:
kübrabetül bugün gezmeye gitmiyomusunnnnŞenizŞenizŞeniz
Gunaydın güzel, alımlı ve iyi kalpli bayanlar.
Minik abla geçmiş olsun. Uyuyanın üzerine kar yağar derler sen yine de biraz giyin abla.
Bizde zor bi gece geçirdik. Minnoşum gece uyandı ve ağlğadı biraz. Sabahta erkenden kalktı. Annemi aradım az önce iyiymiş çok şükür. Hasta olmasın da aman çok korkuyorum.
Yine de 3 gün peditus vericem nolur nolmaz.
Bize de yarın öğlene kadar iş var sonra tatil. Fırsat bu fırsat yarın eve gidip temizlik yapıcam biraz. Sonra 3 gün kızım ve kocişkomla gezer tozarızzzzzzz opuyorumnanaktan
KUBRABETÜL teşekkür ederim.işallah canımcım. Dediğin gibi onlar hastalanmasın da biz hasta olmaya razıyız.
MİHRİBAN geçmiş olsun. dişçiye gitmeyi bende hiç sevmem aynen o uyuşukluk yüzünden. İşlerinde kolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?