- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.661
Gunaydın herkese.
Minik ablaaa bebiş mi var göbişte :)
Arkadaşlar p.tesi görüşmek dileğiyle diyorum hepinize. Yeni yılda beklentileriniz geride kalsın istekleriniz gerçekleşsin işallah.
minik sana o kadar dedik eniştemle çok film izliyosun olacağı buydu işteeeee
neyse en geç eylül ayının başlarına doğru doğar yeğenimiz ben çeyrek altınımı aldım eylülde gelir ankaraya sana bide lohusa mevlidi yaparızzz
artık olan olmuş bak izlediğin filmler ne açtı başınaaaaaaaaaa
akannehirakannehir korku filmlerini izleyip böyle korktun sonra korkudan na böyle eniştem seni teselli etti :teselli::teselli: sonrasını anlatamıycam smileyler anlatsınnn
ŞenizŞeniz+=:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kıs sus anam ne diyon sen
ne bebesi ben emekli oldum doğurmam artık kafayımı yedireceksin bana yafruşumm
yok canım yaaa ihtimal mümkünat olasılık ve ihmal yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
da CADIARZUCADIARZUCADIARZU
ay allah korusun dur kıssss
sizede afiyet olsun canım benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Gunaydın herkese.
Minik ablaaa bebiş mi var göbişte :)
Arkadaşlar p.tesi görüşmek dileğiyle diyorum hepinize. Yeni yılda beklentileriniz geride kalsın istekleriniz gerçekleşsin işallah.
niye öyle diyon miniğim,senin kızların çok güzel ablalık yaparlar yerimseniben
işin şakası bende ramazandan beri çok iştahlıyım kendimden emin olmasan bende şüphelenicem kendimden:uhm:
bi bakmışız sana derken ben alıyomuşun bebişi:roflol::roflol::roflol:
günaydın cnm amin :Saruboceq: herkezin dilekleri gerçek olsun 2010 hayırlı gelsin inş:1hug:
miniğim nasılsa burdabiz bizeyiz face gibi rezil olmayız belki adetin yaklaşmıştır ondandır bu belirtiler bazen banada olur sanki 4-5aylık hamile gbi aşererim midem bulanırrr hormonal bi şey yanii
yok bitanem yaaa 1 hafta oldu biteli yakın değil yeni bitti sayılır:kedi::kedi:
hee demi bizbizeyiz :roflol::roflol::roflol:
kk alemine rezil olalım nolcak biz bizeyiz şurda
aay yok ben hiç olmam öyle biye oldu bu anlamadım offf offfff
neyse ay tamam yeni yıla bunu düşünerek girmeyim akşama bakın zengin olacam
siz bulun söyle birer yardımcı kendinize göre pazartesi başlasınlar işe şekerrrryerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
allahım nolur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu sefer bari bana gülsün ayyy
çok güzel planlarım var yaaaaaaaaaa
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay yok canım yok ben almayım 30 bitiyor bir daha doğurup ömrümü çocuk için harcayamam
kızlarım yeter bana allahım onlara uzun ömürler versin
kızlarıma sağlık afiyet uzun ömür versinde onları hayırlı evlat olarak yetiştirmeye harcayım enerjimi
kıs ne diyon annem sende dur aaaaaaaaaaa
ramazandan bu zamana kaç ay oldu anlaşılmazmı:roflol::roflol::roflol:
aman dur yafrum sende edebinle:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm şekerlerim herkese iyi senler diliyorum sevdiklerinizle mutlu huzurlu yılar herkese...
fırsat bulup bakayım dedim şimdi çok kalabalık olcaz biz 24 kişi gelcek bizim eve ve benim çok işim var allahtan eşim ebde onunla hallediyoruz hadi mucux şekerlerim seneye grş.......
sorma haftasonu bizde iki bilet aldık dün gece eşime diyorum bana falda çıktı biziz milyoner evde tadilatı hemen başlatalım diyorummm delimisin niye tadilat yapıyosun gider süper bi ev alırız oraya taşınırız diyo :)))
benimki gizli hamilelik:roflol:,valla göbeğimde çıkıyo bu günlerde hamile gibi
aaaa ben iyice şüphelenmeye başladım kendimden :uhm:
( bazıları 6 aylık olana kadar anlamadık diyolar ya )
merhaba hanımlar....nasılsınız şekerler
bugün topikte hamilelik rüzgarları esiyo hayrola:roflol::roflol:
yılın son günü aklınıza böyle şeyler getirmeyin şekerler :CüvCüv:gerçi isteyenlere allah versin bebiş tabi
biz bu sene bilet almadık her sene alıyoruz bişey çıkmıyo.eşimde bu sene almadı
bende miniğe güvendim zatenyerimseniben nede olsa miniğe çıkarsa en azından evimize yardımcı tutacak değil mi miniğim:roflol::roflol:yarın müjdeli haberi verirsin artık:roflol::roflol:
şaka bir yana inşallah 2010 beraberinde sağlık mutluluk ve azcıkda para getirir hepimize
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm şekerlerim herkese iyi senler diliyorum sevdiklerinizle mutlu huzurlu yılar herkese...
fırsat bulup bakayım dedim şimdi çok kalabalık olcaz biz 24 kişi gelcek bizim eve ve benim çok işim var allahtan eşim ebde onunla hallediyoruz hadi mucux şekerlerim seneye grş.......
selammmmmmmmmmmmmm ben geldim nasilsiniz görüsmeyeli giremiyorum yaaaa cok doluyum cokkk aklim sizde ama girmeye firsatim olmuyo simdeden hepinizin yeni yilini kutluyorum öpüyorum herkesi byeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?