Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın melek annelerimopuyorumnanaktan
dün amma kaynatmışınız heekaydirigubbakcemile3 topiği böle görmek negüzel yaa özlemişim vallaaa.s

iyi akşamlar hanımlar
nerelerdesiniz dün coşmuştu topik bugünde kimse yok
herkes günaydın deyip kaçmış arkası gelmemiş
bende bugün ev işi yemek şu bu derken giremedim bu saati buldu girmem:hulya:

selam şekerlerrrrr ben geldimmmmmmmm
ay sormayınn kıs siz ne kötü arkadaşsınız((
sabah diyorum saç boyatmaya gideceğiz kardesimle diyorum giyindik sarındık sarmalandık anaaaa birde ne görsek kuaförler kapı duvar(((
bugün salı yaaa izinliler ayollll(
bizde can sıkıntısından borç yaptık
çay fincanlarımı yeniledim ve uzun zamandır istediğim misafir çay seti vardı onu aldım:))))))))))))))
ama çok şıklarrr ben çok beğendim
sonrada bacuma ağda yaptık kızları yıkadı karşılığında oda:)))
bende ev temizliği yaptım ancak halledebildim yemek faslıda bitti çayımı aldım sizlere geldim:)))
eeee sizlerden naber bakalım keyifler ne alemde?

oh oh güle güle kullan canım :hulya::hulya::hulya:

hayırlı olsun çay setin canım güle güle kullan
olsun miniğim boşada çıkmamışsınız çarşıya bak evin eksiğini almışsınyerimseniben

oh oh güle güle kullan canım :hulya::hulya::hulya:

mersi canım benim sağolasın da hayırdır annem örgüyemi başladın:roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun çay setin canım güle güle kullan
olsun miniğim boşada çıkmamışsınız çarşıya bak evin eksiğini almışsınyerimseniben

sağol bitanem evet öyle oldu ama epey bir girdi yani
kardeşimin saçı diye gittik 200 onlar birde market alışverişi 250 lirayı harcadım geldim:bbo::bbo::bbo::bbo:
güle güle kullanırım artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol:

başladım sanal olarak alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

iyi gecelerr şekerlerrrr,
minikcim güle güle kullan canımmm
koaför konusunu üstüme alınmıyorummm bu konuda hiç bilgim yok çünkü:)))
ben bütün gün üşüdümm nedense soba yandı bir yandan ben battaniyelere sarındımm,ateşim filanda yoktu(
şimdi daha iyiyimm görüşmek üzereee öpüldünzzzz

başladım sanal olarak alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sanal olarakmı???o nasıl oluyor ayol???
bu arada benden alsana alsana:roflol::roflol::roflol:

sağol bitanem benimm
genelmi bilmiyorum ama ankarada salı günleri kuaförler çalışmıyor ülke genelinden benimde haberim yokda
ay canım benim yaaa sen ne çok üşüyorsun bitanemmmmmmmm
buralar sana göre değil kıs orda üşürsen bugünkü ayaz fırtına kuru esinti adamı çarpar cinstendi
aman canım kendine iyi bak dikkat et boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileay buda pek güzelmişaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

iyi gecelerr minikcimmm,allah rahatlık versinnn
ondan buralara düşmüş olmalıyımm,sanırım daha sahile insem daha iyi olacak benim içinn,yeni simeyleri bile farketmemişimmmbayanssulusmilebayanssulusmilebilmiyorumkismileboshayallersmileboshayallersmile

günaydın meleklerimin annişleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel bir gün olsun inşallah a.s. a.s. a.s a.s.
yeni smiller gelmiş ya çok şekerler yaa en çokta bunu beyendim alsanaalsanasmile hihihi çok komikler yaa:roflol: :roflol:

günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum
kocişle kardeşimide göndereyim nazloyla kaldık baş başa yine
bugün işimde yok oturacağım akşama yemek ne yapsam diye düşünüyorum sadece
şimdilik ben kaçar byeee herkese
meleklerimede güzel bir gün olması dileklerimle opuyorumnanaktan
görüşmek üzere şekerlerrrrrrrrr

günaydın bitanem sanada
evet çok şirinler yaaaaa dün kullandım hatta mentalistte senin beğendiğini bana kullandıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:roflol::roflol:

Günaydın arkadaslar hepinize güzel bir gün diliyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile bende en cok bunu begendim:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…