Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın herkeze hayırlı sabahlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alsanaalsanasmileaklinialirimsmilebilmiyorumkismileboshayallersmileeyvahedigeldismileolumunekankayizsmile

:)))rüyam maşaallah yafruşşş bende çok severim de oynayak kimse yok
eşim okeyden bile anlamaz:))))
bizim evde roller değişik sigara bende alem bende kumar bende adam allahın adamı:))))))))
arkadaşlarıda ona göre olunca kimse yok bana oyun oynayacak((
arkadaşım bekarken pek oynardık onda toplanıp çaylar kahveler sigara 101ler ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh((
zeynom bebekim sanada günaydın canım benim
kamilem betülüm irem canım sizlerede günaydınlar güzel bir gün olması dileğiyle inşaallahhhhhhhhhh

selam kızlar bugün pek tadım yok depresyondayım unutuldummmmmmmmmmmmmmmmmmm ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü çok kötüyüm gerçekten pöh desen ağlayabilcek durumdayımmm
neyse öğleden sonra kafayı toplarsam görüşürüz şimdilik hoşçakalın okula gidiyim geliyim

alsanaalsanasmileboshayallersmilebayanssulusmilebilmiyorumkismileeyvahedigeldismileolumunekankayizsmileaklinialirimsmile

girmişken hepsini deniyeyim dedim

Minik abla davet bizden gelmek kızlardan. İkramlarda yaparım size. Ballısından tuzlusundan ekşisinden :) Yer yer göbişleri tokuştururuz :dance:

Sevvalcik kıyamam yahu. Ne oldu canımcım. Takma kafana ne varsa boşverrrrr. Üç günlük dünya değmez üzülmeye. Gel bi öpem de moralin yerine gelsin. opuyorumnanaktan

tontonum neyin var bakıyım kimler soktu seni depresyona eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Selam kıslaaaar....Dün giremedim ful dolu ve yoğundum...
Ne var ne yok ?bi yaramazlık yok inşaallah,geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisiniz umarım.Mihribanım dişini merak etdim iyimi biraz canım..
Benim meleğim üşütmüş karın ağrısı ve ishali var evde..
Oğlanında dün galata kulesine gezisi vardı,bu havada bu gezilerede sinir oluyorum,çoluğu çocuğu havalandırıp hasta ediyolar..Güzel havalara aktırmıyolar yaa..Akşam bi geldi burun tıkalı tıslaya tıslaya....Hemen ilaçlara terfi tabii...Oda kaldı bugün...Anlayacağnız ev revire döndü yine..
İtinayla hasta bakılır...16 senelik referansım varyerimseniben
K.İ.B Çok öpyrmopuyorumnanaktan

geldim canim geldim artikin mahfetti bu face beni nefret ediyorum ondan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tamda yerine geldin heeee nede göbüslü karilariz biz ooooo sen öyle deyipte dertlendirme bizi bizler buracikta bir deri bir kemik garularizzz :)) yanem aaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sevalcim benim neden şuursuzsun datlum kıymatlum benim
zaten her yanım alerji oldu.efeyi okula bıraktıktan sonra karşıya geçerken adamın biri biraz dokundurdu.
belalar üstümde dolanıyor neler oluyor bize yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…