Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

minikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yafrimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm su ismi degisen arkadasa bisey de bana herkes dediiii ay adinida aklinda tutamiyorum mentalistttttttttttt satanist gibim zati :)))

banami dedin herkes diyeeee söyle bakalim benim birkerem adim var taammmiiiiii :)) :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ne diyorsun canım sanaöpücük yetiştirecem diye unutmuşum aaaaaaa ne kızıyorsun .seni anneme söyliyecem:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

ne diyorsun canım sanaöpücük yetiştirecem diye unutmuşum aaaaaaa ne kızıyorsun .seni anneme söyliyecem:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

ay ne öpücügü ayol birtane yetmiyomu aaaaaaaaaaaaaaaa sende birkere yolla tam olsunnnn yarim yarim istemem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bidenem noldu bebekim sanaaaa
oda neymiş canım benimmmmm yakışmaz sana aaaaaaaaaaaaaaaa
hadi topla bakem kendini şekerciğimm
havalardandır havalardannnnnnnnn

geçmiş olsun canım evlatlarına bitanemmm
kolaylıklar diliyorum sana canım benim

çok şükür yafruşummmmmmmmmmm

valla demi kıs göbek kim biz kim annem oynasa oynasa kemiklerimiz oynar bizim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sevalcim benim neden şuursuzsun datlum kıymatlum benim
zaten her yanım alerji oldu.efeyi okula bıraktıktan sonra karşıya geçerken adamın biri biraz dokundurdu.
belalar üstümde dolanıyor neler oluyor bize yahu:)

kısım sana ben daha bişeycikler demiyorum vallahi
elin adamınında başını yakacakmıştın belanla :roflol::roflol::roflol:
şaka bir yana geçmiş olsun bebekimmmm
herkesi öpüyorum canlarım benim kızları bugün uyutmayacağım ama naz sızar az sonra yayıldık odalarına dvd keyfi yapacağız battaniye altındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarımla koyun koyuna vakit geçireyim azcık
kolay gelsin herkese opuyorumnanaktan sizleri vede meleklerimi canlarım

sevalcim benim neden şuursuzsun datlum kıymatlum benim
zaten her yanım alerji oldu.efeyi okula bıraktıktan sonra karşıya geçerken adamın biri biraz dokundurdu.
belalar üstümde dolanıyor neler oluyor bize yahu:)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nasil anlamadim bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

benide al müthiş uykum var 2gündür paso uyuyorum
şimdi karnıyarık yapacam vakit kalırsa uyuyacam.umarım sızıp kalmam efecik okulda kalır yoksaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yettim gariiiiiiiiiiiiii bak dayanamadim geldimmmmm hasret acisi baskaymis beeeeeeeee a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

beni kızdırma seni öpücük manyağı yaparım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben hiçbir işimi yarım yapmam bebek

neyse bende sizler yokken yemegimi yapayim hazirda olsun demi görüsürüz gelince birisi msnden haber etsin gelirim hemen haydin byeeeeeeeeeeeeeeeee

beni kızdırma seni öpücük manyağı yaparım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben hiçbir işimi yarım yapmam bebek

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis öpücük manyagi yap beni ne gelirse gelsin basima senden bu kista :))))))))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Anammmmmmmm bi deri bi kemik bağyanların arasında benim işim yok o halde. Gidiyom kendimi intihar etmeye. Benzin döküp yakıcam kendimi bilmiyorumkismile
Ayy yok yok benzin pahalı lpg tankına atacam kendimi. Yangın yakıcammmm böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :a015:

iyi günlerrr şekerlerrrr,yine muhabbeti kaçırmışımmm(
sancıdan kıvranıyorum sabahtan beri böbrek yine coştu,sobanın üzerinde tuğla ısıtıp onu koyuyorum
biraz rahatlatıyor barii
sewalcim hayırdır tatlım neyin varrr kim depresyona soktu senii,söyle topikçe hakından geliriz evallah
mentalistcim geçmiş olsun canımmm ya allah korumuş,
begocumm evlatlarına acil şifalarr canım geçmiş olsunn,
nunukcum,minikcim,betülcüm,iremcimm nasılsınız şekerlerr
bugün mihriban yok mu yada ben mi görmedimmm
unuttuğum varsa özür dilerimm bugünlük beni hoşgörsün olurmuu
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm görüşmek üzereeee:))))

:)))noluyor ay burda öpen öpene yakan yakana:)))
hadi bakalım karnıyarığını yap mentalistim
nunukum muckkk bebekim sanada
iremim canım deme öyle kıs verirsin sende kız büyüsünde bir canım peşinde dolanmaktan erirsin meraklanma
dvd bitmeden kızlar koynumda sızdılar bende accık kestirmişim tel çaldı ona uyandım kayfe yaptım kendime dışarıyı seyrederek keyif yapıyorum:)gerçi sallanan ağaçlardan başkada bişey yok ama olsun kafa dinliyorum düşünüyorum ruhumu dinlendiriyorum)))
pce kucağımda yalnız:)))))))))))))))))))))))))

aaaaaaaa olurmu hiç tatlımmmlmaz:sen daha yakın doğum yapmadınmı bak seneye göbüş bile kalmaz merak etmeee :1hug:hem biz seni göbüşlüde sevrizzolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canım benimmm
geçmiş olsun bitanemmmm yaaaaa
ne zaman hallolacak dr ne dedi ameliyat falan yokmu canım
bir arkadaşımda aynı durumda bugün sonuçlara bakılacakmış ya ameliyat yada kıracaklarmış oda kıvranıyorum sancıdan diyordu:1no2::1no2:
acill şifalar diliyorum bitanem benim kendine dikkat et canım
tekrardan geçmiş olsun bebekimmm

geçmiş olsun canım benimbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ben gene kaçar oğluşu almaya gidiyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarın tekırar gitmeyi düşünüyoruz bakalımmm,dünkü üşüme krizim bu yüzdenmiş galibaaince bir yol düşmesi zaman alır demişti,pek sancım yoktu bu sabaha kadar
atlatıyorum galiba demiştimm yanılmışımmm,tekrar film çekilip ona göre karar verecek müdahaleye sanırım doktorr hayırlısı bakalımm,tuğla baya işe yaradı baya azaldı sancımm,sıcak su torbası koyamıyorum,sakarlığımla açılır kendimi yakarım mutlaka diye:kedi:

geçmiş olsun canım benimbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

teşekkürlerr canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi algel bakalımm efeciği:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hadi bakalım dikkat et kendine kısım arabalara falan vurma kendini:roflol::roflol::roflol:

evet belliydi dünden canım üşümeler
bu arada biliyorsundur ama ben yinede söyleyim tuğlayı yada su torbasını ayaklarının altına koyuyorsun değilmi bitanem??
aman haa neren ağrırsa ağrısın sadece ayak altına koyulur sıcak su yoksa çok tehlikeli
ciddi hasarlar bırakabiliyor yanlış bir yerde uygulamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…