- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.901
banami dedin herkes diyeeee söyle bakalim benim birkerem adim var taammmiiiiii :)) :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ne diyorsun canım sanaöpücük yetiştirecem diye unutmuşum aaaaaaa ne kızıyorsun .seni anneme söyliyecem:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
selam kızlar bugün pek tadım yok depresyondayım unutuldummmmmmmmmmmmmmmmmmm ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü çok kötüyüm gerçekten pöh desen ağlayabilcek durumdayımmm
neyse öğleden sonra kafayı toplarsam görüşürüz şimdilik hoşçakalın okula gidiyim geliyim
Selam kıslaaaar....Dün giremedim ful dolu ve yoğundum...
Ne var ne yok ?bi yaramazlık yok inşaallah,geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisiniz umarım.Mihribanım dişini merak etdim iyimi biraz canım..
Benim meleğim üşütmüş karın ağrısı ve ishali var evde..
Oğlanında dün galata kulesine gezisi vardı,bu havada bu gezilerede sinir oluyorum,çoluğu çocuğu havalandırıp hasta ediyolar..Güzel havalara aktırmıyolar yaa..Akşam bi geldi burun tıkalı tıslaya tıslaya....Hemen ilaçlara terfi tabii...Oda kaldı bugün...Anlayacağnız ev revire döndü yine..
İtinayla hasta bakılır...16 senelik referansım varyerimseniben
K.İ.B Çok öpyrmopuyorumnanaktan
geldim canim geldim artikin mahfetti bu face beni nefret ediyorum ondan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tamda yerine geldin heeee nede göbüslü karilariz biz ooooo sen öyle deyipte dertlendirme bizi bizler buracikta bir deri bir kemik garularizzz :)) yanem aaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sevalcim benim neden şuursuzsun datlum kıymatlum benim
zaten her yanım alerji oldu.efeyi okula bıraktıktan sonra karşıya geçerken adamın biri biraz dokundurdu.
belalar üstümde dolanıyor neler oluyor bize yahu:)
sevalcim benim neden şuursuzsun datlum kıymatlum benim
zaten her yanım alerji oldu.efeyi okula bıraktıktan sonra karşıya geçerken adamın biri biraz dokundurdu.
belalar üstümde dolanıyor neler oluyor bize yahu:)
bidenem noldu bebekim sanaaaa
oda neymiş canım benimmmmm yakışmaz sana aaaaaaaaaaaaaaaa
hadi topla bakem kendini şekerciğimm
havalardandır havalardannnnnnnnn
geçmiş olsun canım evlatlarına bitanemmm
kolaylıklar diliyorum sana canım benim
çok şükür yafruşummmmmmmmmmm
valla demi kıs göbek kim biz kim annem oynasa oynasa kemiklerimiz oynar bizim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kısım sana ben daha bişeycikler demiyorum vallahi
elin adamınında başını yakacakmıştın belanla :roflol::roflol::roflol:
şaka bir yana geçmiş olsun bebekimmmm
herkesi öpüyorum canlarım benim kızları bugün uyutmayacağım ama naz sızar az sonra yayıldık odalarına dvd keyfi yapacağız battaniye altındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarımla koyun koyuna vakit geçireyim azcık
kolay gelsin herkese opuyorumnanaktan sizleri vede meleklerimi canlarım
bidenem noldu bebekim sanaaaa
oda neymiş canım benimmmmm yakışmaz sana aaaaaaaaaaaaaaaa
hadi topla bakem kendini şekerciğimm
havalardandır havalardannnnnnnnn
geçmiş olsun canım evlatlarına bitanemmm
kolaylıklar diliyorum sana canım benim
çok şükür yafruşummmmmmmmmmm
valla demi kıs göbek kim biz kim annem oynasa oynasa kemiklerimiz oynar bizim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kısım sana ben daha bişeycikler demiyorum vallahi
elin adamınında başını yakacakmıştın belanla :roflol::roflol::roflol:
şaka bir yana geçmiş olsun bebekimmmm
herkesi öpüyorum canlarım benim kızları bugün uyutmayacağım ama naz sızar az sonra yayıldık odalarına dvd keyfi yapacağız battaniye altındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarımla koyun koyuna vakit geçireyim azcık
kolay gelsin herkese opuyorumnanaktan sizleri vede meleklerimi canlarım
ay ne öpücügü ayol birtane yetmiyomu aaaaaaaaaaaaaaaa sende birkere yolla tam olsunnnn yarim yarim istemem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
beni kızdırma seni öpücük manyağı yaparım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben hiçbir işimi yarım yapmam bebek
aaaaaaaa olurmu hiç tatlımmmAnammmmmmmm bi deri bi kemik bağyanların arasında benim işim yok o halde. Gidiyom kendimi intihar etmeye. Benzin döküp yakıcam kendimi bilmiyorumkismile
Ayy yok yok benzin pahalı lpg tankına atacam kendimi. Yangın yakıcammmm böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :a015:
iyi günlerrr şekerlerrrr,yine muhabbeti kaçırmışımmm(
sancıdan kıvranıyorum sabahtan beri böbrek yine coştu,sobanın üzerinde tuğla ısıtıp onu koyuyorum
biraz rahatlatıyor barii
sewalcim hayırdır tatlım neyin varrr kim depresyona soktu senii,söyle topikçe hakından geliriz evallah
mentalistcim geçmiş olsun canımmm ya allah korumuş,
begocumm evlatlarına acil şifalarr canım geçmiş olsunn,
nunukcum,minikcim,betülcüm,iremcimm nasılsınız şekerlerr
bugün mihriban yok mu yada ben mi görmedimmm
unuttuğum varsa özür dilerimm bugünlük beni hoşgörsün olurmuu
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm görüşmek üzereeee:))))
iyi günlerrr şekerlerrrr,yine muhabbeti kaçırmışımmm(
sancıdan kıvranıyorum sabahtan beri böbrek yine coştu,sobanın üzerinde tuğla ısıtıp onu koyuyorum
biraz rahatlatıyor barii
sewalcim hayırdır tatlım neyin varrr kim depresyona soktu senii,söyle topikçe hakından geliriz evallah
mentalistcim geçmiş olsun canımmm ya allah korumuş,
begocumm evlatlarına acil şifalarr canım geçmiş olsunn,
nunukcum,minikcim,betülcüm,iremcimm nasılsınız şekerlerr
bugün mihriban yok mu yada ben mi görmedimmm
unuttuğum varsa özür dilerimm bugünlük beni hoşgörsün olurmuu
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm görüşmek üzereeee:))))
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay canım benimmm
geçmiş olsun bitanemmmm yaaaaa
ne zaman hallolacak dr ne dedi ameliyat falan yokmu canım
bir arkadaşımda aynı durumda bugün sonuçlara bakılacakmış ya ameliyat yada kıracaklarmış oda kıvranıyorum sancıdan diyordu:1no2::1no2:
acill şifalar diliyorum bitanem benim kendine dikkat et canım
tekrardan geçmiş olsun bebekimmm
teşekkürlerr canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmiş olsun canım benimbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
ben gene kaçar oğluşu almaya gidiyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım benimbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
ben gene kaçar oğluşu almaya gidiyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarın tekırar gitmeyi düşünüyoruz bakalımmm,dünkü üşüme krizim bu yüzdenmiş galibaaince bir yol düşmesi zaman alır demişti,pek sancım yoktu bu sabaha kadar
atlatıyorum galiba demiştimm yanılmışımmm,tekrar film çekilip ona göre karar verecek müdahaleye sanırım doktorr hayırlısı bakalımm,tuğla baya işe yaradı baya azaldı sancımm,sıcak su torbası koyamıyorum,sakarlığımla açılır kendimi yakarım mutlaka diye:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?