Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ewett canım biliyorummyerimseniben

biraz daha iyiyim sanki begocum.zaten yarın randevum var doktora şikayetlerimi söylicem bakalım ne yapacakalsanaalsanasmile
sizede çok geçmiş olsun canım sanada kolay gelsin hastayla uğraşmak daha çok yoruyo insanı
geçmiş olsun kamilecim
şimdi nasılsın canım

iyi akşamlar hanımlar
gündüz giremedim.benden önce eşim ve kızım kaptılar pc yialsanaalsanasmile
benimde işim vardı sonra çarşıya çıktık geldim yemeği hazırladımcokacimcoook
kızlara sigara böreği sardım.az öncede kızdan pc yi kaptımboshayallersmile
bu arada yeni smiller çok şekermişbilmiyorumkismilebayanssulusmileaklinialirimsmileguclubacismile

iyi akşamlar herkese canlarım
mihribanım maşaallah ellerine sağlık bitanem afiyetle yiyin canım benim
bu akşam yaprak dökümü yokmuş sanırım nettende göremedim fragmanını bende yemek sonrası şekerleme yaparım artık:))
görüşemezsek akşamınız güzel olsun yafruşlarrr
meleklerimi vede sizleri muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yafrum ben duran arabalar bisiklete binerken yapıyorum .yayan yürürken değil dünkü bana vurdu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kamilem canım hemen bakıp çıktım kusura bakma görmedim canım
hoparlörün ucu laptopun içinde kırıldı onunla uğraşıyordum :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

sevalim performans ödevleri sanırım öğrencilere veriliyor.
öğrenci annelere değil kolay gelsin bizimde sezenle var uçurtma yapmamız gerekiyor:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

iyi akşamlar...oğlanı babasına sattım 5 dakika size bakıyım dedim...şevvalcim ben kurtuldum performans ödevlerinden allaha şükür allah sana kolaylık versin canımbilmiyorumkismile

beni unutmuşsun küstüüüüümalsanaalsanasmileunuttunuz beni artıkalsanaalsanasmile

geçmiş olsun canım...

biz senide zayiflatiriz canimmmm sen sakin merak etme biryere gitmen gerekmiyooo yani :)))

cok gecmis olsun canim

geldim bak bir döndüm dönüsüm muhtesem oldu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi akşamlar...oğlanı babasına sattım 5 dakika size bakıyım dedim...şevvalcim ben kurtuldum performans ödevlerinden allaha şükür allah sana kolaylık versin canımbilmiyorumkismile

oooooooooooooo selam canim hadi iyisin bebisi öp benim icin adini ne koydunuz yerimseniben

neysen hadin ben cikiyorum melisayi uyutmam gerek görüsürüz insallah yarina kendinize iyi bakin iyi aksamlar byeeeeeeeee

offfffffffffff yaaaaaaaaaaaaa zaten bunalmışm bide üstüne performans açılın kendimi kk nın çatısından atıcammmmmmmmmm
alsanaalsanasmileeyvahedigeldismilebayanssulusmilebilmiyorumkismileboshayallersmile:umursamaz:yasakkelimesositosositosüprizzzzz:jeyyar:kafamçokkarıştıCADIARZU

“Levent ve Bülent oğullarıyla balık tutmaya gittiler. Levent oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Bülent de oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Toplam 21 balık tutulmuştu. Levent’in oğlunun adı Mert’ti.
- Bülent’in oğlunun adı nedir?
- Her biri kaç balık tutmuştur?”

kızlar bu soru kızımın ödevi kafayı yedirtti akşamdan beri kızıma 3 e giden bi çocuğa bu işkende olurmu ??

şevvalcim cevabı buldun mu bilmiyorum ama ben doğru cevabı buldum galibaCADIARZU
mert 3 balık
levent 6 balık
bülentin oğlu 4 balık
bülent 8 balık tutmuştur
toplamda 21 balık ediyo
ama bülentin oğlunun adı ne alaka onu anlamadım:uhm:
sen de ona can deyiver:roflol::roflol:
kafayıda yeme canım yaaa.gerçi ben 1. sınıfta bıktım daha 2 defa performans ödevi yaptık ama buda yetti banaalsanaalsanasmile
yinede yeme kafayı canım sen bize lazımsınolumunekankayizsmile

günaydınlar şekerlerrrr
güzel bir gün diliyorum herkese canlarım benim
o ne ay ne biçim ödevmiş o vallahi ben çok kavga ederim seneye allah sonumu hayretsin artık ne diyim rezilllik başa bela(
belinayyyyy annem sana noluyor kıs kim unuttu seni yafrum dur aaaaaaaaaa herkeste bi potansiyel depresyon modu var(
yapmayın nolur hayat zati zor ve sıkıcı havalardan dolayı birde biz zorlaştırmayalım işleri demi ama
gerçi benimde taaaa anamın ....kadar geri dönüveresim var artık bu hayattan ama:)))
giremem artıkın çıktık bir kere.:)))
herkesi opuyorumnanaktan görüşmek üzere şekerlerrrrrrr kolay gelsin sizlere
pazar var bugünde gidermiyim bilmiyorum akşamada yemek yok offffff offfffffffffff ulen milli piyango yaktın beni nan((

ahh kıyamam sana facede oyna canım hatta sen faceye 101 yaz oyunu ekle arkadaş oluruz ordan beraber oynarız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…