- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.921
ewett canım biliyorummyerimsenibenhadi bakalım dikkat et kendine kısım arabalara falan vurma kendini:roflol::roflol::roflol:
evet belliydi dünden canım üşümeler
bu arada biliyorsundur ama ben yinede söyleyim tuğlayı yada su torbasını ayaklarının altına koyuyorsun değilmi bitanem??
aman haa neren ağrırsa ağrısın sadece ayak altına koyulur sıcak su yoksa çok tehlikeli
ciddi hasarlar bırakabiliyor yanlış bir yerde uygulamak
biraz daha iyiyim sanki begocum.zaten yarın randevum var doktora şikayetlerimi söylicem bakalım ne yapacakalsanaalsanasmileSelam kıslaaaar....Dün giremedim ful dolu ve yoğundum...
Ne var ne yok ?bi yaramazlık yok inşaallah,geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisiniz umarım.Mihribanım dişini merak etdim iyimi biraz canım..
Benim meleğim üşütmüş karın ağrısı ve ishali var evde..
Oğlanında dün galata kulesine gezisi vardı,bu havada bu gezilerede sinir oluyorum,çoluğu çocuğu havalandırıp hasta ediyolar..Güzel havalara aktırmıyolar yaa..Akşam bi geldi burun tıkalı tıslaya tıslaya....Hemen ilaçlara terfi tabii...Oda kaldı bugün...Anlayacağnız ev revire döndü yine..
İtinayla hasta bakılır...16 senelik referansım varyerimseniben
K.İ.B Çok öpyrmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun kamilecimiyi günlerrr şekerlerrrr,yine muhabbeti kaçırmışımmm(
sancıdan kıvranıyorum sabahtan beri böbrek yine coştu,sobanın üzerinde tuğla ısıtıp onu koyuyorum
biraz rahatlatıyor barii
sewalcim hayırdır tatlım neyin varrr kim depresyona soktu senii,söyle topikçe hakından geliriz evallah
mentalistcim geçmiş olsun canımmm ya allah korumuş,
begocumm evlatlarına acil şifalarr canım geçmiş olsunn,
nunukcum,minikcim,betülcüm,iremcimm nasılsınız şekerlerr
bugün mihriban yok mu yada ben mi görmedimmm
unuttuğum varsa özür dilerimm bugünlük beni hoşgörsün olurmuu
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm görüşmek üzereeee:))))
hadi bakalım dikkat et kendine kısım arabalara falan vurma kendini:roflol::roflol::roflol:
evet belliydi dünden canım üşümeler
bu arada biliyorsundur ama ben yinede söyleyim tuğlayı yada su torbasını ayaklarının altına koyuyorsun değilmi bitanem??
aman haa neren ağrırsa ağrısın sadece ayak altına koyulur sıcak su yoksa çok tehlikeli
ciddi hasarlar bırakabiliyor yanlış bir yerde uygulamak
iyi günlerrr şekerlerrrr,yine muhabbeti kaçırmışımmm(
sancıdan kıvranıyorum sabahtan beri böbrek yine coştu,sobanın üzerinde tuğla ısıtıp onu koyuyorum
biraz rahatlatıyor barii
sewalcim hayırdır tatlım neyin varrr kim depresyona soktu senii,söyle topikçe hakından geliriz evallah
Anammmmmmmm bi deri bi kemik bağyanların arasında benim işim yok o halde. Gidiyom kendimi intihar etmeye. Benzin döküp yakıcam kendimi bilmiyorumkismile
Ayy yok yok benzin pahalı lpg tankına atacam kendimi. Yangın yakıcammmm böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :a015:
iyi günlerrr şekerlerrrr,yine muhabbeti kaçırmışımmm(
biraz rahatlatıyor barii
:)))noluyor ay burda öpen öpene yakan yakana:)))
hadi bakalım karnıyarığını yap mentalistim
nunukum muckkk bebekim sanada
iremim canım deme öyle kıs verirsin sende kız büyüsünde bir canım peşinde dolanmaktan erirsin meraklanma
dvd bitmeden kızlar koynumda sızdılar bende accık kestirmişim tel çaldı ona uyandım kayfe yaptım kendime dışarıyı seyrederek keyif yapıyorum:)gerçi sallanan ağaçlardan başkada bişey yok ama olsun kafa dinliyorum düşünüyorum ruhumu dinlendiriyorum)))
pce kucağımda yalnız:)))))))))))))))))))))))))
iyi akşamlar...oğlanı babasına sattım 5 dakika size bakıyım dedim...şevvalcim ben kurtuldum performans ödevlerinden allaha şükür allah sana kolaylık versin canımbilmiyorumkismile
beni unutmuşsun küstüüüüümalsanaalsanasmileunuttunuz beni artıkalsanaalsanasmile
geçmiş olsun canım...
“Levent ve Bülent oğullarıyla balık tutmaya gittiler. Levent oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Bülent de oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Toplam 21 balık tutulmuştu. Levent’in oğlunun adı Mert’ti.
- Bülent’in oğlunun adı nedir?
- Her biri kaç balık tutmuştur?”
kızlar bu soru kızımın ödevi kafayı yedirtti akşamdan beri kızıma 3 e giden bi çocuğa bu işkende olurmu ??
şekerler uyumadan önce bir topiğimize bakıyım dedim
kimse yok
iyi geceler hepinize
:)))rüyam maşaallah yafruşşş bende çok severim de oynayak kimse yok
eşim okeyden bile anlamaz:))))
bizim evde roller değişik sigara bende alem bende kumar bende adam allahın adamı:))))))))
arkadaşlarıda ona göre olunca kimse yok bana oyun oynayacak((
arkadaşım bekarken pek oynardık onda toplanıp çaylar kahveler sigara 101ler ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh((
zeynom bebekim sanada günaydın canım benim
kamilem betülüm irem canım sizlerede günaydınlar güzel bir gün olması dileğiyle inşaallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?