- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.181
ne mental nan mentol oldum haata eter bile olabilirim cinlerim az önce tepeme çıktı .zıplamamk için sabahı bekliyorum.acayip çıkartma yapacam .utanmazlar hem yavruma bağırıp hemde bana şikayet ediyorlar unutkanım ama sağır değilim neyseki soktum lafı sabaha kadar kurarlar.kursunlar efendim yaza olan sömestre da biter .benim kazmada önü çekiyor:
iyi akşamlar herkese şekerlerrrrrrrrrr
kızlar babaları ile çizgi film keyfi yapacaklarmış battaniyeye sarıldılar kanepeye yayıldılar ben köleden mısır bekliyorlar:)))
mısırı patlatayımda bende büzüşeyim battaniye altına accık şekerleme yapayım))
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım benim
kib görüşmek üzere opuyorumnanaktan herkesleriiiiii
meleklerimide benim için ısırınnnnnnnnn
ciddi ciddi çok sinirliyim ne uykusu
seni gibi azgin garuuuu kizim cocuklari odaya yollasana isimiz var de karsey yapcaz size deee :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o neeeeeeeeeee ilahiiiiiiiiii nunukkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canim dedi ya köleden misir istiyorum
bende diyorum iste gerci gec kaldim millet horul horul uyuyo
arkasindan konusmak gibi olmasin bu minik alem yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
neyse canim cikiyorum bende melisa kötü öksürüyo ona bakayim bir görüsmek üzere iyi geceler
bu arada kk sohpet kapanmis aaaaaaaaaaaaaaaaa oldum((
ulen beceriksiz karı aklinialirimsmileaklinialirimsmilesen gündüz verdiğim tüyoları hiçe sayarsan ha böyle battaniye altında beklersinnnnbayanssulusmilebayanssulusmile
hem dr ler bile söylediğim yöntemi onaylıyo domuz gribine bile iyi geliyomuş
::roflol::roflol:
hahhahhahaahhaahaah ben çok güldüm bu yoruma alemsiniz adam bana hep sarılmaya çalışıyor tevekkeli sarılmadığım için öküs grbi oluyorum :jeyyar::::jeyyar::jeyyar:
İyi geceler kızlar...ne güzel kaynatmışınız maşaallah maşallah..
eferiiinnnnnn eferiiiinnnn...Aklınız fikriniz şeyinize çalışıyo valla kuduruk karular:jeyyar::jeyyar:
Öpüldünüz hadi byyyyyyyyyyyyyy
seni gibi azgin garuuuu kizim cocuklari odaya yollasana isimiz var de karsey yapcaz size deee :kedi: :kedi: :kedi: :: :roflol: :roflol: :: :roflol: :roflol:
hayirdir seker ne oluyooo :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: minikteki sorunlarmi kocami paylasamiyon cocuklarla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canim dedi ya köleden misir istiyorum
bende diyorum iste gerci gec kaldim millet horul horul uyuyo
arkasindan konusmak gibi olmasin bu minik alem yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
köle efendisine gitmiş ne mısırı istiyorsun ilahi nunukummmmmmmmmm::roflol::roflol::roflol:
neyse canim cikiyorum bende melisa kötü öksürüyo ona bakayim bir görüsmek üzere iyi geceler
bu arada kk sohpet kapanmis aaaaaaaaaaaaaaaaa oldum((
::roflol::her derde deva diyosun yaniiiiii:roflol::
:::roflol::roflol:
aşkolsun begom yaaaaaa
arada başka şeylerede çalıştırıyoz kısssss:roflol::roflol::
::roflol::roflol::roflol:
niye kıs kardeş yapmak içinmi oluyo sadece allah seniiii emiiiiiiiiiiiiiii
ay çocuklarım sorun değilki ne diyon sen körüm gözüm
aaaaaaaaaaaaa için rahat olsun çocuklarım erken yatar noproblemmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar:
::roflol::roflolkudum okudum arkamdan konuşmuş gibi olmadı :
::roflol::roflol:yerimseniben
geçmiş olsun canım benim hasta olmaz inşaallahhhh
kib byeee
bu arada günaydınnnnnnnnn sohbet kapanalı senesi olacak uleynnnnnnn:roflol::roflol::
tünaydın hanımlar
gece iyi kaynatmışsınız bilseydim gelirdim sohbete dicem ama o saatte uyuyodum galiba
miniğim bugün burda hava güneşli güzel ama biz yine evdeyiz kociş çalışıyo:çok üzgünüm:
ay şu tatilimiz haftasonu olsa ne güzel olur böyle çocuklarda çok sıkılıyolar
benimde evde işim bitmiyo bitse nedense arabasız pek dışarı çıkmak istemiyorum
ay ben çoktan yaşlanmışım:gitme: umutsuz vakayım:hulya:
neyse şekerler hepinizi öptüm
şimdilik byyyyyyybayanssulusmilebayanssulusmileguclubacismileohaoldumsmilebunlar çok hoşuma gidiyo:roflol::roflol:
sağol bitanem gel sende gel şeker kahkahamıza kahkaha ekle yafruşşşş
iyiyiz canım ne olsun sen naptın?kurtuldunuzmu mendeburdan
selam canım benim sanada tünaydın bebekimmmmmm
ay nerde yafrum ayaz valla
kuaförüme gittik kaşları hallettim yağmur yağış ordan market işlerini hallettim eşimede ıhlamur aldım demleyimde içsin kocacuğummmmm:jeyyar::jeyyar:
evet canım çocuklarla araba olmayınca çok zor oluyor 2 sene olacak bizim adamı zor ikna etmiştim arabayı sevmiyorum diye almıyordu çocuklarla rezillik oluyordu
rahat oluyor valla kar kış soğuk demiyoruz gezerken
hele kışın giydir sar sarmala sinir geliyordu banada ama gezmeyide sevdiğimden vaz geçemiyor çekip duruyordum çok şükür kurtuldum arabayı alıncakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
daha bir sürtük oldum:roflol::roflol::roflol:
deme öyle kıssss aaaaa ne kocaması ayol olgun birer hatunuz bizler yafrum hayatımızın baharındaaaaaa
ruhları hala çatlak birer çocukkkkkkkk olan:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi ben kaçar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
kızları yatırıp kocişimle ilgileneyimmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?