Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

dur sakin ol ne bu hiddet sen biraz yat uyu dinlen yarın sabah sakin kafayla düşün bi olanları
yada benim gibi yap söyliyceklerini bi kağıda yaz biraz öfken hafiflesin

seni gibi azgin garuuuu kizim cocuklari odaya yollasana isimiz var de karsey yapcaz size deee :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

seni gibi azgin garuuuu kizim cocuklari odaya yollasana isimiz var de karsey yapcaz size deee :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

o neeeeeeeeeee ilahiiiiiiiiii nunukkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o neeeeeeeeeee ilahiiiiiiiiii nunukkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canim dedi ya köleden misir istiyorum
bende diyorum iste gerci gec kaldim millet horul horul uyuyo
arkasindan konusmak gibi olmasin bu minik alem yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkasindan konusmak gibi olmasin bu minik alem yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

köle efendisine gitmiş ne mısırı istiyorsun ilahi nunukummmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neyse canim cikiyorum bende melisa kötü öksürüyo ona bakayim bir görüsmek üzere iyi geceler
bu arada kk sohpet kapanmis aaaaaaaaaaaaaaaaa oldum ((

::roflol::her derde deva diyosun yaniiiiii:roflol::

hahhahhahaahhaahaah ben çok güldüm bu yoruma alemsiniz adam bana hep sarılmaya çalışıyor tevekkeli sarılmadığım için öküs grbi oluyorum :jeyyar::::jeyyar::jeyyar:

:::roflol::roflol:

aşkolsun begom yaaaaaa
arada başka şeylerede çalıştırıyoz kısssss:roflol::roflol::

seni gibi azgin garuuuu kizim cocuklari odaya yollasana isimiz var de karsey yapcaz size deee :kedi: :kedi: :kedi: :: :roflol: :roflol: :: :roflol: :roflol:

::roflol::roflol::roflol:
niye kıs kardeş yapmak içinmi oluyo sadece allah seniiii emiiiiiiiiiiiiiii

hayirdir seker ne oluyooo :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: minikteki sorunlarmi kocami paylasamiyon cocuklarla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay çocuklarım sorun değilki ne diyon sen körüm gözüm
aaaaaaaaaaaaa için rahat olsun çocuklarım erken yatar noproblemmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar:

::roflol::roflolkudum okudum arkamdan konuşmuş gibi olmadı :

köle efendisine gitmiş ne mısırı istiyorsun ilahi nunukummmmmmmmmm::roflol::roflol::roflol:

::roflol::roflol:yerimseniben

neyse canim cikiyorum bende melisa kötü öksürüyo ona bakayim bir görüsmek üzere iyi geceler
bu arada kk sohpet kapanmis aaaaaaaaaaaaaaaaa oldum ((

geçmiş olsun canım benim hasta olmaz inşaallahhhh
kib byeee
bu arada günaydınnnnnnnnn sohbet kapanalı senesi olacak uleynnnnnnn:roflol::roflol::

günaydınlarrrrrrrr
güzel bir hafta sonu vede gün olması dileğiyle inşaallahhhhh canlarım
kahvaltı sonrası accık dışarı işim var gidip geleyim evdeyiz tüm gün sanırım
havada nasıl yağmur kapalı kasvetli sormayın valla ayyyyyyy içi daralıyor insanın
herkesler iyidir inşaallah seviyorum sizleri loooooooooooooooo
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bebeklerrrrrrrrrrrrrrrr

tünaydın hanımlar
gece iyi kaynatmışsınız bilseydim gelirdim sohbete dicem ama o saatte uyuyodum galiba
miniğim bugün burda hava güneşli güzel ama biz yine evdeyiz kociş çalışıyo:çok üzgünüm:
ay şu tatilimiz haftasonu olsa ne güzel olur böyle çocuklarda çok sıkılıyolar
benimde evde işim bitmiyo bitse nedense arabasız pek dışarı çıkmak istemiyorum
ay ben çoktan yaşlanmışım:gitme: umutsuz vakayım:hulya:
neyse şekerler hepinizi öptüm
şimdilik byyyyyyybayanssulusmilebayanssulusmileguclubacismileohaoldumsmilebunlar çok hoşuma gidiyo:roflol::roflol:

iyi hadi bakalim öyleyse no problemmm yok kiz senesi olmamis daha bibucuk ay olmus haberini aldim elif sagolsun :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

selam canım benim sanada tünaydın bebekimmmmmm
ay nerde yafrum ayaz valla
kuaförüme gittik kaşları hallettim yağmur yağış ordan market işlerini hallettim eşimede ıhlamur aldım demleyimde içsin kocacuğummmmm:jeyyar::jeyyar:
evet canım çocuklarla araba olmayınca çok zor oluyor 2 sene olacak bizim adamı zor ikna etmiştim arabayı sevmiyorum diye almıyordu çocuklarla rezillik oluyordu
rahat oluyor valla kar kış soğuk demiyoruz gezerken
hele kışın giydir sar sarmala sinir geliyordu banada ama gezmeyide sevdiğimden vaz geçemiyor çekip duruyordum çok şükür kurtuldum arabayı alıncakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
daha bir sürtük oldum:roflol::roflol::roflol:
deme öyle kıssss aaaaa ne kocaması ayol olgun birer hatunuz bizler yafrum hayatımızın baharındaaaaaa
ruhları hala çatlak birer çocukkkkkkkk olan:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi ben kaçar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
kızları yatırıp kocişimle ilgileneyimmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::kedi::kedi:

merhaba hanımlar
bugün iyice temizlik yaptım evde yıkamadığım bişey kalmadı galiba:roflol::roflol:
birtek kızların odasını süpürmedim onuda yarın yaparım yaaa
şimdi yemek yapıcamcokacimcoookakşamada misafirliğe gidecekmişiz
yemek işini hemen halledeyim ben
byyyyyyy şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öyle valla miniğim arabasız gidince çok yoruluyorum
zaten uzak biryerede gidemiyosun
aslında oturduğum site çok güzel yeşillik ağaç her taraf park var her yerde ama sürekli gördüğüm yerler olduğu için çıkmak istemiyorum pek
çıkınca çocuklarda çok yoruyo beni
en iyisi araba ve kocişle gezmekkaydirigubbakcemile3
evet çok olgunuz miniğim bu kadarı yeter bana
daha fazla olgunlaşmak istemiyorum:roflol::roflol:

herkese selamlar canlarımmm
sitenin toplantı salonunun önünde bir kalabalık gördüm cenaze var belli yemek veriyorlardı gidenlere baktım bekarken oturduğumuz bloğa girdiler ordaki komşuyu aradım kim diye
15senedir burda oturuyorum ve annemler 5 sene önce taşındı bloktaki herkesi tanıyorum yani
karşı komşumuzun kızı vardı 27 yaşında 3 sene önce evlenmişti.çalışırken beraber gider gelirdik işe ben bekarken.neyse o kızcağız vefat etmiş
en son geçen sene annesigile gelince görmüştüm hatta düşük yaptım diye üzülmüş konuşmuştuk biraz
9 aydır mide kanserinden dolayı rahatsızmış arada evine gidip geliyormuş ama genelde hastanede yatıyormuştu
sabah vefat etmişanneside evine son kez gelsin diye cenaze buraya gelmiş duyar duymaz oraya gittim dehşet başım ağrıyarak geldim(((
halada kendime geldim diyemem
offff offffffff rabbim yardımcısı olsun annesinin feryatları kardeşleri perişandı
rabbim kimseye yaşatmasın inşaallahhh yaaaa
sinirlerim laçka oldu anlayacağınız
27 yaşında gencecik kadın yaa((
neyse sizide üzmeyim fazla ben kaçar biraz kızlar uyurken dinleneyim yoksa bu ağrı ve üzüntüyle kendimde kötü olacağım
herkes kib meleklerimi vede sizleri öpüyorum canlarım

iyi hafta sonları şekerlerrr:))
minikcim allah rahmet eylesin alesinede bol sabırlar versin inş((
bizde bugün manavgata indik halime nin deneme sınavı vardı onu sınava götürdük hem birazda dolaşmış olduk eve az önce geldikk görüşmek üzere öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…