- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.221
ayyyyyyyyy:bbo::bbo: :bbo: :bbo: pes ediyorum olmuyo iştekafamçokkarıştı beynim döndü bee
size lale resmi vkoycaktımda olmadı :sm_confused: arkadaşlar artıkım hoş görünkaydirigubbakcemile3
günaydınlar canlarımm
lahanam bebekim sağolasın canım linkden gördüm çok güzeller şekerciğimm
teşekkürler ediyorum
sabah sabah sinirim zıpladı kızlar yaaaa bu ne valla günlerdir bir can sıkıntısı gidiyor
kalktım elifi hazırlarken kendime bir nefcafe yapayım diye mutfağa girdim birde ne görsem halı sırılsıklam ayaklarım su içinde kaldı(
yedek damacana içi dolu ve hiç kullanılmamıştı yarıya inmiş halı da kuru yer kalmamış(
delik damacana gelmiş ve küçük sanırım delik yavaş yavaş sızmış dünde evde yoktuk gece boyuncada kalkmayınca sabaha kadar mutfağın önü koridor göl olmuş
elifi bindirdim geldim halıyı dışarı attım yerleri sildim de arayım sucuyu gelsin alsın açılmamış ambalaj neticede suda yarıda başkasının canı yanmasın yada bir daha bana gelmesin söyleyimde ne yapacaklarsa damacanayı halletsinler
amannnnnnnn valla bir kahve keyfi yapıyordum sabah sabah onunda içine ettiler(
ay bu aralar çok ters gidiyor herşey nedendir bilmiyorum tahammülsüzmüyüm neyim
kafam karma karışık daraltıyor beni herşey
sabah sabah sizinde canınızı sıkmayım herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerrrr
naz uyanır birazdan akşam 6 da sızmıştı gezmeden gelirken daha haber yok:))
muckkk herkesi kib byeeeeeee
oh be oldu sonunda miniğim sana sabah kahvesi yaptım sen içemedin yaa ondan hadi afiyet olsun canım
hah oldu canım
bak bitanem ilk linklerde mr diye bişey var onunla başlıyorya ondan olmuyor
url yle başlayan link acılıyor ona dikkat etmen yeterli
bu sefer oldu hemide pek güzel oldu
canımsın yaaa sabah sabah valla iyi gitti
bende anlamadım valla canım sanırım onlarına haberi yok delik küçük ve yavaş yavaş yayılınca onlarda nerden bilsinler
umarım he diyip geçmez bir daha bana denk gelmez yoksa ilerde bir sucu paralayabilirim.))))))))
haberlere çıkarım duyarsınız artıkın:)))
oyyy bitanem benimmmm
arkadaşına taaa oralardan kahve kopyalayan ellerin dert görmesin inşaallah bebeğimmmmmmm
canımsın yaaaaaa
bitanem benimmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
amanın boş ver be miniğim seni ana haberlede izlemeyelim :roflol: :roflol:
yardımların için teşekkür ederim canımcım Şeniz
afiyet bal şeker olsun inşallah arkadaşıma
nasılsa kiloda almıyosun
:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bir cinnete bakıyor zaten yafrum birilerini paralayasım var şu ara
oda delik damacana yüzünden sucu olmasın inşaallah daha büyük suçlular mevcutken hayatımdakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sağol canım benim teşekkürlerrrr
hee valla ne güzel hayat demi ye ye kilo alma:roflol::roflol::roflol:
eşimde diyor allah biliyoda sana kilo vermemiş diye yoksa ya ölürdüm yada 100 150 olurmuşum bu boğazla:roflol::roflol::roflol:
allah beni açlıkla terbiye etmesin inşaallah yoksa pek edepsizleşebiliyorum :kedi::kedi:
hemen agrasif oluyorum geriliyor elim ayağom titremeye başlıyor haliylede eşim yanımda olunca ilk bulduğu lokantaya sokuyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delirmeden karu diye:roflol::roflol:
haydi ben kaçar şekerlerrrrrr
kahvaltıyı hazırlayım da nazım uyanmadan yazık çocuk dün akşamdan beri uyuyor aç sürünmeden kalkınca hemen yapalım kahvaltımızı
muckkk şimdilik kib byeeeeee
lahanam bebemmmmmmm muckk yafruşummmmmmmm
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:allah iyiliğini versin miniğim yaaa :roflol::roflol: :roflol:
beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?