Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ayyyyyyyyy:bbo::bbo: :bbo: :bbo: pes ediyorum olmuyo iştekafamçokkarıştı beynim döndü bee
size lale resmi vkoycaktımda olmadı :sm_confused: arkadaşlar artıkım hoş görünkaydirigubbakcemile3

günaydınlar canlarımm
lahanam bebekim sağolasın canım linkden gördüm çok güzeller şekerciğimm
teşekkürler ediyorum
sabah sabah sinirim zıpladı kızlar yaaaa bu ne valla günlerdir bir can sıkıntısı gidiyor
kalktım elifi hazırlarken kendime bir nefcafe yapayım diye mutfağa girdim birde ne görsem halı sırılsıklam ayaklarım su içinde kaldı(
yedek damacana içi dolu ve hiç kullanılmamıştı yarıya inmiş halı da kuru yer kalmamış(
delik damacana gelmiş ve küçük sanırım delik yavaş yavaş sızmış dünde evde yoktuk gece boyuncada kalkmayınca sabaha kadar mutfağın önü koridor göl olmuş
elifi bindirdim geldim halıyı dışarı attım yerleri sildim de arayım sucuyu gelsin alsın açılmamış ambalaj neticede suda yarıda başkasının canı yanmasın yada bir daha bana gelmesin söyleyimde ne yapacaklarsa damacanayı halletsinler
amannnnnnnn valla bir kahve keyfi yapıyordum sabah sabah onunda içine ettiler(
ay bu aralar çok ters gidiyor herşey nedendir bilmiyorum tahammülsüzmüyüm neyim
kafam karma karışık daraltıyor beni herşey
sabah sabah sizinde canınızı sıkmayım herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerrrr
naz uyanır birazdan akşam 6 da sızmıştı gezmeden gelirken daha haber yok:))
muckkk herkesi kib byeeeeeee

ayyyyyyyyy:bbo::bbo: :bbo: :bbo: pes ediyorum olmuyo iştekafamçokkarıştı beynim döndü bee
size lale resmi vkoycaktımda olmadı :sm_confused: arkadaşlar artıkım hoş görünkaydirigubbakcemile3

oyyyyyy kıyamam ben bitanemeeee gördüm canım linkten kırmızı beyaz pekde şirinlerrrrr
mersi bebekimmmmmm

lahanam bitanem linkine baktım başında ur olan yeri buraya yapıştıracaksın bebekim senin başında mr mi ne varya ondan olmuyor canım benim ona dikkat edersen olur sanırım
denemek için iznin olmadan yaptım oldu bak
sende dene bir daha ur yazılı olanı yapıştır buraya açılınca ben sileyim ok

günaydın miniğimŞeniz ah canım benim sabah sabahta tammin edebiliyorum girdiğin stresi :1no2: nasıl delik damacana getirmişler yaa bak işte halıyı gelde kurut şimdi klava:

[..............................................................................................

Son düzenleme:
hah oldu canım
bak bitanem ilk linklerde mr diye bişey var onunla başlıyorya ondan olmuyor
url yle başlayan link acılıyor ona dikkat etmen yeterli
bu sefer oldu hemide pek güzel oldu
canımsın yaaa sabah sabah valla iyi gitti
bende anlamadım valla canım sanırım onlarına haberi yok delik küçük ve yavaş yavaş yayılınca onlarda nerden bilsinler
umarım he diyip geçmez bir daha bana denk gelmez yoksa ilerde bir sucu paralayabilirim.))))))))
haberlere çıkarım duyarsınız artıkın:)))

Son düzenleme:

amanın boş ver be miniğim seni ana haberlede izlemeyelim :roflol: :roflol:

yardımların için teşekkür ederim canımcım Şeniz

essahını yapıp birde sigaramı içip geleyim kocişimide yolcu ettim küçük cadı uyanmadan zıkkımlanıp geleyimde accık haberlere bakayım iyice içimi karartayım
zaten pazartesi yine(
elifde üzgün gitti okula son hafta diye 2 hafta ne halt edecem evde bununla bilmiyorum
eşimde bişeyler bulalım diyo kompleks oyuncak gibi zeka geliştirici bişeyler alalımda yapsın diyo
bende istemiyorum oyuncak falan dolu geçen aylardır istedi diye aldığım tahtanın yüzüne bakmıyorlar kaç gündür ev oyuncak dolu
bende tahtada bolca matematik yaptırırım ona dedim))matematiği güzel şimdiden 2rakamlı toplama çıkarmayı hallediyor onlarla oynaşır matematiği seviyor onu geliştiririz
harfleride biliyor okuyabiliyor ama çok üstüne gitmiyorum onun için okulda sıkılacak
veriniyoruz rakamların gözüne bakalım:))

amanın boş ver be miniğim seni ana haberlede izlemeyelim :roflol: :roflol:

yardımların için teşekkür ederim canımcım Şeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bir cinnete bakıyor zaten yafrum birilerini paralayasım var şu ara
oda delik damacana yüzünden sucu olmasın inşaallah daha büyük suçlular mevcutken hayatımdakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

afiyet bal şeker olsun inşallah arkadaşıma
nasılsa kiloda almıyosun

sağol canım benim teşekkürlerrrr
hee valla ne güzel hayat demi ye ye kilo alma:roflol::roflol::roflol:
eşimde diyor allah biliyoda sana kilo vermemiş diye yoksa ya ölürdüm yada 100 150 olurmuşum bu boğazla:roflol::roflol::roflol:
allah beni açlıkla terbiye etmesin inşaallah yoksa pek edepsizleşebiliyorum :kedi::kedi:
hemen agrasif oluyorum geriliyor elim ayağom titremeye başlıyor haliylede eşim yanımda olunca ilk bulduğu lokantaya sokuyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delirmeden karu diye:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:allah iyiliğini versin miniğim yaaa :roflol::roflol: :roflol:
beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah

haydi ben kaçar şekerlerrrrrr
kahvaltıyı hazırlayım da nazım uyanmadan yazık çocuk dün akşamdan beri uyuyor aç sürünmeden kalkınca hemen yapalım kahvaltımızı
muckkk şimdilik kib byeeeeee
lahanam bebemmmmmmm muckk yafruşummmmmmmm

güle güle canım opuyorumnanaktan
hadi size afiyet olsun güzelim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:allah iyiliğini versin miniğim yaaa :roflol::roflol: :roflol:
beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah

bak yaaaaaaaa kıs ne gülüyon anam ağlanacak halime
amin bitanem aminn rabbim hepimizi güldürsün inşaallahhhhhhhhh
varya şu ara hayatımda silici modundayım hayatımı gözden geçirip çevremde temizlik yapıyorum tuz ruhuyla hemide:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olaylara dışardan bakıp duygularımı katmadan tartıyorum bazı şeyleri
kokmuş çok şey varmış etrafımda onları temizliyorum
kırgınlıklarım var kazıklarım hak etmediğim yaşanmışlıklara isyanım çevremi küçültmeye çalışıyorum kabuğuma çekilip
hatta dün biyere girdik eşim bir tel gördü evdeki artık eskimeye başladı yenisine bakalım diyo baktık hafızası 150 kişiymiş yetermi diyo?ev telini ben kullandığım için tek
dedim ne diyon ay sen ben silme moduna geçtim sen 150 yetermi diyosun dedim soranlara bahanem de hazır telimin hafızası dahilinde görüşüyorum derim dedim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
adam koptu gülmekten millet bize bakıyo:roflol::roflol::roflol:
ay neyse hadi ulu orta yazdırmayın beni daha fazla konuşuruz msnde toplanırsak hatunlarla ok canım
muckkk şimdilik kaçar benŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…