Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kamilem sağol canım benim
aminn inşaallah canım
hadi bakalım meleğimizin sınavı nasıl geçmiş hayırlısı inşaallahh canım
görüşürüz canım
herkese iyi akşamlar baş ağrım geçmiyor biraz uzanacağım eşim kızlara bakıyor
kib herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar geçmieş bakamadım bugun kahvaltı yapıp dışarı çıktık eşimle...çok güsel keyifli alışveriş yaptık valla neler aldım neler siz napıosunzu bakim...

İyi geceler kızlar...
Minğim başın sağolsun canım Allah rahmet etsin..genç ölümü çok zor..
Sabırlar versin ailesinede..Hayat hep yemek içmek gülmek olmuyor maalesef
Her canlı ölümü tadacakdır..:teselli:
Rüyanaz güle güle giy cicilerini canım,şimdi çok indirim var tam alma zamanı gerçekden..Dolaplar yıkılıyo taşı taşı...Rahmetli ananem derdi;Çapıt parçasıkaydirigubbakcemile3e napcan almadanda olmuyo o çapıtları....
Mihroşum,bak bende evdeyim anam üzülme kıss...boshayallersmile
Adam sakata ayrılınca kalakaldık..Amaaan bütün taksiler benim diyorum valla:dance:Ehliyetim var benim ama eşimin arabısını kullanamıyorum vermezde zaten:1no2:
Öpyrm k.i.b hoşçakalınopuyorumnanaktan

günaydınn,iyi pazarlarrrr
bugün tadım yok özel günümdeyim ve çok sancım var(
sizler nasılsınız meleklerim nasıl
minikcim pek iyi değil sınav durumu ilk sınav olunca heyacanlanmış
bizim kendi tespitimize göre 80 soruda 50 doğru 30 yanlış var bu tecrübe olmuş oldu

günaydın kızlarr
dün misafirim vardı gece 02 de gittti bende hiç nete giremedim
zaten merak edende olmamış ((
minik başın sağolsun allah geride kalanlarına sabır versinnnnn (((((
birazdan gidebilirsem anneme gidicem
bayramdan sonra bir kere gidebildim
görüşmek üzere kibbbb

miniğim başınsağolsun canım
allah geride kalanlara sabır versin...yazık bende üzüldüm çok gençmiş kadın
çocuğu varmıydı miniğim aklıma takıldıda....allah mekanını cennet etsin

canım benim kociş arabayı verir bana araba sürmesini öğren diyorda ben biraz korkuyorum heyecan yapıyorum:kedi:birde araba sürmeyi pek sevmiyorum:umursamaz:

merhaba hanımlar
hepimize keyifli bir pazar diliyorum
öpüldünüz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben kıyafet almadım ya yatak örtüsü kahvaltı takımı tencere takımı ve bardak takımı aldım ...eşimle akşamları oynayalım die de tavla aldık bir kaçda şal fular falan yinede saol balım...

minigim başınız sağolsun canım allah sabır versin..
slm kızlar nasılsınız benim yarın akşam yemekli misafirim gelcek o yüzden bugun biraz hazırlık yapıorum dolma falan sarcam akşamdan arkadaşlarla sarcaz yarında temizlikçi gelcek o ev temizleyecek bende yamakleri halletçem bizim buranın ordu evi müsdürü eşi ve kayınvaldesi falan gelcekler kalabalık biraz o yüzden işim çok şimdi tatlı bakmak için girmiştim sizlerede bakim dedim mucux ballarım.....

herkese iyi akşamlar canlarım
teşekkür ederim canlarım
mihribanım hayır canım düşük yapmış iki kez çocuğu yoktu henüz
rabbimin işine de karışılmaz denmiyor bişey ama bir bildiği varmış yaradanın yavru bırakmadı arkadasında bari diye düşünüyorum haddim olmadan
rüyam kolay gelsin canım benim
kamilem olsun bitanem heyecandan olmuştur deneme zaten tecrübe olmuş meleğimize
canım sıkkın evde kızlarda sıkıldı diye dışarı çıktık dolaştık biraz kızlarıda parkda eğlendirdik geldik naz yolda uyudu direk yatağına attım sabaha kadar uyur heralde kalkmazsa
elifide birazdan yatıracağım kafa dinleyeceğim
kendimle kalmaya vede kendimi dinlemeye o kadar ihtiyacım varki şu ara anlatamam
fırsatımız olduğunda konuşuruz inşaallah kendimi bir toparlayımda olurmu şekerlerr
şimdilik hoşçakalın kib meleklerimide opuyorumnanaktan canlarım

Miniğiiiim sen burdasın canım..nasıl oldun?
Topladındınmı kendini?..Eşin de iyidir inşallah canım..
Rüyanaz,iyi günlerde kullan canım..bugün için kolay gelsin sana aşkım
Bizde zor bela Avm ye gittik,market alışverişimizi yaptık,yemek yedik..
Eşim çok fazla hareket edemiyor,o oturdu ara ara biz kızlarla turladık..
ÖPYRM HEPİNİZİ K.İ.B BYYYYYYYopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…