- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.201
herkese selamlar canlarımmm
sitenin toplantı salonunun önünde bir kalabalık gördüm cenaze var belli yemek veriyorlardı gidenlere baktım bekarken oturduğumuz bloğa girdiler ordaki komşuyu aradım kim diye
15senedir burda oturuyorum ve annemler 5 sene önce taşındı bloktaki herkesi tanıyorum yani
karşı komşumuzun kızı vardı 27 yaşında 3 sene önce evlenmişti.çalışırken beraber gider gelirdik işe ben bekarken.neyse o kızcağız vefat etmiş
en son geçen sene annesigile gelince görmüştüm hatta düşük yaptım diye üzülmüş konuşmuştuk biraz
9 aydır mide kanserinden dolayı rahatsızmış arada evine gidip geliyormuş ama genelde hastanede yatıyormuştu
sabah vefat etmişanneside evine son kez gelsin diye cenaze buraya gelmiş duyar duymaz oraya gittim dehşet başım ağrıyarak geldim (((
halada kendime geldim diyemem
offff offffffff rabbim yardımcısı olsun annesinin feryatları kardeşleri perişandı
rabbim kimseye yaşatmasın inşaallahhh yaaaa
sinirlerim laçka oldu anlayacağınız
27 yaşında gencecik kadın yaa((
neyse sizide üzmeyim fazla ben kaçar biraz kızlar uyurken dinleneyim yoksa bu ağrı ve üzüntüyle kendimde kötü olacağım
herkes kib meleklerimi vede sizleri öpüyorum canlarım
İyi geceler kızlar...
Minğim başın sağolsun canım Allah rahmet etsin..genç ölümü çok zor..
Sabırlar versin ailesinede..Hayat hep yemek içmek gülmek olmuyor maalesef
Her canlı ölümü tadacakdır..:teselli:
Rüyanaz güle güle giy cicilerini canım,şimdi çok indirim var tam alma zamanı gerçekden..Dolaplar yıkılıyo taşı taşı...Rahmetli ananem derdi;Çapıt parçasıkaydirigubbakcemile3e napcan almadanda olmuyo o çapıtları....
Mihroşum,bak bende evdeyim anam üzülme kıss...boshayallersmile
Adam sakata ayrılınca kalakaldık..Amaaan bütün taksiler benim diyorum valla:dance:Ehliyetim var benim ama eşimin arabısını kullanamıyorum vermezde zaten:1no2:
Öpyrm k.i.b hoşçakalınopuyorumnanaktan
İyi geceler kızlar...
Minğim başın sağolsun canım Allah rahmet etsin..genç ölümü çok zor..
Sabırlar versin ailesinede..Hayat hep yemek içmek gülmek olmuyor maalesef
Her canlı ölümü tadacakdır..:teselli:
Rüyanaz güle güle giy cicilerini canım,şimdi çok indirim var tam alma zamanı gerçekden..Dolaplar yıkılıyo taşı taşı...Rahmetli ananem derdi;Çapıt parçasıkaydirigubbakcemile3e napcan almadanda olmuyo o çapıtları....
Mihroşum,bak bende evdeyim anam üzülme kıss...boshayallersmile
Adam sakata ayrılınca kalakaldık..Amaaan bütün taksiler benim diyorum valla:dance:Ehliyetim var benim ama eşimin arabısını kullanamıyorum vermezde zaten:1no2:
Öpyrm k.i.b hoşçakalınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?