Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

işlerimi bitirdim geldim
yemek tamam kızların çamaşırlarıda yıkandı serildi sucu geldi değiştirdi halıda kurusun diye bekleyeceğim artık
başkada işim yok nazda odasında nemo izleyiyor bende yanına sokulayım kızımla vakit geçireyim azcık herkese muckkk da kimseler gelmemiş bu saat oldu
herkesler iyidir inşaallah canlarım
kamilem sevvalim mentalist gece kuşu yokdur daha begom rüyada yoğundur her zamanki gibi
lahanam altta kalmış ismin bebekim
loooo millet uyanamadınızmı yafruşlaaaaarrrr

günaydın şekerler
bende ortanca kızı okula birakıp geldim büyük kızın uyanmasını bekliyorum kahvaltı için ama hanfendi kış uykusunu yatmış galiba kalkmadı daha
miniğim güne biraz şanssız başlamışsın ama boşver şeker sinir olduğuna değmez bunun için
herkesi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın yeni gelen haftanızzzz hayatınızın en güzel haftası olması dileğiyleeeeeeee
minik uyandım bacım uyanmammı ama işlerimi bitiripde pc ye öyle gelebiliyorum
malum okula git gel yoksa yetiştiremiyorummmmm
lahanam laleler için çok mersi bebemmmmm
neyse görüşürüz msn de toplaşırsanız çağrı bari atında fırsatım olursa uğrayabilirimm
kib mucukssssssssss

sağol canım sanada günaydın şekerrr
evet canım aynen bende bir silkelendim kendime geleyim diye bakım yaptım kendime kahvemide aldım şimdi sizlere bakarken içeyim dedim
manikür pedikür yaptım cilt bakımı vede kıl tüğ işlerini hallettim:)))
kahvemin telvesiylede pling yapacağım içtikden sonra nasılda iyi geldi anlatamam
ay seviyorum kokoşluğu kahretsin yaaaaaaaaabayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mersi canım benimmmmmmmm sanada güzel bir gün vede hafta olsun canım benim
hadi bakalım kolay gelsin yafruşummmmmmmm kızları yatırınca öğleden sonra boşum gelin annemmmmmmm doldurun boşluğumu:kedi::kedi::kedi:yerimsenibenyerimseniben:roflol::roflol::roflol:
ok canım müsait olduğunda gel çıldırırım seni:roflol::roflol::roflol:

iyi haftalar şekerlerr,eşim evde olunca geç girebildimm nasılsınız bakalım meleklerim nasıl
benimkiler iyi çok şükürr yemeğe geldiler yeni,
minikcimm geçmiş olsun canımm birhalıyla kurtulmuşsun canımm kolay gelsinn
lahanacımm laleler için teşekkrlerr canımmm
sevvalcim nasılsın canımmm
mihribancım,begocum,mentalistim,rüyacım,betülcüm,nunukcum nasılsınız şekerlerr son günlerde uğrayanları yazdım unuttuğum varsa özür dilerimmm görüşmek üzere öpüldünüzz
msn de buluşursanız iyi sohbetler ben kardeşime gideceğim birazdann evde olsam bende gelirdimmm

selam nunukum hoşgeldin canım benim
nabersin bakalım şeker?
kamilem canım hadi iyi gezmeler sanada bitanemmmmm

hb canim iyidir ne olsun kurstan eve melisayi aldim geldim karnini doyurdum cizgi actim bende pcye oturdum senden naber sekerim :))))))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam nunukum hoşgeldin canım benim
nabersin bakalım şeker?
kamilem canım hadi iyi gezmeler sanada bitanemmmmm

canim yaaa bisey dicem ama ben daha adet olmadim esime dedim dr randevu al diye alirim dedi ama unutmaz insallah aksam görümcemle hasapladik 6-7 hafta oldu :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: ama dedim belirti falan yok diye oda dedi bendede olmustu birkez kis cikmisti dedi korktum acikcasi insallah kötü bisey olmaz benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

iyi ettin canim melisaya cizgi actim begenmedigi cizgifilm varmis alman kanalini ac diyo :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kısım ben sana ne diyorum
bak sen beni küçümseme
sen olmuşsun bence:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hayırlısı olsun bitanem inşaallahhhhhhhhhh

merhaba hanımlar
kızkardeşimle msn de görüştüm az önce kapattım
bütün işim öyle duruyoboshayallersmile
zaten benim evde yapsanda aynı yapmasanda:roflol:
kamilecim iyi gezmeler sana
miniğim iyi ettin canım valla ne güzel bakıyosun kendine
bende tık yok :kedi: annem benden yürekli kadın nasıl bakar kendine
hiç anamın kızı değilim valla:kedi:
nunukçum hakkında hayırlısı olsun canım ama sonuçtan bizide haberdar et tamam mıyerimseniben

kizlar dün öyleden sonra dedik hadin kaymaya gidelim dedik ciktik evden yagmur atistiriyordu gittik neyse esimde arabayla girdi tarlaya gitme dedim gitti bikabilirmiyiz dedi gitme dedim döneyim dedi araba kaldi orda arabayi ordan kurtaralim derken esim asagi sürdü ordada cok ugrastik ama cikaramadik arkadaslarla ite kalka olmadi sonra arkadasin esi bizi ev birakti birilerini buldularda cikardilar arabayi dökülüyorum anlayacaginiz araba ittirmekten kollarim bacaklarim agriyo :))))))))))))))))))))))))

canım benim hadi bakalım işleri de hallet gel bitanem ben sabahtan gördüm herşeyi simdi pinekliyom
napayım canım yaaaa kendimi iyi hissetmemi sağlıyor bakım yapınca
bencede sen ihmal etme kendini
accık aaaaaaaaaa
insan anasına bakarda özenir ayolllllllll

kısım ben sana ne diyorum
bak sen beni küçümseme
sen olmuşsun bence:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hayırlısı olsun bitanem inşaallahhhhhhhhhh

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: ortada birsey yokki hayirlisi canim

sago canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kısım sana ehliyeti it diye mi aldırıyoz bizkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

selamlar kızlar...günlerdir geliyorum yazdıklarınızı okuyabiliyorum sadece ben mesaj yazıp gönderirken sürekli site gidiyor...şimdide yazıyorum bakalım gidicek mi:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…