Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nedemek bebemmm iltifat etmediydim gerçi hiç bize resmini göstermedin ya o ayrı nbi konu çünkü diğer tüm kızları fotosunu gördümmm bir sen kaldınnnn

iyi akşamlar kızlar...
kübracım ve mentalistim nickinede alışamadım ya neyse:sm_confused:hoşgeldiniz kızlar aşağıda gördüm siziyerimseniben

merhaba kızlar nasılsınız bakıyım ya şöyle he beraber bir araya gelemedik .
ne diyorsun sevoooooo gelmiyim oraya yirim seni sonra çitir çitir .

oy kuzummmmm pcsizlikden bir hışım gelmişsin kısssss
ne hız bu savurdunnnnnnnn ortalığıııı:roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar miniğim
bende kocişi bekliyorum arkadaşlarıyla bir yere gitti
siz yemeğinizi yiyin dedi daha gelmedi bende bir bakınıyım topiğimize dedim
size afiyet olsun canım

hadi bakalım bekle canım bende dizi özeti başladı yazıyımda çıkayım kızlarıda halledemde keyif yapayım dizi izlerken
duygu yoğunluğu içindeyim şu aralar zaten izleyip izleyip ağlayım:gitme::gitme::gitme:

çıtırım benimmmmmmmmm diyorum sana gel bakım yapalım beraber diye ayyyyyyyy
ele verecek ne var hemide maşaallah hepimizde daş gibi karularız:roflol::roflol::roflol::roflol:

nedemek bebemmm iltifat etmediydim gerçi hiç bize resmini göstermedin ya o ayrı nbi konu çünkü diğer tüm kızları fotosunu gördümmm bir sen kaldınnnn[/B]

canım pc ve teknoloji özürlüyüm benbilmiyorumkismile
bir türlü beceremedim resim eklemeyi
beni mazur görün:kedi:

dünürüm tek mihriban değil ki görmediğin beni de görmediiiinaklinialirimsmile

bak bak baaaaaakkkkkk resimlerini göremediğimiz kaçaklarda var demi birde bu konu varrrrrrrr
sevvalim aklınla bin yaşa
belinayyyyyyyyy mihribannnnnn bekliyoruz yafrummmmmmmmmmm
sizinkide tam görücü usulu oldu ay
dünürler görmemiş daha kendini:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
alemsiniz siz yaaaa
seviyorum sizi delülerimmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

merhaba kızlar nasılsınız bakıyım ya şöyle he beraber bir araya gelemedik .
ne diyorsun sevoooooo gelmiyim oraya yirim seni sonra çitir çitir .

he valla gece kuşu normale dönsende bizde görsek yüzünü
hayır ben gece kuşu olamam o bakımdan yani:roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlar şimdilik slm verip kaçıyorum sonra görüşürüz (eşim evdede)

sağol canım sanada ceeeeeeeeeee
hadi bakalım muckkkkkkkkkkk sanada iyi akşamlaaaaarrrrrrrrrŞenizŞeniz

yeni fotom yok canım doğumdan 4 kilo fazlam kaldı onlarıda veriyim öyle çekinirim resim bu halimle hatıra kalsın istemiyorumkaydirigubbakcemile2hamiş fotolarım var onları eklerim faceye ordan görürsünüz canııııım:CüvCüv:

Naberseniz kızlar?..
Valla ben dökülüyorum yaa çok yorgunum...
Anam benim göbeğimi mutfakdamı kesti diyorum bazen:çok üzgünüm:
Dağınıklığada tahammülüm olmadığı için sürekli elim üzerinde mutfağın,buda beni yıpratıyo aslında...Akşam yemği faslıda biterken dedim ;ne olur bana artık müsade gideyim leptabıma kavuşayım..kısa bi mola verdim yanicim,çay ve meyve servisinden önce...
Yaprak dökümü de başladı..Çok istedim o ferhundeyi sağ bırakmasın,hazır gırtlaklamışken ama nerdeee kötünün şansı kurtuldu gene...
Miniğim,Şevvalim,Kamilem,Mihriban,Rüyanaz,vira öpyrm sizi canım k.i.b

senin gece kuşu halinide biliyorum konuşturma nannnnnnn beni unuttunmu :)))ben azdım sen duruldun sanırım :))zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

hadiyin bari bende dizimax takılayayım biraz hepinize iyi geceler rüyanızda beni görün pc nizi karıştırırken muck muck:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

günaydınlaaarrrr şekerciklerimmmm
ucundan accıkda olsa kar kendini gösterdi sonunda bizlerede
inşaallah yağar epeycede mikroplar kırılır ortalık hava alır az
kızlarda kar oynamak için can atıyorlar
elif servise inerken gördü söylemedim süpriz oldu
naz ne yapacak bakalım
gerçi yerlerde yok evim 8.kat olduğundan karşı binaların çatısında görünce iki damla bişey kar yağdı diye sevinir olduk
ahhhh ahh nerde eski karlar diyecekmişim bende kocadım ayyyy:)))
herkesin günü aydın olsun inşaallah canlarım benim
yarın tatil başlıyor karneler iyidir meleklerimin buna şüphem yok benim kızlarım zehirdir zehirrrr
hepsini tebrik ediyorum şekerciklerimin şimdiden
görüşmek üzere bugün pazarım var işlerim var accık onları halletmem lazım bakalım fırsat bulunca uğrarım yafruşlarrrrr
opuyorumnanaktan hepiciğinizi

günaydınn hayırlı sabahlarrrr
burayada kar yağdı akşam hemde bir nazla şimşekler elektrik kesilmeleri filan
ama az yağmışş kızlar okula giderken gördüler bari biraz:)))
sizler nasılsınızzz bakalımmm
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm görüşmek üzeree

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bursayada biraz yağdı kar yavrularım en azından kar yağışını gördülerrrr ama birikmedi bile bi yere

kamilem vira sevvalim canlarım günaydınlar sizlerede
aman yere düşmeden eridi valla kar bile hayal oldu bize artık ne biçim dünya oldu ya((
ev işlerini hallettim
kızların odasını değiştirdim canım çıktı tabi ...kadar oda olunca yerinden kımıldatmak eşyaları canını okuyor insanın
gece üstünü kapama huyları yok sağolsunlar yatağın başlığını kaloriferin önüne dayadım kafası üşümesin bari diye elifciğimin
kaldırmışkende sileyim süpüreyim dedim ordan bizim odaya daldım amannn bir sürü iş çıktı toz alınacak bir tek onuda halledeyimde pazara gideceğim
elifcik gelmeden onu halledeyim
öğleden sonra arkadaşın gelme ihtimali var hani geçenlerde oğlu havale geçirmişti sürekli ya onun
çocuklar oynasınlar bizde az çene çalalım :))
şimdilik byee herkese kocaman opuyorumnanaktan sizleri canlarım

kolay gelsin minikcimmm
bende okula gidicem ordanda pazara günler zaten bi gıdım ne zaman akşam oluyo anlamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…