Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ay bir gittim herkesler gelmiş yaaaa(
benden mi kaçıyonuz ayolllllllll(
bu aralar zaten depresifim deperim haaa ona göre:)))))))))))))))))
şaka bir yana ne güzel herkesler burda valla
evet yaa betülü facede görüyorum ama neden buraya gelmiyorrrrrr bahceden fırsat mı bulamıyor acaba:))
vira canım gel gel can sıkıntısına birebir karularız:)))
mentalistim canım benim bak doğru yolu bulmuşsun sonunda yafrum gel miniğinin kollarına bebekimmmmmmm
ayşe canım hayırlısı olsun bakalım inşaallahhh da bu arada benim kızımın yokmu töreni aaaaaaa((bize bişey demedilerrrrr
belinayımmm canım benim nabersin şekerrr??hadi hayırlı olsun oğluşuna arkadaşda gelmişhayırlı arkadaşlar olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nunukummmmmmmmm nabersin yafrummmmmmmm
bu sevval hatunu neden gelmedi bugün bakayım nerde bu yafruşum benimmmmmmmmmm
mihribanımmmmmmm anaların anası 3 kız anasıııı sen nasılsın bebekimmmmm
herkesleri saydımmı yaaa nolur kusuruma bakmayın unuttuğum varsa yazılanları okuyorumda algılayabilsem birde
uyuyum az dedim dön dolaş uyuyamadım kalktım geri vakitde geçmiyor

sağol nunukcum değişik bir nick ama değişik isimleri severim sizlerin zaten hoş sohbet oldugunuz bulundugunuz topıcten belli

ay mersi sekercim kizim bana hep nunuk anne dedigi icin bu nicki aldim evet canim cok severiz sohpeti :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

burdayim canim pc actim melisami aldim geldim
karnini doyurdum geldimmmm simdi nabersiniz sekerler
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam sekerimmm iyidir ne olsun ugrasiyorum iste kurstu araba sürdüm kurstan sonra melisayi aldim geldim anca ya saat 3 oldu offfffffffffffffffffff ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

tekrardan sağolun benim kız daha anca baba diyor annede sıkışınca diyor

yok canım o kolayına geldiğindendir baba demek birde malesef sana bir kötü haberim var kız cocuk babacı oluyor
kocayı unut artık sen:roflol::roflol::roflol:
senin kızın yok kuman var canım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
halinede şükret bende iki dene kuma haaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::roflol::roflol:

:gitme:evet canım sorma ne cilveler daha şimdiden babasının yanına dahi oturmam yasak bagırıyor şimdiden ahhh ahhhhmafoldumben birde bana daha sarılmadı bile babasınaysa sarılmakta nee birde cici cici yapıyor :çok üzgünüm:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kader arkadaşımız bizimmm gel canım gel
bizde bu kızlar yüzünden pc manyağı olduk zaten
kocaları kızlara kaptırınca pclerle haşır neşirlik başladı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
daha durrrrr benimkiler tam çizgi film ve dvd manyağıdır eşimde bayılır sürekli film izleyelim isterler
baba gelince biri bir koluna biri bir koluna giriyo bana yer kalmıyo sende bize mısır patlat meyve getir köle gibi git gel:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende pcmi alıyom kucağıma
allahtan erken yatıyorlarda adam bana kalıyo belli bir saattten sonra:kedi::kedi::kedi:

ayyyy benimkide çizgi film izliyor görsen ama babayla izliyor ben açınca hemen şaklatıyor tokatı üffffff derdim çok büyük yapacam birtane daha yok olmaz böylemafoldumben

ne olsun nunukumm bakınıyorum kızlarım uyuyorda
kalksınlar bir keyif banyosu yapalım diye bekliyorum evde hamam misali:))))))))
3 çıtır hatun)))

ooooooooo hadi bakalimmm canim temizlenip paklanip gelin bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmilebayanssulusmile bayanssulusmile

ayyyy benimkide çizgi film izliyor görsen ama babayla izliyor ben açınca hemen şaklatıyor tokatı üffffff derdim çok büyük yapacam birtane daha yok olmaz böylemafoldumben

tamam minik iyi akşamlar

hadi hayırlı olsun canımmmmmm
sende bizdensin desene
aslında biz kızlar için kurmadık bu topiği onlar babayla bizi satınca yandaş olalım diye kurmuşuz farkında olmadan:roflol::roflol::roflol::roflol:

ooooooooo hadi bakalimmm canim temizlenip paklanip gelin bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmilebayanssulusmile bayanssulusmile

uyansalar paklanacağızda :roflol::roflol:

oooooo mihribanım sevvalim yakaladım sizi aşağıda:))))
muck şekercikler kocişim gelmeden bakayım son kez dedim
hadi salatamı yapayımda sofrayı kurayım malum dizi var yemek faslı bitsinde yayayım kendimi:))
muckkk sizlere şekerciklerim
opuyorumnanaktan meleklerimide

selam kızlarr pc me format atılıyo ben görümcemden girdimmmmm
zaten bitek miniğim ve kamile merak etmiş beni
vira-vira hoşgeldinnnnn
sen o nickini değiştirirsin kızın sayesinde merak etme o kız seni virane ederrr

mental karı sen çokmu giriyonda millete girmiyo diye fırça atıyonnnnn haaaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

miniğim kızlarla banyo keyfi yapmışsınnn bu gece elektrikten kardasınız acayip parlamışsınızdırr lambaya gerek yokkk:roflol::roflol::roflol:

mihrişimmmm üç kuzulu çıtırım benimmmmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

nunuk test sonucu noldu ikinci bebe geliyo dimiiii

kamilemmm öpüyorumm senideeeeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt

belinay güzel dünürümmm bakım yapmışsın güle güle

kullannnbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

bu arada begonyam laaa gülzeyno nerelerdeeeee

iyi akşamlar miniğim
bende kocişi bekliyorum arkadaşlarıyla bir yere gitti
siz yemeğinizi yiyin dedi daha gelmedi bende bir bakınıyım topiğimize dedim
size afiyet olsun canım

ne çıtır ne çıtır:roflol::roflol::roflol:
evet kilo olarak çıtır sayılırım belki ama yüzden kendimi ele veriyorum canım yaaa:roflol::roflol::roflol:
yinede teşekkürler iltifatın içina.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…