Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın herkeze mutlu günlera.s.a.s.a.s.
kamilem,miniğim,ayshem merak etmiş teşekkürler kızlar:1hug:
benim bu aralar işlerim var pek uğrayamıyorum.:hulya:
bide sınavlar bitti ya pek dersi yok betül ün onun için ps bana kalmıyo,bende sesimi çıkarmıyom.hakettiğini düşünüyorum.tatilde oynasın sonra yine dersler sınavlar derken manatona kaldığı yerden devam.
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada facede sizleri silmek zorunda kaldım ailevi sebeplerden dolayı (umarım anlamışsınızdır)

iyi akşamlarr şekerlerrr,
bugün yoğundum nete girme fırsatım olmadııı
sizler nasılsınızzz
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm

kimsecikler yok bugün bende oğluşumu okula götürdüm.yemek bendeydi brown yaptım .allahtan akşam hazırlamıştım .sabah çünkü kalkamadım.gene döktürmüşüm yemeyen çocuklar bile 3 er dilim yemişler.teşekkür ettiler öğretmenler özenim için çok şımardım doğrusu ne yapsam beğeniyorlar şaşırıyorum doğrusu:) hepiniz karlanmışsınız ne güzel bir bizim buralarda yok cumartesi feci olacakmış diyorlar inşallah olur .kendimi karların içine gömecek o kadar olursa tabi efeyi almaya sezenle gittim hava feci soğuktu iliklerime kadar dondum resmen ben yaz civanı gibi dolaşan ben üstüme swetleri geçirdiğim halde hala üşüyorum .neyse sıcaktan iyidir .bu arada okul parasından 100 tl düşürmüşüm haşırt oldu resmen yada bir yere koydum hatırlamıyorum .bir yerden çıkar .çok unutkan oldum .düşürmeme imkan yok çünkü.neyse benden şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

iyi akşamlar hanımlar
kızıma ders çalıştırıyorum bir mola verip size bakıyım dedim
yarın karne heyecanımız var.ortanca kızımın dersi olmuyacakmış saat 10 da gidip karne alacakmışız sadece
öpüyorum şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım
ay bugün dehşet yoruldum anlatamam valla
pazara 2 kez gittim geldim elife son anda yetiştim arkadaş geldi onlar gitti evi topla derken canım çıktı
eeeeee 4 çocuk olunca evde düşünün evin halini:))
neyse elif bugün okulda öksürük tutunca sürekli öksürmüş sonunda çıkarmış(
öğretmenide eve göndereyim istersen demiş ama gezi olduğu için müzeye hayır iyiyim öğretmenim demiş:))
akşam öğretmenini aradım özür dilemek için
neticede başkasının çocuğu ve iğrenç bir durum
ne demek aşkolsun dedi elifin durumunu sordum ve duyduklarım nasıl mutlu etti anlatamam sizlere
hayranız elife o bizim başımızın tacı yardımcı öğretmenimizle konuşuyoruz acaba elif hiç annesini üzmüşmüdür diye soruyoruz kendimize yok yok hayır hiç sanmam diyoruz dedi:))
çok memnunum ve çok seviyorum dedi
hatta dün elife kızımında senin gibi olmasını istiyorum demiş elif anlatmıştı bana bunu
banada teşekkür etti bende öğretmenimizden çok memnunum elifde çok memnun ve de seviyor öğretmenini
günlerdir aylardır hatta bugünkü kadar mutlu huzurlu gururlu olmamıştım ve sadece şunu anladım işte hayat bu
kızlarım ve eşimden başka kimse beni mutlu etmiyor hayatta iyiki varlar canlarım benimmmmmmmmm
kuzucuğum şımarmasın diye söylemedim bişey ama gelip gidip ısırıp yanak alıyorum şımartıyorum:)))))
neyse ben kaçar şekerlerrrrrrr kızları yatırayım fırsat bulursam gelirim
herkeslere iyi gecelerrrrrrr
opuyorumnanaktan herkesleri

iyi akşamlar şekerlerrr,
nasılsınızzz
bugün kardeşim vardı onunlaydımm pcyede yeğenim el koymuştu :))
minikcimmm MAŞALLAH canımm allah nazarlardan saklasın inş
ne güzel değil mi onlarla ilğili olan herşey
benimkilerin canı sıkkın biraz eokulda sorun varmış karneler pazertesiye kayabilirmiş,
betülcüm nasılsın canımm,
mihriban sen tatlımm
belinaycım nasılsın canım
vira-vira nasıl gidiyorr
mentalistçim ellerine sağlık tatlımm bende istiyorummmmmmm
sevvalcim nasılsın tatlımm
begocum nabersinn,
nunukcum yoksun
rüyanazcım naber tatlımm
unuttuğum varsa çok özürr dilerim görüşmek üzere öpüldünüzz

neeeeeeeeeeeee ne karnesi buuuu anlamadim ?????????????? yari yilmi yoksaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

iyigeceler kızlar..:a015:

ben ayakta uyuyurum resmen cidden karnelermi aliyniyo hic haberim yok hadin bakalim insallah hep iyi olur karneleri öpüyorum melekleri insallah benim kiizmda okula gittigi zamanlar kiziminda hep iyi olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gururu duyuyorum meleklerimizle öpün benim icin isirinnnnnnnnnnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

iyi geceler kamilemmmm evet tatlim bugün giremedim arkadaslar bizdeydi biseyler yaptik yedim diziydi isti güctü derken zaman bulamadim herkese bu arada hayirli cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…