- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.321
merhaba benimde küçücük bir meleğim var daha 1 yaşında bende aranıza katılsam olurmu
hadi hayırlısı canım az kalmışsaol cnm ewet yakın galıba dun nstye gırdım 12 dakıkada bır gelen sancılarım gozukuyo ama oyle cok sıddetlı degıl yanı onumuzdekı 1 hafta yada 10 gun ıcınde beklenıyo hayırlısı bakalım beklıyoruz bebeısımızı,en cokta kızım heyecanlanıyo
dun kontrole gıttık 10 kere sordu belkı 'anne sımdı doktor kardesımı mı cıkaracak 'dıyee
afacan ya kardesı cıksında bakıcaz acaba ne corap orucek kafama:lepi:
merhaba benimde küçücük bir meleğim var daha 1 yaşında bende aranıza katılsam olurmu
günaydınnnnnnnn tembel melek anneleri ne zaman gelsem kimsecikler yok neyse kalaydan sonra hepinize güzel bir gün diliyorum :)
merhaba hanımlar
sabah erkenden kalktım eşimin işyerine zeytin salatası yaptım.orda yiyeceklermiş
sonra kızı okula bıraktım geldim kahvaltı yaptık evi toparladım bu arada öğlen oldu büyük kızı okula bıraktım diğerinide anaokulundan aldım geldim:bbo:bu benim günlük programım şekerler
ayaklı servis oldumkaydirigubbakcemile3 birde evim 4. kat asansörde yok günde en az 2 kere inip çıkıyorum sağlıklı yaşam için spor oluyor bana:roflol:formda kalıyorum valla:roflol:
zaten bu aralar dişimden dolayı fazla bişeyde yiyemiyorum kilomu koruyorum bu sayedebayanssulusmile
neyse şekerler öpüyorum herkesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
diyene bak ay kendi sanki geliyoda bizi kalaylıyo birde aaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
olmamı şeker olmamı gel gel geç bile kalmışsın bak 1 sene olmuş melek annesi olalı
buyur şekerrrrrrrrrrrr hoşgeldin aramıza canıma.s.a.s.a.s
mihribanımmmmmmm ohhhhhhhhh one annem yaaaa maşaallah sana şekerrrrrrrr
allah kolaylık versin canım
dikkat etde yemeden içmeden bu kadar koşturmaya hasta olma canım benim
dişin nasıl oldu daha iyi inşaallahhhhh
ben sabahtan hallettim işleri pinekliyorum
ay masallah cnmhadi bakalım hayırlısı canım benim
inşaallah bir çorap örmeden kurtarırsın alışır kardeşine
benim kızım kendi istedi kardeşi kendi buldu çokda memnum valla
allaha şükürler olsun
bazen naza kızdığımda hemen ablalık yapıp o daha küçük aklı erse yaparmı anne diyo atlıyo hemen ablalık içgüdüsüyle:))
halbuki kendi dayak yedi diye kızıyordum ben kardeşine
hem dayak yiyor hemde kıyamıyor kardeşine
bende dedim artık karışmıyorum bacıların arasına ne haliniz varsa görün diyorum:)))))))
sağolun şekerler aranıza katılmak hoş oldu iş zaten sıkıcı sizlerle günü keyifli hale getirip kızımdan ayrı geçen saatleri azıcık keyiflendiririm dilerim
hosgeldın cnm buyur gelmerhaba benimde küçücük bir meleğim var daha 1 yaşında bende aranıza katılsam olurmu
hadi hayırlısı canım az kalmış
allah bir avazda kurtarsın canım
inşallah miniğin de fazla sorun çıkarmaz kısa sürede alışır kardeşine
benim 3 kızda arka arkaya oldular canım.çok şükür fazla kıskançlık problemi yaşamadım
iyi anlaşıyolar.özellikle büyük kızım en küçüğü çok sever onu çocuk görüyo kendini büyük galiba:roflol:arada ortanca ikisiylede didişir ama yinede fazla sorun yaşamıyoruz
inşallah hep böyle devam eder zamanla daha da uyumlu olurlarŞeniz
hosgeldın cnm buyur gel
takıl buraya hayatını yasa
ah cnm benım saol ınsallah dedıgınız gıbı olur,ay ne guzel ewde bayanların hakımıyetı soz konusu,ha ha hakaydirigubbakcemile3
kızlar kubrabetul nerde ya benmı rastlayamıyorum yoksa bı kac gundur takılmıyormubilmiyorumkismile
facedende çıkmış malesef hayırdır çıkar bir yerden a.sa.sa.sa.sa.s
belinay canım sağol resimdekiler çocukların sanırım yeni anne olmuşsun tekrardan oooo ne güzel bende 2 bebek istiyorumda eşim istemiyor
evet canım resimdekiler çocuklarım...8 yaşında bir kızım var 31 ekimde de oğlum oldu:ecrin_bebek:benimde eşim istemiyordu ama hamile kalmışım eşim istememeye devam etti ama şimdi kucağından düşürmüyor insan yüzünü görünce çooook değişiyor hamileyken neler yaşadım topikteki arkadaşlarım biliyor ama inatla doğurdum oğlumu iyiki de doğurmuşumsenin kızın daha küçük ama canım daha zamanın var elbet birgün ikinciyede anne olursun...
hoş geldin aramızaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hadi hayırlısı canım az kalmış
allah bir avazda kurtarsın canım
inşallah miniğin de fazla sorun çıkarmaz kısa sürede alışır kardeşine
benim 3 kızda arka arkaya oldular canım.çok şükür fazla kıskançlık problemi yaşamadım
iyi anlaşıyolar.özellikle büyük kızım en küçüğü çok sever onu çocuk görüyo kendini büyük galiba:roflol:arada ortanca ikisiylede didişir ama yinede fazla sorun yaşamıyoruz
inşallah hep böyle devam eder zamanla daha da uyumlu olurlarŞeniz
hoşgeldin aramıza canım:1hug:
allah bağışlasın meleğini canım
diyene bak ay kendi sanki geliyoda bizi kalaylıyo birde aaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
olmamı şeker olmamı gel gel geç bile kalmışsın bak 1 sene olmuş melek annesi olalı
buyur şekerrrrrrrrrrrr hoşgeldin aramıza canıma.s.a.s.a.s.a.s.
mihribanımmmmmmm ohhhhhhhhh one annem yaaaa maşaallah sana şekerrrrrrrr
allah kolaylık versin canım
dikkat etde yemeden içmeden bu kadar koşturmaya hasta olma canım benim
dişin nasıl oldu daha iyi inşaallahhhhh
ben sabahtan hallettim işleri pinekliyorum
su gibi akıp geçer sen merak etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?