Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hadi hayırlısı canım az kalmış
allah bir avazda kurtarsın canım
inşallah miniğin de fazla sorun çıkarmaz kısa sürede alışır kardeşine
benim 3 kızda arka arkaya oldular canım.çok şükür fazla kıskançlık problemi yaşamadım
iyi anlaşıyolar.özellikle büyük kızım en küçüğü çok sever onu çocuk görüyo kendini büyük galiba:roflol:arada ortanca ikisiylede didişir ama yinede fazla sorun yaşamıyoruz
inşallah hep böyle devam eder zamanla daha da uyumlu olurlarŞeniz
merhaba benimde küçücük bir meleğim var daha 1 yaşında bende aranıza katılsam olurmu

hoşgeldin aramıza canım:1hug:
allah bağışlasın meleğini canım

merhaba hanımlar
sabah erkenden kalktım eşimin işyerine zeytin salatası yaptım.orda yiyeceklermiş
sonra kızı okula bıraktım geldim kahvaltı yaptık evi toparladım bu arada öğlen oldu büyük kızı okula bıraktım diğerinide anaokulundan aldım geldim:bbo:bu benim günlük programım şekerler
ayaklı servis oldumkaydirigubbakcemile3 birde evim 4. kat asansörde yok günde en az 2 kere inip çıkıyorum sağlıklı yaşam için spor oluyor bana:roflol:formda kalıyorum valla:roflol:
zaten bu aralar dişimden dolayı fazla bişeyde yiyemiyorum kilomu koruyorum bu sayedebayanssulusmile
neyse şekerler öpüyorum herkesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn tembel melek anneleri ne zaman gelsem kimsecikler yok neyse kalaydan sonra hepinize güzel bir gün diliyorum :)

diyene bak ay kendi sanki geliyoda bizi kalaylıyo birde aaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

merhaba benimde küçücük bir meleğim var daha 1 yaşında bende aranıza katılsam olurmu

olmamı şeker olmamı gel gel geç bile kalmışsın bak 1 sene olmuş melek annesi olalı
buyur şekerrrrrrrrrrrr hoşgeldin aramıza canıma.s.a.s.a.s.a.s.

mihribanımmmmmmm ohhhhhhhhh one annem yaaaa maşaallah sana şekerrrrrrrr
allah kolaylık versin canım
dikkat etde yemeden içmeden bu kadar koşturmaya hasta olma canım benim
dişin nasıl oldu daha iyi inşaallahhhhh
ben sabahtan hallettim işleri pinekliyorum

düşündüm düşündüm bir melek annesinin yanı minikinin yanıdır dedim geldim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay masallah cnm
nsallah benım kızımda kardesıyle ıyı gecınır bakalım ne olcak cok merak edıyorum,cuma gunu kızımın anaokulunun karne torenı var cumayıda hayırlısıyla atlatayımda
cok heveslenıyo ben sahneye cıkıcam anne bana bakmaya gel tamammı dıyo
hayırlısı bakalım:CüvCüv:

sağolun şekerler aranıza katılmak hoş oldu iş zaten sıkıcı sizlerle günü keyifli hale getirip kızımdan ayrı geçen saatleri azıcık keyiflendiririm dilerim

hosgeldın cnm buyur gel
takıl buraya hayatını yasa

ah cnm benım saol ınsallah dedıgınız gıbı olur,ay ne guzel ewde bayanların hakımıyetı soz konusu,ha ha hakaydirigubbakcemile3

kızlar kubrabetul nerde ya benmı rastlayamıyorum yoksa bı kac gundur takılmıyormubilmiyorumkismile

facedende çıkmış malesef hayırdır çıkar bir yerden a.sa.sa.sa.sa.s

selamlar kızlar...oğlumu babasına bıraktım kuaföre gittim kaş bıyık aylık bakımımı yaptırdım kurtuldum kıldan tüydenbayanssulusmiledün gece de en yakın arkadaşım ve alt kat komşumun bebeği oldu oğluma kanka geldibertuğ uyansın ona gidicem zor duruyorum çok merak ediyorum bebişi...

mentalistim ekimde ben doğum yaptığım için kaçırmışım taşındığını galiba neyse güle güle otur canım...
ayshecim allah bir avazda kurtarsın canım seni, ben atlattım doğum telaşını sıra sende...
vira vira hoşgeldin aramıza canım...

belinay canım sağol resimdekiler çocukların sanırım yeni anne olmuşsun tekrardan oooo ne güzel bende 2 bebek istiyorumda eşim istemiyor

evet canım resimdekiler çocuklarım...8 yaşında bir kızım var 31 ekimde de oğlum oldu:ecrin_bebek:benimde eşim istemiyordu ama hamile kalmışım eşim istememeye devam etti ama şimdi kucağından düşürmüyor insan yüzünü görünce çooook değişiyor hamileyken neler yaşadım topikteki arkadaşlarım biliyor ama inatla doğurdum oğlumu iyiki de doğurmuşumsenin kızın daha küçük ama canım daha zamanın var elbet birgün ikinciyede anne olursun...

ne güzel ALLAH yavrularımızı korusun canım

eşim belkide kız küçükya uykuya hasret kaldım deyip duruyor:roflol:

hoş geldin aramızaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

su gibi akıp geçer sen merak etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosgeldin aramizaaaa bak herkesler hemencik benimsemis burda sohpet baska bir tadini aldinmi alkolik olursun ayrilamazsin bizden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tünaydınnn kızlarrrrr
ayşecim alah bir avazda kurtarsın inş canımm
minikcimm maşallah ileri erkenden halletmişsin canımm
mentalist nasılsın canımm
mihribancım naber tatlımm
belinaycımm nasılsın bebişimiz nasıl canım öp benim içinn
kubrabetülü bende merak ediyorummm
sevvalcikte girmemiş bugünnn
viravira hoşgeldin canımm ,
begoya bugün pc düşmez galiba
nunuk gördüm seniiiiii
rüyacımm naber tatlımm
unuttuğum varsa çok özür dilerimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…