Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

karnelerini alan meleklerimi tebrik ederimmm
gül yanaklarından öpüyorumm
benimkiler alamadı çıkaramamışlar sistemde sorun varmış
2gündür e okulada girilmiyor
karneler hazır olunca ilan vereceklermiş kızlarımda üzüldüler biraz
teselli etmek bana düştü hayırlısı bakalımm sanırım biz tatil sonu karneleri alacağız galiba:)))

merhaba hanımlar
meleklerimizi şimdiden kutluyorum bena.s.a.s. eminim hepsinin karnesi iyidir
iyi tatiller hepsine ve sizlerede tabiiopuyorumnanaktan
bende saat 10 da anaokulundan kızımın karnesini aldım hepsi çok iyi ama genel değerlendirmede uyumlu ama pasif bir öğrenci diye yazmış:umursamaz:biraz canım sıkıldı ama ne yapıyım kızlarımın yapısı bu büyüğümde ortancamda çok sessizler.öğretmenleri hep aynı şeyi söylüyo.aslında evde bıcır bıcırlar ama dışarda çekingenler biraz.
hatırlıyorum ilkokulda bende böyleydim bana çekmişler zamanla düzelirler diye düşünüyorumboshayallersmile
büyük kızda 5 de gelecek okuldan asıl önemli olan onun karnesi bakalım nasıl gelecek karne
inşallah sevindirir benikaydirigubbakcemile2
sizi ve meleklerimi öpüyorum ŞenizŞeniz

:)))))
herkeslerde bir sevinç hadi bakalım
benimde saat 1.30nasıl olur bilmem valla meraktan ölmek üzereyim.:)))
ay biz çatlakların çocukları össde falan düşünemiyorum heralde heyecandan gideriz:)))))

miniğim ne oldu saat bir buçuk aldınız mı karneyiCADIARZU
öss de iyice geriliriz galiba.gerçi ben genelde soğukkanlıyımdır ama yinede üniversite olayı sözkonusu tabi daha çok heyecan yaparımohaoldumsmile

günaydın şekerlerim hayırlı cumalar herkese..
ay çok heycanlıyım meleklerimiz karne alıolar bugun bende şimdi çıkıcam kızıma karne hediyesi alcam mucux
bende bişeyler alıyım yada pasta falan mı yapsam acaba diyorum ama daha karar veremedim:uhm:
bu onların ilk karnesi bişeyler yapsam iyi olacak
akıllarında kalsın unutmasınlar bugünü istiyorum:1hug::1hug:

benimde ilk karne heyecanım canım ama bizim okulda tören falan yapmadılar CADIARZU
sadece karne verildi
dur kız bugün doğurma kızının karne günü arada kaynamasınkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana allah hayırlısıyla kurtarsın seni canım

benim prensesim geldi kızlar bütün herşeyinde başarılı yavruşuşm ama ögretmen dip not düşmüş çok yemek seçiyo die...aman ben biliom sıpamı öle herşeyi yemek gibi bi alışkanlıgı olmadıgını da ama çok güsel bi heycan ya karne almaları falan rüyanaz 4 yaş ya birde 6 yaşlarla gidio kızlar ayy gurur duyuyorum melegimle......

Selam şekerler.

Miniklerin karnelerini tebrik etmeye geldim. Pek vaktim olmuor bu aralar girmeye nete. Girince de dert köşesine falan bakıp çıkıyorum.

Hepsine başarılarla dolu bir hayat diliyorum.

kara.leke hoşgeldin cnm kızınla birlikte. :)

[/B]
tebrikler canım

merhaba ...

bende 2001 doğumlu bir kız annesiyim

formda bu topiği geç gördüm çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür

canım benim hoşgeldin aramıza sende
allah bağışlasın meleğinide inşaallahhhhh
teşekkür ederiz canım topiğimiz diye demiyoruz bidenedirrr:kedi::kedi::kedi:
sizde karne alıyorsunuz bugün hadi bakalım hayırlısı
iyi tatiller diliyorum meleğimizedea.s.a.s.a.s.

kutluyorum meleğini canıma.s.
iştah konusunda öğretmeni benimkinede aynısını yazmış canım
maalesef benimkide iştahsız ve çok yemek seçer :çok üzgünüm:

ben geldimmmmmmmm meleklerimi uyuttum geldim
elifimin gelişim raporunda hepsi süper ve ayrıca kağıda nazar değmesin diyede nazarlık yapıştırmış öğretmeni
elif sordu nasılmışım diye süper dedim biliyordum dedi
nerden dedim tabiki öğretmenini hiç üzmüyor ve sözünü dinliyorum her dediğini yapıyorum dedi
kendindende o kadar eminki hatun sormayın:))
kamilem alamadınız karneyi ha hayırlısı canım yaa olsun geç olsun güç olmasın canım benim
mihribanım üzülme canım yaaaa pasiflikten kasıt ne ama meleğimiz girişken mi değilmiş.utangaçlığından olabilir açılır canım yada yapamam kaygısıyla çekiniyor olabilir bununda nedenleri evde yaptıklarından dolayı sen kızıp bağırıyorsan veya babası çocuk hayatının her döneminde bunu öyle yapar.bunları düşün.benimde evde elif kardesinden sürekli dayak yer ve ben kızınca hemen çekinir okulda bunu öğretmenine sordum nasıl diye durumu
kendini ifade edebiliyor merak etmeyin dedi helede haklıyken kararlarının arkasında o kadar duruyorki dedi iradesi cok sağlam dedi
farkında olmadan çocuklarımızı bizler pasif korkak beceremem kaygısı oluşturarak yetiştiriyoruz malesef(
açılır açılırrrrrrrr kendi açılmazsa hayat onu açar merak etme yafruşummmmmmmmmmmmmmmm
rüyacığım canım hayırlı olsun oyuncakları meleğimizin güle güle kullansın iyi günlerde
kara canım biz babasıyla bir güzellik düşünüyoruz ama bakalım bu hafta sonu çalışıyor eşim en kısa sürede götüreceğiz hatunu çok sevdiği bir yer var tüm gün oyun oynayıp eğleneceği biyer
oyuncaktan kıyafetten bıktım geçen sene karar aldım almıyorum onları
unuttuğum varmı başka canlarım okudum ama aklımda kalmadı uzun yazmaktan
hadi kendime bir neskayfe keyfi yapayım gelirim yine byeee şimdilik canlarım

ev oyuncaktan geçilmiyo canım yaa
pasta kek gibi bişeyler alsam daha iyi olacak galibafisfisfis
zaten hediyede bisiklet istiyolar ama doğum günlerindekaydirigubbakcemile3

aynen valla ay at at bitiremiyorum birde her attığımı paraları atıyorum çöpe diye içim acıyo
oooo hadi bakalım bisiklet haaaaa
olsun meleğime yakışırrrrrrrr

mentalist karusunun selamı var herkese
bir iki gün sahalardan uzak kalacakmış
hastaymış iğne yemiş kımıldayamıyormuş:)))
topiğe gelemiyecek kadar hasta hatun yoksam facelerde geziyo merak etmeyin:)))))))))))))))))))))))))))

selamale kızlar..
bizde karnemizi aldık geldik bu sene bebek dolayısıyla begümle hiç ilginememiş olmama rağmen kızım beni yine üzmedi karnesinin hepsi 5. sınıfın çoğu dökülmüş bu sene çok kötü olmuş...karne alan meleklerimin hepsine tebrikler...hepsini öpüyorum...

nannnnn iyiki bir hasta oldum .geldim kanbersiz düğün olurmu.bütün meleklerimi n hepsini tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum .bizimde karnelerimiz eede bir dipnot yemekte sorun var diye eeeee dünya biliyor .dipnota ne gerek var efem :roflol::roflol::roflol:sezende e okula takılanlardan oda yavrum herşeye bütün olumsuzluklara karşı teşekkür alıyor.yüzümü kara çıkarmadı yine bebeğim herkesin çenesini kapatmış oldu.birde beni rahatlıkla suçluyorlardı.neyse benimde boynum gidik durumda 2 tane iğne oldum.ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.ama yarına iyi olmam lasım kar fırtınasında sokakta olmak istiyorum.buraya uğramadan olmaz tabiki şimdilik benden bu kadar heinizi ve özellikle prenseslerimi öpüyorum .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…