Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

işte budur yaaaaaaaaaa meleklerim benimmmmmmmmm
annelerinin kuzularııııııa.s.a.s.a.s.a.s.
aferin onlara canlarım benim için kocaman öpün ısırın sarılın yapıverin işte bişeyler mıncıklayınnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞenizŞenizŞeniz
efemede aferinnnnnnnnnn canım aslanım benimmm desene yeme sorunu da tastiklenmiş oldu böyleliklekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim noproblem hatun maşaallah güzel yiyor zaten
geçengün çorap alayım diye gittim evdekiler küçülmüş yine 6 yaşında diyorum 7 8 yaş çorabı veriyorlar dedim biz onu 2 sene önce kullandık sen getir bana yetişkinden:roflol::roflol::roflol::roflol:
koca ayaklı şey ay boyuda uzar inşaallah kemikler iride valla ayakkabı 31 32 olduda corap cekıyor bırde dıye 36 ları almaya basladım
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne alsam belimi sıkıyor demeye başladı iri olacak heralde bu kız hiç anasına çekmemiş
gerci ben onların içtiği sütü içsem bi bu kadar daha olurdum ya neyse:roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar herkese yafruşlaarrrr
eşim aradı akşam geç gelecekmiş hafta sonuda çalışıyor haftayada çalışacak
of off mesailer başladı sinir oluyorum yaaaa
napalım artık katlanacağız yapacak bişey yok
kızlarla bizde oturuyoruz bakalım çizgi film açtık çekirdeğimizi aldık
keyif yapalım kızlarımla
görüşmek üzere kib kolay gelsin sizlerede canlarımmm
opuyorumnanaktan tekrardan herkesi
meleklerimi daha bir çoookkkkkkk öpüyorum
bu arada sevvalimm nerdesin şekerrrr?süprizi neymiş meleğimize öğretmeninin merak ettim karnedende haber gelmedi daha benmi kaçırdım yoksam

bu arada sevvalimm nerdesin şekerrrr?süprizi neymiş meleğimize öğretmeninin merak ettim karnedende haber gelmedi daha benmi kaçırdım yoksam

geldim miniğim geldim ama biraz buruk geldimmmm
karnemiz güzel ama dereceye giremedik sınıfımızdan iki kişi dereceye girdi ve onur belgesi aldı ama mürvet boynunu büktü ve izledi biliyorum çocuğumun kapasitesi bu ama insan neden benimkide o belge alanlardan olmasın diyoooo
şevvalin süprizide boyama kitabı almış öğretmenimiz şevvaleeeee
böyle yaniiiii
karne alan bütün meleklerimizi kutluyorummmm

canım benim yaaa üzülme olur oda bitanem yaa
herkes tabiki ister meleğimizde üzülmüştür ama biraz daha çalışınca oda olucaktır eminim
ben güveniyorum meleklerimeeee
oh oh hediyesinide almış küçük cadımız hadi bakalım iyi günlerde boyasın canım benim
sağol canım benim mersii
öpüyoruz bizde sizleri şekerciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz

elifi tebrik ederim canım benim için öp annesia.s.a.s.
öğretmenin pasiflikten kastı çok sessiz olması kendini iyi ifade edememesi canım
ama bana sonra düzelme var eskisi gibi değil demişti.şimdi karneye böyle yazınca biraz canım sıkıldı ne yalan söyliyim:umursamaz:
benim kızların yapısı bu bende çocukken böyleydim çok utangaçtım :kedi:bunlarda bana çekmişler ama evde bu kadar sessiz değiller bıcır bıcırlar özellikle bu ortanca çok konuşur ama yeni bir ortama girince çok çekiniyolar galiba
açılırlar inşallah ben zamanla atmıştım utangaçlığı üstümden onlarda düzelirler diye umut ediyoruma.sa.s

bu arada büyük kızım saat 3 de eve geldi son gün diye erken bırakmışlar
çok gururlandırdı beni meleğim:1hug: karnesinde bütün dersler 5 davranış notlarının hepsi çok iyi
öğretmeni başarı belgesi vermiş meleğime.çok sevindim görüncezemuszemuszemuszemus
başta beni çok yordu zorladı ama değdi galiba.yorgunluğum sonuç verdiyerimseniben

olsun canım her çocuk aynı değilki
karnesi güzelmiş o yeter canım yaaa
meleklerini kutlarım canım

iyi gecelerrr şekerlerrr
maşallah meleklerimee allah nazarlardan saklasın inş
pazartesiye kaldı bizim karneler,halimenin bir tane 4 ü var ingilizce oda ama yinede takdir alabiliyormuş
ayşe deryamın hepsi 5 onlara belge vermiyorlarrr buna biraz canı sıkkın seneye kadar beklemek istemiyormuş:))))
mentalistcim geçmiş olsun canımm
mihribancım öğretmenide ilğili davranıp cesaretlendirirse açılır canımm
benim halimemde çok sakindir huyu öyle şimdilerde ama eski haliden eser yok gibi ergenliğede girdik tabi:))
sevvalcim ne güzel düşünmüşöğretmeniniz sevval için hediyeyi canımm ne çok sevinmiştirr
görüşmek üzere şekerlerrr öpüldünüzzz

sağol bitanem benim teşekkür ediyorum canım benim
canım benim utangaçlık geçer merak etme sen
kendi düzelmezse hayat onu açar bebekim
o edebinden terbiyesindendir adına pasif diyorlar boşversene yırtık edepsiz olana kadar utangaç olsun açılır zamanla oda geçer

aferin canıma benim
helal kızlarıma neler de yaparlarmış dersleri hep 5ermiş
kızlarımız okusunda başarıdan başarıya koşsunlar inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhh

hadi bakalım hayırlısı canım benim
maşaallah şekerlerime yaaaaaaaa

başarılı ve değerli prenseslerim için

sağol canım benim mersiiiiiiiiiiiii çok güzel görünüyorŞenizŞenizŞeniz

KANAL D ıZLEYıN

çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECEYı

çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI

çocuklarımın hepsi bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜNÜ

çocuklarım kankalarına versin diyorsan KAVAK YELLERıNı

bütün sülale birbirine versin diyorsan AŞK-I MEMNUYU ıZLEYıN...

KANAL D....TÜRKıYENıN DıZı KANALI

geçenlerde telime gelen bir mesaj kızlar gülmekten koptum bakalım siz ne yapacaksınız:)))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:
gülüyoruz ama allah korusunn kimseye göstermesin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizleri bir köreltmek için tüm medya el vermiş durumdaa allah sonumuzu hayır etsin inş:Saruboceq:

geçen aylarda newmoon muydu nedir işte sezen bu flime gitmek istemişti.babaannesi ne öyle vampirli flim gitmesin diye diretti.neymiş etkisinde kalırmış.neyse kızılca kıyamet kopmuştu bende sırayla bunları saydım .ne yani dedim bu diziler çok mu iyi örnek efendim demiştim.vallahi büyüğüm bu arada illaki kendimide :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:şımartacam:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

allah hepimizin çocuklarını korusun

merhaba ...

bende 2001 doğumlu bir kız annesiyim

formda bu topiği geç gördüm çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür

Hoşgeldin canım aramıza..a.s.
Meleklerimizin karneleri hayırlı olsun anneleri..Hep böyle güzel sevinçler yaşayın inşaallah..:Saruboceq:Bizde aldık karnemizi..teşekkürlerimiz takdirimiz var çok şükür..
Hediyeleri beraber haftaiçi halletçez,istekler arzular duyruldu öncedena.s
Hepinizi öpyrm.opuyorumnanaktan.tek tek saymayım bu saatde,jeton dörtköşe zaten..
K.İ.B..Allah a emanet olun

günaydınlar canlarım
gününüz aydın olsun inşaallahhh
herkese güzel bir hafta sonu diliyorummmm
eşim çalışıyor ve kızlarla evde kaldık bu hafta sonu havada nasıl yağmur çamur anlatamam
sinir durum yani
sıkıcııııııııııııııııııııı sıkıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
begom canım sizinde karneleriniz hayırlı olsun canım
aferin meleklerime vede oğluşuna tebrik ediyor öpüyorummmmm

ay kimsecikler yooookkkkkk(((
bugüne hafta içi muamelesi yaptım uzun bir zamandan sonra hafta sonu yemek pişti evde:))
akşamın yemeğide tamam kızları yıkamayı düşünüyorum birde öğlen yatırayım sonra diyorum
oturup pinekleyim bari bende
sizlere güzel bir hafta sonu olsun inşaallah şekerciklerrrrrrrrrrrrrrr

merhaba hanımlar...nasılsınız şekerler
kamilecim begocum yavrularınızın karnesi hayırlı olsun aferin meleklerimize
bende bugün geç uyandım kahvaltı yaptık kızlar aşağı indi
bugün burda hava bir açıyo bir kapanıyo:bbo:arada güneş yüzünü gösteriyo sonra tekrar kayboluyo.yinede kızlar indiler sıkılıyolar evde ne yapsınlar
inşallah hasta olmazlar büyük öksürüyodu dün akşamda ateşi çıkmıştı.şimdilik fena değil
bende önce kk ne gireyim sonra işlere başlıyım dedim
herkesi öpüyorum ve güzel bir haftasonu diliyorum hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bu yazıyı kk de başka bir yerde okumuştum canım
o zamanda çok güldüm :roflol::roflol:kanal d tam aile dizileri yayınlıyo vallakaydirigubbakcemile3
burdan en çok kavak yellerine sinir oluyorum:jeyyar: bir bitseydi diyorum ama bitirmediler gitti:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…