Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese keyifli günlerrrrrrrrrrrrr
kar yağdı her yer kapandı resmen sabah zorla market gitttim geldim
bi kaç gün evden çıkmıyayım diye stok yaptım az öncede canım ev ekmeği çekti hamur mayaladım ekmek yapıcam
bu arada ishal ve bulantıdan ölüyorum nasıl yiyceksem :)))

günaydın şekerlerim karneler güsel bütün herkesi kutluyorum minigim bu kanal d yazısına bayıldım valla çok güldük eşimle...
herkese tek tek yazamıorum kızlar akşam annemler biniyo sabah burdalar onlar için alışverişe çıkıcaz eşimle sonra 10 gün burda annemler çok mutluyum valla öpüyorum herkesi görüşürüz...........

ev oyuncaktan geçilmiyo canım yaa
pasta kek gibi bişeyler alsam daha iyi olacak galibafisfisfis
zaten hediyede bisiklet istiyolar ama doğum günlerindekaydirigubbakcemile3

bizimde öyle canım
sizin meleklerde öyle mi bilmiyoırum ama benim kızım her oyunda anne oluyor o bebeklerine kendi küçüklük kıyafetlerini giydiriyor, yediriyor uyutuyor :)

uzun zamandır baby alive canım bebeğimi istiyordu sanırım onu alıcam

gözün aydın canım

kuzum nasıl yapıyorsun ev ekmeğini benim kızımda çok sever

süperdi kaydirigubbakcemile3

geçen günde bana bir mesaj geldi buda güzel

kaynana yeni alacağı gelini ile tanışır
bak kızım der ;
benim 3 halim vardır
gülü yakama takarsam çok sinirliyim,
gülü kulağıma takarsam az sinirliyim,
gülü saçıma takarsam hiç sinirli değilim ona göre lmaz:

gelinden cevap gelir kaydirigubbakcemile3
bak kaynana ;
benim bir tek halim vardır
kahvemi yaparım, sigaramı yakarım
gülü k..nada taksan ben yapacağımı yaparımmmmm boshayallersmileboshayallersmile

geçmiş olsun şevvalcim
e artık bizim yerimizede karın keyfini çıkartın canım.biz burda kar göremiyoruz maalesef:gitme:
kızım sorup duruyo anne kış değilmi niye burda kar yok kar yağan yere gidelim diyokaydirigubbakcemile3
gözünaydın canım hasret giderirsin artık bol bol:1hug:
benimkiler bebekle oynamaktan çok resim yapıp boyamayı seviyolar canım
küçük cadımda oynamasa bile oyuncakları odalara dağıtıyo toplamıyoda beni sinir ediyoklava:
birgün bütün oyuncakları çöpe atıcam ama ne zaman bilmiyorumkafamçokkarıştı

mihribanım canım benim aynen o dediğinden işte edepsizliğin adı özgüven fazlalığı oldu
ben alıveririm o özgüven fazlalıklarını valla
benim kızlarımında güveni fazladır ama bu terbiyesizlik yapmayı gerektirmez boşver sen takma canım bence
bizim meleklerimiz birtane canım benim eşi benzeri yok onların
karam canım evet okumuştum onu geçen senede burda paylaşmıştık epey gülmüştük bizde:))))))
gülünü neresine takarsa taksın tınnnnn modunda bir gelin süper yaa:))
rüyam canım gözün aydın şekerciğimmmmmmmmmmmmmm
bu arada kıs rezil ettin beni enişteyede ay adam diyecen ne manyak karu diye:))))))
sevvalim noldun annemmm(geçmiş olsun canım benim
nazara geldin demi face koydun resimleri:)
herkese güzel bir gün olması dileğiyle canlarım sizi seviyorum muckkkkkkkk

kuzum nasıl yapıyorsun ev ekmeğini benim kızımda çok sever
çok az bir maya ile mayalayıp sade bir hamur oluşturuyorum mayayı özellikle az koyuyorumki ekmek ertesi gün kırıklanmaya başlamasın diye sonra tepside pişiriyorummm
un+tuz+maya+su bu kadarcık malzeme tabi zaten biliyosundur

sevvalim noldun annemmm(geçmiş olsun canım benim
nazara geldin demi face koydun resimleri:)
herkese güzel bir gün olması dileğiyle canlarım sizi seviyorum muckkkkkkkk

yok malum günümdeyim tüm dengem bozuldu yine yaşlandımmı ne????

hımmmm anladım canım
allah kolaylık versin zaten bu kadın milletinin dengesi yok tam toparlanalım derkende malum gün giriyor aylar seneler geçip gidiyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hımmmm anladım canım
allah kolaylık versin zaten bu kadın milletinin dengesi yok tam toparlanalım derkende malum gün giriyor aylar seneler geçip gidiyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sorma valla öncede ameliyat acısı yokdu bide malum güne onun sancısı eklendi tam arızayım ben yaaa bulantı+ishal+dikiş acısı+bel ağrısı birarada çekiyorum artık

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)

misafir ortaya çıkda yüzüün görelimmmm utanmıyonmu ordan röntgenlemeye içersini

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hasta mastasında performans süper yafrummmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:

keşke camım olsaydı ne halde oturduğumu görebilseydin
üstümde iki yelek belime polar şal doladım ayaklarımda patik ve sıcak su torbası bu kadar aparatla 15 dk da bir wc ye koşmak zor oluyo ama olsun :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…