E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.481
ay sinir geldi avatarımı değiştiremiyorum yaaaaaaaaaaa
çıldıracağım şimdi hata veriyor sürekli offffffffffff
keşke camım olsaydı ne halde oturduğumu görebilseydin
üstümde iki yelek belime polar şal doladım ayaklarımda patik ve sıcak su torbası bu kadar aparatla 15 dk da bir wc ye koşmak zor oluyo ama olsun :)))))))))))
keşke camım olsaydı ne halde oturduğumu görebilseydin
üstümde iki yelek belime polar şal doladım ayaklarımda patik ve sıcak su torbası bu kadar aparatla 15 dk da bir wc ye koşmak zor oluyo ama olsun :)))))))))))
ne oluyor burda ben geldim açılın sevalim geçmiş olsun gördüğünüz gibi herşeye rağmen sahalardan ayrı kalamadım .gününüz karlı ve şen geçsin.sevalim geçmiş olsun motoru bozmuşsunsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
avatarını değiştiricem diyince bende başka bişey yapcan sandım meğer sadece tarkanın bakış yönü değişicekmişş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[/B]
ne oluyor burda ben geldim açılın sevalim geçmiş olsun gördüğünüz gibi herşeye rağmen sahalardan ayrı kalamadım .gününüz karlı ve şen geçsin.sevalim geçmiş olsun motoru bozmuşsunsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bak bende üstümde tişört altımda şort oturuyorum.sıcağı heç sevmem ne oluyor yoksam yaşlanıyormusun :roflol::roflol::roflol::roflol:
o ne ay anaaa sayarken bana ateş bastı
üstümde askılı bir badi ayakda ne çorap ne terlik yangın ayşeyimdir ben giyinememm
hele malum günümde iyice ateşler basar:roflol::roflol::roflol:
ne terlik ne çorap alışkanlığım vardır yere basa basa gezecem anam yoksa rahat edemem
hoşgeldin sende baston yutmuş karu:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok anam yaaa kızların resmini koyacaktım büyük geldi resim kabul etmiyor bende aşkınım başka bir halini koyayım dedim:roflol::roflol:
delüüüüüüüüüü motorum bozulmadı sadece karbüratöre pislik tıkanmış :)))))))))))))))
artııııııııı sen öyle cınbıl cıbıl oturursan çok beklersin tutulan yerlerişn açılcak diye
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay nasıl uykum geldi anlatamam kızlar yaaaaaaa
gidip yatsammı acep diyorum
delüüüüüüüüüü motorum bozulmadı sadece karbüratöre pislik tıkanmış :)))))))))))))))
artııııııııı sen öyle cınbıl cıbıl oturursan çok beklersin tutulan yerlerişn açılcak diye
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam siz iyice edepsizleştiniz ay şu laflara bak terbiyemi bozacaksınız aaaaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kaçıyorum kızlar kib
kızlar beni yiyolar azcık şunları götüreyimde terasta oynasınlarrr biraz donsunlarda görsünlerrr
boşver mentalavrat edeplinin eklediği kanald yazısınıda gördükkk :))))))))))))))))
annnnnnnnnnnnnne ben yapmadım sevallll yaptııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kaçıyorum kızlar kib
kızlar beni yiyolar azcık şunları götüreyimde terasta oynasınlarrr biraz donsunlarda görsünlerrr
boşver mentalavrat edeplinin eklediği kanald yazısınıda gördükkk :))))))))))))))))
:roflol::roflol::roflol:
götür bakalım canım üşümesinlerde aman
başıma kakaydın:roflol::roflol::roflol:
geldim bile çocuklar kar görmeye alışık değillerki şevval ilk defa kartopu yaptı ama üşüdüler iki dakkada yarında biraz oynarız dedim indik evimizie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?