Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ne oluyor burda ben geldim açılın sevalim geçmiş olsun gördüğünüz gibi herşeye rağmen sahalardan ayrı kalamadım .gününüz karlı ve şen geçsin.sevalim geçmiş olsun motoru bozmuşsunsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bak bende üstümde tişört altımda şort oturuyorum.sıcağı heç sevmem ne oluyor yoksam yaşlanıyormusun :roflol::roflol::roflol::roflol:

o ne ay anaaa sayarken bana ateş bastı
üstümde askılı bir badi ayakda ne çorap ne terlik yangın ayşeyimdir ben giyinememm
hele malum günümde iyice ateşler basar:roflol::roflol::roflol:
ne terlik ne çorap alışkanlığım vardır yere basa basa gezecem anam yoksa rahat edemem

hoşgeldin sende baston yutmuş karu:roflol::roflol::roflol::roflol:

avatarını değiştiricem diyince bende başka bişey yapcan sandım meğer sadece tarkanın bakış yönü değişicekmişş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[/B]

yok anam yaaa kızların resmini koyacaktım büyük geldi resim kabul etmiyor bende aşkınım başka bir halini koyayım dedim:roflol::roflol:

bak bende üstümde tişört altımda şort oturuyorum.sıcağı heç sevmem ne oluyor yoksam yaşlanıyormusun :roflol::roflol::roflol::roflol:

delüüüüüüüüüü motorum bozulmadı sadece karbüratöre pislik tıkanmış :)))))))))))))))
artııııııııı sen öyle cınbıl cıbıl oturursan çok beklersin tutulan yerlerişn açılcak diye

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

açılıyorum canım baston eğilmeye başladı :roflol::roflol:
:roflol::roflol:

sonuçta motorada arıza veriyor .heeeee ben yaz civanı gibi hep dolaşırım .yok yok eğilip bükülmeye başladım bilem akşam kartopu bilem oynuyacam yaaahhhhhhhh:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

anam siz iyice edepsizleştiniz ay şu laflara bak terbiyemi bozacaksınız aaaaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben kaçıyorum kızlar kib
kızlar beni yiyolar azcık şunları götüreyimde terasta oynasınlarrr biraz donsunlarda görsünlerrr

annnnnnnnnnnnnne ben yapmadım sevallll yaptııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ben kaçıyorum kızlar kib
kızlar beni yiyolar azcık şunları götüreyimde terasta oynasınlarrr biraz donsunlarda görsünlerrr

götür bakalım canım üşümesinlerde aman

boşver mentalavrat edeplinin eklediği kanald yazısınıda gördükkk :))))))))))))))))

başıma kakaydın:roflol::roflol::roflol:

geldim bile çocuklar kar görmeye alışık değillerki şevval ilk defa kartopu yaptı ama üşüdüler iki dakkada yarında biraz oynarız dedim indik evimizie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…