- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.581
öyle canım bazı insanların ne zor şartlarda yaşadıklarını görünce halime şükrediyorum hepaz önce şahit olduğum bişeyi sizle paylaşmak istedimmm
mutfak penceresinden kuşlara kırıntı vermeye çıkmıştım yakında oturan bi komşumu odun kesmeye çalışırken gördüm
hava -4 yada -5 civarı şu an bursada ama bizim mahalle özellikle çok soğukkk
eşinden yeni ayrıldı ailesinin yanında bir göz odaya sığındı ve biri 1,5-2 diğeri kundakta olan iki yavrusu varr
onun odun keserken verdiği gayreti gördümmmm
ve eşimi bi daha asla üzmemeye karar verdimmm
bana doğalgazlı evde mutfağa gitmek zor gelirken o kadın ısınmak için çaba sarfediyo
oy bazen beni üzsede kazmalık yapsada benim eşim bir melek sanırımmm
halime binlerce şükür allah bugünmü aratmasınnnnn
sağol canım:1hug:herkeslere iyi akşamlar...bizde hala bebişin kakasıyla uğraşıp duruyoruz şimdi yine fitil verdim öyle yaptı...dışarıda çıkamıyoruz soğuktan akşama kadar begüm beni yiyor sıkıntıdan canı çok sıkılıyor evde okul olmaması bize kötü oldu...:sinifsinif:
miniğim güle güle kirlet evini canım bir günde bütün işleri halletmişsin maşallahzemuszemus
ayshecim allah yardımcın olsun canım...
kamilecim geçmiş olsun meleğimize inşallah şimdi daha iyidir...
zeynom,mihribanım ne güzel annenize gidecekmişsiniz biz çok uzak olduğumuz için kışın öyle bir şansımız yok maalesef size hayırlı yolculuklar...
şevvalcim karnen hayırlı olsun canım...yazdıklarını okudum canım allah komşuna yardım etsin dediğin gibi doğalgazlı evde mutfağa koşa koşa gidip bulaşıkları makinaya yerleştirmek bile zor geliyor bize...allahım inşallah bundan sonra yüzünü güldürsün kadıncağızın...mafoldumben
oooo bende gitmek istiyorum annemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: sana iyi yolculuklar canimmmm byeeeeeeeeee
ANNENİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin..
. BABANI ÖYLE KARŞILA Kİ; Ömür boyu bir başka evlada imrenmesin...
EŞİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin....
ÇOCUĞUNU ÖYLE KARŞILA Kİ; Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin....
FAKİRİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Ona serdiğinden büyük, bir dua sofrası sersin....
ZENGİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin.....
öyle canım bazı insanların ne zor şartlarda yaşadıklarını görünce halime şükrediyorum hep
allah gördüğümüzden aşağı düşürmesin canım:Saruboceq:
2 gündürde acaip soğuk var burda şevvalcim.biz sıcaktan pencere açıyoduk bugün
ilk defa üşüdüğümü hissettim
evde yazlıkla dolaşan ben mutfağa ceket giyip girdim yemek yaptım.
biz kaloriferli evde böyleysek bu zavalla kadın gibi olanların allah yardımcısı olsun canım
sağol canım:1hug:
aslında bu soğukta hiç de gitmek gelmiyo içimden ama çocuklar çok istiyolar
sıkıldılar evde ben de onların gönlünü etmeye çalışıyorum canım
sağol canım yazın inşallah sende gelirsin annenin yanına nunukçum:1hug:
demi canımmmmmm 3.aya ne kalmışki:))
hadi hayırlısı bakalım canım yaaa benimde sınavlar yaklaşıyo bende daha doğru dürüst performans yok valla
elifin tatil bitsin bende asılacağım artık
aralarda yoklarım sizidesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
nunukummmmmm yafrum ne yazıyon??
selam yafrular ay valla sormayın hızımı alamadım kanepe koltuk sildim sandalyeler derken son bir banyo kaldı onuda halledeyim oturacağım akşamada makarnayla geçiştireceğim artık napayım çok yoruldum valla
kızlarda sağolsunlar hem oynuyorlar hemde yardım ediyorlar bana uyutmadım gündüzde akşam erkenden yatarlar bende dinlenirim bir ıhlamur yapar kocişimle otururum artık
mutfak perdeleri çıkmak üzere onlarıda sereyimde bir nescafe molası vereceğim accık dinleneyim
gelirim yine
sevval canım hayırlı olsun sertifikan geçende bir arkadım etiketlemiş beni pek mutlu oldum:))))))))face sertifikamıda aldım:)
sevval misafiri korkuttun kıssss:)))))))))))))))))))))
kamile canım paylaşımın için sağol şeker hakkıyla dost olana
mihriban canım sende annene gideceksin sanırım kafa dağıldı sayfaları okurken yorgunluktan karıştırmadım inşaallah
hadi bakalım iyi gezmelerrrrr
nunukum nabersin yafrum?
ayşe hadi bakalım canım hayırlı beklemelerr
son günler artık heyecan sarmıştır iyice allah kurtarsın bir ıkınmada inşaallahhh)
kızınıda opuyorumnanaktan
unuttuğum varsa kusuruma bakmayın nolur yorgun savaşçıyım bugün:))
herkeslere iyi akşamlar...bizde hala bebişin kakasıyla uğraşıp duruyoruz şimdi yine fitil verdim öyle yaptı...dışarıda çıkamıyoruz soğuktan akşama kadar begüm beni yiyor sıkıntıdan canı çok sıkılıyor evde okul olmaması bize kötü oldu...:sinifsinif:
miniğim güle güle kirlet evini canım bir günde bütün işleri halletmişsin maşallahzemuszemus
ayshecim allah yardımcın olsun canım...
kamilecim geçmiş olsun meleğimize inşallah şimdi daha iyidir...
zeynom,mihribanım ne güzel annenize gidecekmişsiniz biz çok uzak olduğumuz için kışın öyle bir şansımız yok maalesef size hayırlı yolculuklar...
şevvalcim karnen hayırlı olsun canım...yazdıklarını okudum canım allah komşuna yardım etsin dediğin gibi doğalgazlı evde mutfağa koşa koşa gidip bulaşıkları makinaya yerleştirmek bile zor geliyor bize...allahım inşallah bundan sonra yüzünü güldürsün kadıncağızın...mafoldumben
allah kolaylik versin canim allah yardimcin olsun beklemek en zoru ve stres yapiyo :)))))))
herkese selamlar şekerlerrr
biz geldik kızlar çok yorulmuştu hemen yattılar bende kahvem geç kaldı diye hemen kahvemi yaptım içerken sizlere bakayım dedim
sizler nasılsınız bakalım?
keyifler iyidir inşaallahhhh
sevval hadi bakalım gezin yafrummm yakışıırrr
kamilem aferin meleklerimize canım akıllı bıdıklarım benim
nunukum geçmiş olsun canım benimmmm hadi bakalım kafa izni yaptınız bugün haaa
ayşe hayırlısı canım bekliyoruz bizde merakla şekerciğimmmmmm
eeeee melek anneleriii nerdesiniz bakalımmmmmmmm??
elifim akşama bize puding yapıyor nazda dvd izliyor bende kaçamak yaptım sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok
hadi gidemde bende nazın yanına büzüşeyim az yoruldum bugün
akşama yemekte yapmadım kahvaltı gibi geçiştirmeyi düşünüyorum
yarına ne yapsam acepp
nohut ıslatayım da olmadı onu pişiririm yarın içinde
iyi akşamlar herkese şekerlerrrr
nabersiniz??
güzel bir akşam sizlerin olsun canlarım
ayşe hadi bakalım canım hayırlısı şekerciğim
evet dışarı çıkınca evde hazır yemek nede kolaylık oluyor vallahi
ellerine sağlık canım afiyetle yeyin inşaallahh benimde yarınki menüm
kamilem ohh iyi gezmeler şekerrrr
evet valla soğuk ama insan evdede sıkılıyor duvarlar üstüme üstüme geliyordu kaçtım bende bugün:))
kızların bahanesiyle:)
dikkat et kendine aman diyim hasta falan olma
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?