Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

öyle canım bazı insanların ne zor şartlarda yaşadıklarını görünce halime şükrediyorum hep
allah gördüğümüzden aşağı düşürmesin canım:Saruboceq:
2 gündürde acaip soğuk var burda şevvalcim.biz sıcaktan pencere açıyoduk bugün
ilk defa üşüdüğümü hissettim
evde yazlıkla dolaşan ben mutfağa ceket giyip girdim yemek yaptım.
biz kaloriferli evde böyleysek bu zavalla kadın gibi olanların allah yardımcısı olsun canım
sağol canım:1hug:
aslında bu soğukta hiç de gitmek gelmiyo içimden ama çocuklar çok istiyolar
sıkıldılar evde ben de onların gönlünü etmeye çalışıyorum canım
oooo bende gitmek istiyorum annemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: sana iyi yolculuklar canimmmm byeeeeeeeeee

sağol canım yazın inşallah sende gelirsin annenin yanına nunukçum:1hug:

yazıyı çok beğendim.....ne kadar anlamlıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

mihribanım canım benim hadi kolay gelsin bakalım şeker
iyi yolculuklar canım benim
iyi tatiller diliyorum sizlere
bende ufak ufak kaçayım yatayım artıkın
kib herkesi muckkkkkk

kızlar ben ancak gelebildim .sabah kızımın karnesini aldım.pazara gittim.evi toparladım.sonrada kardan adam yaptık.bugün kar feciiiiii yağdı.hep sokakta olduğum için buz kalıbına döndüm .az öncede bağdat caddesine indik geldik şifayı kapacam ama tam gaz karın tadını çıkarıyorum.muck hepinizi öpüyorum.sabah görüşürüz:)

günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle inşaallah herkese
dünün yorgunluğu epey çıktı varya gece yatakta dönemedim düşünün halimi:)))
yattığım gibi kalkmışım kımıldayamadan:))
uyandım şimdide işlerimi halledeyimde kızlarım bugün markete götüreceğim ordanda marketin oyun parkında oynatayım diyorum geçen haftadan bedava yemek fişimiz vardı marketten onunlada kendimize yemek ısmarlayacağız
tüm günü onların istediği şekilde geçireceğim gelince tabi hava muhalefeti ne der bu duruma bilmiyorum
inşaallah hastalanmazlar feci ayaz var çünkü
muckk sizlere yafruşlarrrrrrr kib
meleklerimide opuyorumnanaktan

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanla...ra günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

güzel bir gün olsun inş hepimiz için,
düz kızlarım karnelerini aldılar,
halime takdir aldı ilk belgesi olduğu için çok mutluydu meleğimm
ayşe deryanın karneside tam takdirlikti bütün dersleri 5 ama belge verilmemesine biraz canı sıkıldı:)))
seneyi beklemek istemiyormuş:)))))
minikcim iyi eğlenceler canımm dikkat edin üşümeyin canımm,
sevvalcim paylaşımlar için teşekkrler canımm
bego yok bugünlerde çocuklardan fırsat kalmıyor galiba
belinaycım fitil verme verme tatlım alışkanlık yapıyormuş bağırsak düzenini dahada bozuyormuş,
dr götürdünüz mü canım tahlil filan yaptırın canım bu arada zeytin yağı içirmenin bir etkisi yokmuş
o midede çözüldüğü için bağırsaklara faydası olmuyormuş tatlım aklında olsunn
tek tek isim saymıyorummm(unuttuğum olabiliyor o yüzden) meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzereee

günaydın kızlarrrrrrrrrr
bugün biraz güneş gördük eğer bişey çıkmazsa bende biraz kızları dışarı çıkarıcam en yakın alışveriş merkezine gideriz muhtemelennnn
herkese kocamannnnn öpücüklerrrrrrrrr

insallah canim bakalimda esimin iznini ayarlayalaim olmazsa yine tek gelcem gibi görünüyo bu kis is arkadaslari intihar etmisti eger adam yok derlerse esimin calisma durumu varmisss ama olsun ben tekde gezerimmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet canim az kaldiiii insallah bende rahata cikcam ozaman :)))))))

nunukummmmmm yafrum ne yazıyon??

ne yazcam kiz aaaa anca yaziyorum sende heee :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

günaydinnnnnnnnnnn bugün kursa gitmedim melisayida yollamadim zaten hasta diye gitmedim bende cok kötü degil ama onlara güvenemedim okadar iyi ilgilenmiyolar ama dün yazili gibi bisey olmuslar yani cocuklar nasil akillimi diye melisa diyoki anne ben hepsini bildim kadinda eline yapiskan yapistirmis nasil seviniyo

nerdesiniz kizlar yaaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuuu komsular hedin gelin yoksa cikcam ona güreeeeeeee

allah kolaylik versin canim allah yardimcin olsun beklemek en zoru ve stres yapiyo :)))))))

cok saolun kızlar valla yarın gıdıyorum doktora kontrole ınsallah baklım ne dıyecek doktorumuz

kızım bıle dun artık dıyokı bana anne kardesım senın canını acıtıyo cıksın artık dıyo
yavrum benım kıyamıyo benı boyle ıkı buklum goruncekafamçokkarıştı

herkese selamlar şekerlerrr
biz geldik kızlar çok yorulmuştu hemen yattılar bende kahvem geç kaldı diye hemen kahvemi yaptım içerken sizlere bakayım dedim
sizler nasılsınız bakalım?
keyifler iyidir inşaallahhhh
sevval hadi bakalım gezin yafrummm yakışıırrr
kamilem aferin meleklerimize canım akıllı bıdıklarım benim
nunukum geçmiş olsun canım benimmmm hadi bakalım kafa izni yaptınız bugün haaa
ayşe hayırlısı canım bekliyoruz bizde merakla şekerciğimmmmmm

eeeee melek anneleriii nerdesiniz bakalımmmmmmmm??
elifim akşama bize puding yapıyor nazda dvd izliyor bende kaçamak yaptım sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok
hadi gidemde bende nazın yanına büzüşeyim az yoruldum bugün
akşama yemekte yapmadım kahvaltı gibi geçiştirmeyi düşünüyorum
yarına ne yapsam acepp
nohut ıslatayım da olmadı onu pişiririm yarın içinde

AY MINIKCIM BENDE YEMEK yabtım geldım sımdı yarın doktora gıtcem ya ewe gelınce o telasa dusmeyeyım dedım
nohut ve pılav yaptım yanına bırde corba ettım bıde salata tamamm ıste
daha ne olsun dımı anacımmmmmmmmm

iyi akşamlarrr şekerlerrrr
bizde kızlarım ve kız kardeşimle ortak çok sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı oraya gittik,
güzel birgün geçirdik geldik
ama donduk çok soğuktu dışarısı
halimeden grip bana geçti galiba
bogazlarım ağrıyor,yarın kötü olursam diye işlerimin bazısını akşamdan yapıyorumm:)
ayşecim hadi hayırlısı bakalımm allah yardımcın olsun canımm hayırlı haberlerle dönersin inş
minikcim maşallah elifimize ellerine sağlık meleğiminn sizde afiyet olsunn

iyi akşamlar herkese şekerlerrrr
nabersiniz??
güzel bir akşam sizlerin olsun canlarım
ayşe hadi bakalım canım hayırlısı şekerciğim
evet dışarı çıkınca evde hazır yemek nede kolaylık oluyor vallahi
ellerine sağlık canım afiyetle yeyin inşaallahh benimde yarınki menüm
kamilem ohh iyi gezmeler şekerrrr
evet valla soğuk ama insan evdede sıkılıyor duvarlar üstüme üstüme geliyordu kaçtım bende bugün:))
kızların bahanesiyle:)
dikkat et kendine aman diyim hasta falan olma
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrr

he ya izin ama kirik izin melisam hasta ya ondan gitmedim yarin gidecem mecburen arkadasi ardi bugün melisayi merak etmis yarina dogum günü yaa kutlucaklar beraber arkadaslariyla

burdayim ya neler oldu bir bilsennnn anca oturabildim pc ye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler tatlim iyidir senden naber opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kizlar sonunda aldimmmmmmmmmm ehliyeti opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ama neler cektim neler yarida birakacaktim nerdeyse ayaklarimi hissetmiyordum heyecendannnn cokkkkkkkkkkk kötüydüm yarim saati 1 yil gibi gecirdim ama sonunda aldim kurtuldum cok sükürrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…