Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ikiyüzlülüğün, kendini akıllı sananların,,karşısındakini aptal yerine koyduğunu sanıp asıl kendini kandıranların dolu olduğu bir geceye selamlarrr olsunnnnn (((((((((((

günaydınlar diliyorum canlarım
gününüz aydın olması dileğiyle inşaallahhhh
bugün dünya kadar işim bir okadarda ayaz var napacağız bakalım okulda tatil elif uyandı geldi sabahtan
öğleden sonra dışarda olabilirim kesin değil ama giremezsem kib görüşmek üzere yafruşlaaaaaaarrrrrrrr
meleklerimi opuyorumnanaktan

Günaydın kız anneleri
Hepinize güzel bir hafta diliyorum
Bu aralar pek ugrayamıyorum birkac günde hic giremem sanırım yatılı misafirlerim olcak haftasonuda ben giderim herhalde annemlere neyse hepinizi öpüyorum meleklerimize iyi tatillera.s.a.s.a.s.:1hug::1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah sabah kendime dünya iş çıkardım
önümüzdeki ay elifin yaş günü ve dersleri sıkılaştırmam lazım
dedim hazır tatilken kızın okul telaşı yokken dip bucak dalayım dedim
perdeler mutfak dolapları fayanslar ne varsa daldım:)
perdelerin bir kısmı halloldu mutfağıda bitirdim odalara başlamadan sizlere bakayım dedim
kızlar oyuncaklarını toplarken kaçamak yaptım kahvemi içeyim dışarı çıkacağız daha çokda ayaz var ama bakalım nasıl olacak hasta olmazlar inşaallah
yine tüm işleri bir araya topladım yarına çıkar canım:))))
herkese kolay gelsin canlarım kib muckkkk sizlere
melekleriminde tatilinin ilk günü güzel geçiyordur inşaallahhhhhh
opuyorumnanaktan canlarımı

o güzel dostluk olmasa zaten bu dünyanın ne anlamı varrrrrrrrrrrr
dostlarımmmmmm iyi varsınızzzzzzzzzzzz
tüm gerçek dostlara günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canımmŞenizŞenizŞeniz
Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş..

Can Dündar

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

selam komşu sanada günaydınnnnnnnnn
çokmu merak ettin bizim topiği hadi bi nick al gel yalnızzz eğer nickin varsa göz boyamak için yeni nick almaaa çünkü sadece kendini kandırırsınnnnnnn

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama bana vermedilerr demek ki başarısızım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

e-okul çökünce seninkini hazırlayamamışlarrrr ama yakında hazırlancakmış
:roflol::roflol:

e-okul çökünce seninkini hazırlayamamışlarrrr ama yakında hazırlancakmış
:roflol::roflol:
hmm anladımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burada içeriden harika bir güneş var ama dışarıya çıkınca hayalkırıklığı yaratıyorr
ayy nasıl soğukk pilavı koyup salatayı hazırlarken buz tuttum sankiakannehir
yaşlanınca sobaya oturmaya kalkarım heralde ben :roflol::roflol::roflol::roflol:

makinamda şarj olsa az önce sokağı çekicektim sokağı bir görsen hiç abartısız buz pisti gibi bembeyaz ve pasparlakkkk kaç kiş düşerek geçti pencereden onları seyrettim
çöpü indiricem nasıl düşmeden giderim onu düşünüyorummmm

aman dikkat et canımm,geçengün beniim başıma geldi kül dökecektim merdiven buz tutmuş kısa yoldan indimm aşağıya:roflol:allahtan merdiven 4 basamaktıakannehir
yalnız düşenleri gözümde canlandırdımda birazz:roflol:çok fena ya allah korusun
annemlerin evi düğün salonunun karşısında buzlu birgünde düğün vardı salonun kapısına gelen herkes yerle haşır neşir olmak zorunda kalıyordu kameraya çeksen
izlenme rekorları kırardı kesin:roflol::roflol::roflol:

düşmenin bedeli bazen ağır olabiliyo ama düşeni seyretmenin bedeli paha biçilemezzzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba hanımlar
yarın annemin yanına gidecez kızlarımla 3- 4 gün yokum şekerler
sabahtan beri ev temizliyorum.her tarafı dip bucak süpürdüm wc banyo lavaboları yıkadım.kocişe evi temiz bırakıyım dedim
yoruldumda tabi sabahta pazara gittik geldik.şimdide bir mola verdim yanınıza geldim
miniğim sende bugün yormuşsun kendini.neyse artık tertemiz oturursun evinde
şevvalcim kamilecim dikkat edin hanımlar kar buz derken görünmez kazalar gelmesin başınızayerimseniben
neyse herkesi öpüyoruma.s.a.s.a.s.mutfağım duruyo kalkıp orayıda halledeyim yemek de yapıcam zaten
şimdilik byyyyy şekerler:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…