- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.541
ikiyüzlülüğün, kendini akıllı sananların,,karşısındakini aptal yerine koyduğunu sanıp asıl kendini kandıranların dolu olduğu bir geceye selamlarrr olsunnnnn(((((((((((
her sözüne kelimene katılıyor veeeee bunlara rağmen güzel dostluğa bendende iyi geceler canımŞenizŞeniz
günaydın canımmŞenizŞenizŞenizo güzel dostluk olmasa zaten bu dünyanın ne anlamı varrrrrrrrrrrr
dostlarımmmmmm iyi varsınızzzzzzzzzzzz
tüm gerçek dostlara günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama bana vermedilerr demek ki başarısızım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hmm anladımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:e-okul çökünce seninkini hazırlayamamışlarrrr ama yakında hazırlancakmış
:roflol::roflol:
hmm anladımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burada içeriden harika bir güneş var ama dışarıya çıkınca hayalkırıklığı yaratıyorr
ayy nasıl soğukk pilavı koyup salatayı hazırlarken buz tuttum sankiakannehir
yaşlanınca sobaya oturmaya kalkarım heralde ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
aman dikkat et canımm,geçengün beniim başıma geldi kül dökecektim merdiven buz tutmuş kısa yoldan indimm aşağıya:roflol:allahtan merdiven 4 basamaktıakannehirmakinamda şarj olsa az önce sokağı çekicektim sokağı bir görsen hiç abartısız buz pisti gibi bembeyaz ve pasparlakkkk kaç kiş düşerek geçti pencereden onları seyrettim
çöpü indiricem nasıl düşmeden giderim onu düşünüyorummmm
aman dikkat et canımm,geçengün beniim başıma geldi kül dökecektim merdiven buz tutmuş kısa yoldan indimm aşağıya:roflol:allahtan merdiven 4 basamaktıakannehir
yalnız düşenleri gözümde canlandırdımda birazz:roflol:çok fena ya allah korusun
annemlerin evi düğün salonunun karşısında buzlu birgünde düğün vardı salonun kapısına gelen herkes yerle haşır neşir olmak zorunda kalıyordu kameraya çeksen
izlenme rekorları kırardı kesin:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?