- 18 Mart 2008
- 583
- 2
- 296
- 40
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.561
selam yafrular ay valla sormayın hızımı alamadım kanepe koltuk sildim sandalyeler derken son bir banyo kaldı onuda halledeyim oturacağım akşamada makarnayla geçiştireceğim artık napayım çok yoruldum valla
kızlarda sağolsunlar hem oynuyorlar hemde yardım ediyorlar bana uyutmadım gündüzde akşam erkenden yatarlar bende dinlenirim bir ıhlamur yapar kocişimle otururum artık
mutfak perdeleri çıkmak üzere onlarıda sereyimde bir nescafe molası vereceğim accık dinleneyim
gelirim yine
sevval canım hayırlı olsun sertifikan geçende bir arkadım etiketlemiş beni pek mutlu oldum:))))))))face sertifikamıda aldım:)
sevval misafiri korkuttun kıssss:)))))))))))))))))))))
kamile canım paylaşımın için sağol şeker hakkıyla dost olana
mihriban canım sende annene gideceksin sanırım kafa dağıldı sayfaları okurken yorgunluktan karıştırmadım inşaallah
hadi bakalım iyi gezmelerrrrr
nunukum nabersin yafrum?
ayşe hadi bakalım canım hayırlı beklemelerr
son günler artık heyecan sarmıştır iyice allah kurtarsın bir ıkınmada inşaallahhh)
kızınıda opuyorumnanaktan
unuttuğum varsa kusuruma bakmayın nolur yorgun savaşçıyım bugün:))
slm kızlar herkes nasıl bakalım
ben daha dogurmadım sabırsızlıkla kızımla bebegımızı beklıyoruz
herkes nasıl ıyımısınız arkadaslar
merhaba hanımlar
yarın annemin yanına gidecez kızlarımla 3- 4 gün yokum şekerler
sabahtan beri ev temizliyorum.her tarafı dip bucak süpürdüm wc banyo lavaboları yıkadım.kocişe evi temiz bırakıyım dedim
yoruldumda tabi sabahta pazara gittik geldik.şimdide bir mola verdim yanınıza geldim
miniğim sende bugün yormuşsun kendini.neyse artık tertemiz oturursun evinde
şevvalcim kamilecim dikkat edin hanımlar kar buz derken görünmez kazalar gelmesin başınızayerimseniben
neyse herkesi öpüyoruma.s.a.s.a.s.mutfağım duruyo kalkıp orayıda halledeyim yemek de yapıcam zaten
şimdilik byyyyy şekerler:gitme::gitme:
selam yafrular ay valla sormayın hızımı alamadım kanepe koltuk sildim sandalyeler derken son bir banyo kaldı onuda halledeyim oturacağım akşamada makarnayla geçiştireceğim artık napayım çok yoruldum valla
kızlarda sağolsunlar hem oynuyorlar hemde yardım ediyorlar bana uyutmadım gündüzde akşam erkenden yatarlar bende dinlenirim bir ıhlamur yapar kocişimle otururum artık
mutfak perdeleri çıkmak üzere onlarıda sereyimde bir nescafe molası vereceğim accık dinleneyim
gelirim yine
sevval canım hayırlı olsun sertifikan geçende bir arkadım etiketlemiş beni pek mutlu oldum:))))))))face sertifikamıda aldım:)
sevval misafiri korkuttun kıssss:)))))))))))))))))))))
kamile canım paylaşımın için sağol şeker hakkıyla dost olana
mihriban canım sende annene gideceksin sanırım kafa dağıldı sayfaları okurken yorgunluktan karıştırmadım inşaallah
hadi bakalım iyi gezmelerrrrr
nunukum nabersin yafrum?
ayşe hadi bakalım canım hayırlı beklemelerr
son günler artık heyecan sarmıştır iyice allah kurtarsın bir ıkınmada inşaallahhh)
kızınıda opuyorumnanaktan
unuttuğum varsa kusuruma bakmayın nolur yorgun savaşçıyım bugün:))
selam datlummmmmmmmmmmm nabersin kizzzz hic görüsmedik bugün demiiiiii birazdanda dizim var ona bakmak icin kalkacam neyse yarin görüsürüz artikin yarinda sinavim var yine ama bu kez öyleden sonra hayirlisi olsun hakkimda diyorum alamazsam napim kiiii bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
selam bitanem
evet yaa valla sabah 9 akşam 6da bitti işler
yemeğide yedik kızları yatırmadan bakayım dedim
hadi sende dizini izle bakalım şekerciğim
hadi hayırlısı canım benim hakkında başarılar diliyorum sana bitanem
heyecan yapma sakin olll
halledersin sennnnn
sevvalim canım sanada kolaylıklar diliyorum maşaallah sende bugün pek hamaratsın yafrum
ölsün mikroplarrrrrrrrrrrr:)))
canım benim yaaaaaa kıyamam ben ona
allah yardımcısı olsun canım
evet canım aynen öyle it k...için eş kırmaya değermi canım yaaa
hayatta hiç kimse için ne kızlarımı nede kocamı üzerim
hayatta en değerlim onlar başka kimimiz var canım yaaaaa
ay pek yoruldum kızlarrrrrrrrr
kızları yatırayımda kocamın dizine yatam accık dinlenem:)))))
valla uyuyacam kimse jeyyarlık yapmasın:))))))))
muck sizlere opuyorumnanaktan şekerciklerimmmmmmmm
sevvalvim belinay minigim kamilem lahanam ikübrabetülüm mentalis (yanlis demissen kusuruma bakma efsunefe) mihriban rüyanazz kim kaldi baska ya hepinizi öpüyorum kocamannnnnn su kurs bitsin hep gelecem ondan sonra az kaldi 3.ayin ortasina ne kaldi ki degilmi sekerler hadim öptüm byeeeeeee
ANNENİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin..
. BABANI ÖYLE KARŞILA Kİ; Ömür boyu bir başka evlada imrenmesin...
EŞİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin....
ÇOCUĞUNU ÖYLE KARŞILA Kİ; Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin....
FAKİRİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Ona serdiğinden büyük, bir dua sofrası sersin....
ZENGİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin.....
nunukummmmmm yafrum ne yazıyon??
ne yazcak benim paylaşımı benden aşırdı diyecek onu yazıyodurrrr
:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?