Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ALLAH analı babalı büyütsün inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:acil şifalar canımmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın melek anneleri:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.a.s.a.s.a.s.
canım benim tebrik ediyorum seni yafruşşşşş
geçen yazmıştım ben okudunmu bilmiyorum bu hafta gelecek merak etme sen diye 1 şubata kalmayacak diye
:lepi::lepi::lepi::lepi:
hadi gözün aydın canım benim en kısa zamanda iyileşip gelmen dileğiyle mis kokulunuda öpüyorum senide tebrik ederim canımmmmmmmmma.s.a.s.a.s.

ay kızlarrr donuyorummmmmmmmm
bir kar fırtına camlar sallanıyor valla
dışardaydık geldik birden bastırdı kızları yatırdım ısınayım diye hemen kahve yaptım kendime
bugün elifimi şımarttım accık
dün dolabına baktım pijamaları eskimiş küçülmüş dedim yenileyim diye çarşıya çıktık markete uğramadan
ve çok şeker winxli pijamalar bulduk yazlıklar vardı sepete atmışlar pembeli morlu grili süper modeller yazın 15den aşağı satılmaz 5er liraya 4 tane ondan aldım 15ede kalıp polar pantolon kesin çok güzel bir takım bulduk yine kışlık oda winxli tabi
2 sene giyer çeker diye az büyükde aldım nasıl sevindi ama güzel kızım
yatırdım kızları şimdide az bakınayım yemek yapacağım az sonra
eee sizlerden naber bakalım havalar nasıl oralarda??

canlarım hepinize tşk ediyorum..
annemleri gönderdim biraz önce kaldık yine kızımla başbaşa..öpüyorum herkesi......

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün olsun
biz dün kübrayı hem KBB hemde GÖZ doktoruna götürdük.KBB dr u röntgen istedi sonucu bugün göstercez ama görmesinde baya prolem varmış,bi gözüne 7,bi gözüne 9 derece dedi dr.ya biz nasıl anlamamışız bugün başka hastaneye götürcez bakalım ordada bu kadar yüksek çıkacakmı.dün çok üzüldüm.ne yapalım rabbim dermansız dert vermesin.

günaydın canım sanada
geçmiş olsun canım ama evet başka drada götürün canım
tek drla kalmayın bencede
amin inşaallah başka dert vermesin rabbim
görüşmek üzere kib

günaydınlar herkese şekerlerrrrr
güzel bir gün diliyorum canlarım hepinize
hafta sonu geliyor yine yaa ne çabuk geçiyor zamana
elif okul için gün sayıyor bitti diye sevincinden delirdi çocuk
tatil düşmanı şey nolacak:))
otur sıcacık evde demi ay sabah kalk giyin git al gel ayazda yine başlıyacak bakalım
hayırlısıyla havalar bir ısınsaydı yaaa valla bu sene kışa düşman oldum ben
sıcak istiyorum yaz gelsin istiyorum çooookkkkkkk bunaldım
sabah sabah kasvete sokmayım sizide yafruşlarrr
güzel bir gün olsun hepimize inşaallahhhhhhhhh
melekleriminde şu son gün tatil günleri güzel geçirmesi dileğiyle opuyorumnanaktan

günaydın canım sanada
geçmiş olsun canım ama evet başka drada götürün canım
tek drla kalmayın bencede
amin inşaallah başka dert vermesin rabbim
görüşmek üzere kib

günaydın hoşgeldin miniğim nasılsın,kızlar nasıl?
sağolasın hayatın hemen aldık randevu bugün için başka hastaneye,
bakalım burdan nasıl sonuç çıkacak,aynısı çıkarsa ne yapalım geç kalmadan tedavisi başlamış olacak.

canım benim üzülme demek zor tabiki ama allah dermansız dert vermesin tatlım başka doktoradagötürün bakalım o ne icek hemen karamsarlıga kapılma iyi düşün iyi olsun...

günaydınnn şekerlerrrr
bugün harika bir güneş var burada kızlarla evden çıkmaya karar verdik bugün sıkıldık günlerdir:)
minikcim aynen buyıl kışı hiç sevmedim bende yaz gelsin artık bahardada dışarıya çıkamayacağım alerjiden

kübrabetülcümm geçmiş olsun canımmm acil şifalarr yinede erken farkedilmiş canımm genelde okuma yazma öğrenince farkediliyor inş bu gittiğiniz doktor daha net ve iyi haberler verir size
allah yardımcınız olsunnn

geçmiş olsun canım gerçekten de bayağı bozukmuş.
hani hastalanan dı dimi kübra belki onunlada alakalı olabilir diye düşündüm CADIARZUCADIARZU

betül sağol canım iyidir bizden bir yaramazlık yok valla soğuk ve evde tıkılmalar dışında
rüya ohh hadi bakalım bizim içinde güneşte gezin canım yaaa
valla bir pazara gittik donarak geldik pazar bile yoktu nerdeyse ay gelmemiş adamlar
kamilem hadi sizede iyi gezmeler yafruşummmmmmmmmmmm
mentalistimmmmm yafruş senden naber??
bu arada mihriban nerde begoda yok iremimde kapsama alanı dışındaymış((yeni gördüm neden acaba??
kızları yatırmadım bugün akşama erkenden yatarlar can sıkıntısından napacağımızı bilemedik mısır patlatıp dvd keyfi yapacağız az sonra bende kaçarım izlerken arada bir ağda mevzuna gireyim diyorum malum günüm yaklaşmak üzere bakım yapam kendime başlamadan sonrada bir banyo yaparız kızlarla akşam olur
yaa ben bu aralar vakit geçirmek için yaşadığımı hissediyorum sizdede oluyormu(
sadece ömür gidiyor ama boşa gidiyor yaş ilerledikcemi böyle oluyor yaaa(ben sevmedim büyümeyi o halde(((
accık bakayım kendime gelem süslenipde
şimdilik muckkkkk byeeee kib

sanada günaydın ne güzel sen orda güneşi görmüşsün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gördük valla pek güseldi bugun hava ama ist çok soğukmuş kocişkom öle söledi....

valla hava güsel ama dışarı çıkmadık minigim kızımla elişi kagıtlarıyla faliyet yaptık onla ugraştık kitap okudum ben sonra şimdi de nete geçtim rüya hanımda suluboya yapıo...evdeydik anlayacagın...

iyi akşamlar herkese şekerlerrrrr
uyku bastırdı bana yemeğide geç yedik öğlen akşama yiyecek yerde kalmadı
eşimle kızları doyurayımda sızarım erkenden
görüşemezsek herkeslere muckkkkkkkkkk
sevvalim nerdesin bugün karşılaşamadık bebemmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan meleklerimide yafruşlarrrrrr

selam canlarrrrrrrrrr
ayşecim güle güle büyüt bebişini
kübrabetül canım mürvetede okullar açılsığı için göz dr ye götürmüştüm hatırlarsın belki iki gözdede sorun vardı gözlüğe başladıkkk
çok geçmiş olsunnnn

minik geldim burdayımmmm
kamile mental gacı öpüyorum sizideeeeeee
rüyanaz canım allah senide eşine kavuştursun tez zamandaaaaaa

kayınvalidem hastalandı onu dr ye götürdümmm görümcem hasta eltim işte kızları eltimin kızına bıraktım tüm gün hastanedeydimmmm her yer buz adım adım gittik geldikkkk
size bi bakıyım dedim şimdi mutfağa giricemmm
görüşmek üzereeeee

canım benim geçmiş olsun sana söyledim diazemi 2tane ver diye bünye kaldırmadı :roflol::roflol::roflol:demek:roflol::roflol:

canım benim geçmiş olsun şekerciğim
bende merak ettim nerde benim yafruşum diye
hadi kolay gelsin bebekim sana muckkkkkkkkk

canım benim geçmiş olsun sana söyledim diazemi 2tane ver diye bünye kaldırmadı :roflol::roflol::roflol:demek:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sen kaç dene veriyon annem günde:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…