- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.761
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanTutkularının tutuklusu,heveslerinin hükümlüsü,isteklerinin esiri olmayanlar tutkularını,heveslerini, isteklerini yok etmeyenler....başkalarının tutkularına,heveslerine,isteklerine esir düşmeyenler.....uyanının artık sabah oldu ve güneş doğdu… gününüz aydın olsun
ALLAH analı babalı büyütsün inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:herkee slm kızlar
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
allaha emanet olun herkese selam
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın melek anneleri:)
herkee slm kızlar
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
allaha emanet olun herkese selam
günaydınn hayırlı sabahlarrr,güzel birgün olsun inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mentaistcimm kendi kendimize ettiğimizi kimse yapmıyor bize canım ya azcık kendine acııııııılmaz:
sevvalcim sana katılıyorum yanındayım canımm dayakla yemezse şırıngayla direk damardan besleyelimmm
rüyacımmm girememenin sebebbini tahmin etmiştik canımm güle güle kavuşun enişteye:teselli:
tüm meleklerimi ve annelerini öpüyorummm görüşmek üzereeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öncelikler herkese günaydın diyim sonra sıradan mentalist karusuna dalayım müsadenizle
kısım sen manyakmısın delimisin nesin yaaaaaa sana ben konuşmaktan dilim yoruldu sende tık yok
hayatta sadece kendine yapar insan kimseye bir şey olmuyor valla
sevvalim gel bebem gidek bir koşu istanbula iki haşlayıp gelelim şunu
bu arada paylaşımın için sağol bitanem akşam sürtmeden geç gelince sofra telaşına kapıldık yazamadım
mihribanım bebekim sende iyisin inşaaallahhhhh
ayşeden haber yok doğurdu kesin hatun hadi hayırlısı bakalım
begoooooo nerelerdesin canım pc sırası gelmiyomu sanada
rüya canım gözün aydın annelerle iyi vakit geçirmişsindir ne güzel eşinlede allah kavuştursun bitanem
rüyamıda opuyorumnanantan kib
herkese kolay gelsin yafruşlar elifin arkadaşına gideceğiz bugün yokum öğleden sonra herkes kib
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tünaydınn kızlarrrrr
rüyanaz canım az çok tahmin ediyoduk gelemeyişinin sebeini
hadi çabucak enişteme kavuşursun inşallahhh
minik bi koşu ben yola çıkıyorum istanbula doğru ama bikere dövmeyle adam olmaz bu mental avratttt
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün olsun
biz dün kübrayı hem KBB hemde GÖZ doktoruna götürdük.KBB dr u röntgen istedi sonucu bugün göstercez ama görmesinde baya prolem varmış,bi gözüne 7,bi gözüne 9 derece dedi dr.ya biz nasıl anlamamışız bugün başka hastaneye götürcez bakalım ordada bu kadar yüksek çıkacakmı.dün çok üzüldüm.ne yapalım rabbim dermansız dert vermesin.
günaydın canım sanada
geçmiş olsun canım ama evet başka drada götürün canım
tek drla kalmayın bencede
amin inşaallah başka dert vermesin rabbim
görüşmek üzere kib
biz dün kübrayı hem KBB hemde GÖZ doktoruna götürdük.KBB dr u röntgen istedi sonucu bugün göstercez ama görmesinde baya prolem varmış,bi gözüne 7,bi gözüne 9 derece dedi dr.ya biz nasıl anlamamışız bugün başka hastaneye götürcez bakalım ordada bu kadar yüksek çıkacakmı.dün çok üzüldüm.ne yapalım rabbim dermansız dert vermesin.
günaydın kızlarherkese diyarbakırda sımsıcak bi hava var güneşle uyandık bugun..
gördük valla pek güseldi bugun hava ama ist çok soğukmuş kocişkom öle söledi....sanada günaydın ne güzel sen orda güneşi görmüşsün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
betül sağol canım iyidir bizden bir yaramazlık yok valla soğuk ve evde tıkılmalar dışında
rüya ohh hadi bakalım bizim içinde güneşte gezin canım yaaa
valla bir pazara gittik donarak geldik pazar bile yoktu nerdeyse ay gelmemiş adamlar
kamilem hadi sizede iyi gezmeler yafruşummmmmmmmmmmm
mentalistimmmmm yafruş senden naber??
bu arada mihriban nerde begoda yok iremimde kapsama alanı dışındaymış((yeni gördüm neden acaba??
kızları yatırmadım bugün akşama erkenden yatarlar can sıkıntısından napacağımızı bilemedik mısır patlatıp dvd keyfi yapacağız az sonra bende kaçarım izlerken arada bir ağda mevzuna gireyim diyorum malum günüm yaklaşmak üzere bakım yapam kendime başlamadan sonrada bir banyo yaparız kızlarla akşam olur
yaa ben bu aralar vakit geçirmek için yaşadığımı hissediyorum sizdede oluyormu(
sadece ömür gidiyor ama boşa gidiyor yaş ilerledikcemi böyle oluyor yaaa(ben sevmedim büyümeyi o halde (((
accık bakayım kendime gelem süslenipde
şimdilik muckkkkk byeeee kib
selam canlarrrrrrrrrr
ayşecim güle güle büyüt bebişini
kübrabetül canım mürvetede okullar açılsığı için göz dr ye götürmüştüm hatırlarsın belki iki gözdede sorun vardı gözlüğe başladıkkk
çok geçmiş olsunnnn
minik geldim burdayımmmm
kamile mental gacı öpüyorum sizideeeeeee
rüyanaz canım allah senide eşine kavuştursun tez zamandaaaaaa
kayınvalidem hastalandı onu dr ye götürdümmm görümcem hasta eltim işte kızları eltimin kızına bıraktım tüm gün hastanedeydimmmm her yer buz adım adım gittik geldikkkk
size bi bakıyım dedim şimdi mutfağa giricemmm
görüşmek üzereeeee
selam canlarrrrrrrrrr
ayşecim güle güle büyüt bebişini
kübrabetül canım mürvetede okullar açılsığı için göz dr ye götürmüştüm hatırlarsın belki iki gözdede sorun vardı gözlüğe başladıkkk
çok geçmiş olsunnnn
minik geldim burdayımmmm
kamile mental gacı öpüyorum sizideeeeeee
rüyanaz canım allah senide eşine kavuştursun tez zamandaaaaaa
kayınvalidem hastalandı onu dr ye götürdümmm görümcem hasta eltim işte kızları eltimin kızına bıraktım tüm gün hastanedeydimmmm her yer buz adım adım gittik geldikkkk
size bi bakıyım dedim şimdi mutfağa giricemmm
görüşmek üzereeeee
canım benim geçmiş olsun sana söyledim diazemi 2tane ver diye bünye kaldırmadı :roflol::roflol::roflol:demek:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?