Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlaaaaaarrrrrrrrrrr
herkese güzel bir gün diliyorum
hayırlı cumalar canlarım benim
kolay gelsin herkeslere ev temizliği işlerim var azcık onun dışında boşum bugün :))gelirim yafruşlaaaaarrrrrrrr
opuyorumnanaktan herkesleri

allah analı babalı büyütsün canım.sende kısa zamanda iyileşirsin inşallah
geçmiş olsun kızına betülcüm
benim kızımda gözlük kullanıyo yaşı küçük olduğu için zorluyo bizi
sürekli kırıyo gözlüğünü.kaç defa yaptırdık değiştirdik.zor iş valla:bbo:
neyse ki senin kızın daha büyük daha kolay alışacaktır
nerdesiniz yafruşlarrrrrrr
işleri kolayladım azda bakayım dedim
eee uyuyormusunuz daha siz(

burdayım miniğim
2 gün eşimin memleketine gittik yoktum
yazmıştım gideceğimi okumamışsın galiba
dün gece geldik.kahvaltıdan sonrada hemen yanınıza geldim

günaydın hanımlar....nasılsınız şekerler
bugün burda güneşli güzel bir hava var
soğuk kendini hissettiriyo ama yinede güneşi görmek bile içimizi ısıtıyo vallakaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepinizia.s.a.s.

hayırlı günler hayırlı cumalar hepinize:1hug:
kızlar hepiniz sağoluna.s.a.s.a.s.
dün götürdük başka göz dr una,çok güzel ilgilendi,gerçekten çocukta problem varmış,gözlük verdi sol gözde tembellik varmış.dr un verdiği tedaviye uyarsak 1 ayda önemli gelişme olacağını söyledi.küçük olduğu için tedavisi daha kolaymış.9-10 yaşından sonra kalıcı oluyomuş.
mihribancım bi ara girdim ama kızlar vardı ps de ben kaçamak olarak girdim yazmaya izin vermediler:çok üzgünüm:
bugün kayınvalidem de yasin okuncak birazdan gelir misafirler,ben hazırlanayım sonra görüşürüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
hepiniz çok seviyorum iyiki varsınız :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

canım benim kızıma dr kapatma tedavisi verdi.günde 2 saat bir gözünü kapatıyoruz diğer göz tembelleşmesin diye
sizede böyle bir tedavi verdimi canım
tekrar geçmiş olsun

mihribanım canım gözden kaçırmışım yada hatırlamıyorum yafrum kusura bakma bebekim
betül canım hadi bakalım düzenli uygularsa iyileşir erkenden arkadaşımın çocuğunda geç farkedildi ve uygulamadı çocuk 8 yaşındaydı dışarı derdine düştü yapmadı kapatmayı epey zorlandı annesi
ama meleğimiz akıllıdır dinler sözünü iyileşir canım
kızları yatırayımda gelirim tekrardan şekerler
herkesi muckkk şimdilik ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kolay gelsin herkeslere

selammmmmmmmmmm ben geldim ama hemen cikacam temizlik yapacagim islerim duruyo sabah kalktim alisverise gittik arkadasla yeni geldim bakayim dedim nabersiniz bakalim:)))

bende çarşıya çıkıcam arkadaşı bekliyorum kocişkom bana sevgililer gününe hediye alcak da dilertan yazılı kolye yaptırcakmış ama burda yokya siparişini sen veririmisin dedi onu sipariş yapçam kuyumcuya sonrada alışveriş yapacaz rüyanazda gezmiş olur dedim havada güsel..

ooooooo hadi iyisin canim hediyen simdiden hazir haaa benim o derdim yok nasilsa bizde hediye alinmiyo birtek hediyeyi kizima aliyorum esim bana almayinca bende ona almiyorum artik ((( sana iyi gezmeler canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nunukum canım kolay gelsin şekerrrr
rüyam güle güle kullan bebekim hediyeni şimdiden canım benim
naz uyanmış yatakta oynuyor sesi geliyor:)
elif hanım hala horul horul:))
az nazla oynaşayım sıcak yatakta bende hadi muckk herkesi
görüşürüz gelirim yine

amannnnnn nerdesiniz yafrularrrrrrrr
hadi bende erken kaçacağım uykum geldi kızlarda sevdikleri bir çizgi film vardı onu foxda yayınlıyorlamış ona bakacaklarmış:)))
dvdde reklam arası olmadığından bunuda kısa sürecek sanıyorlar:)))
izlesinler azda yatırayım bende sızayım
eşim bu hafta sonuda çalışmak zorundaydı ama yarın işlerim var kendim takılacağım kızılaya gidip dolaşacağım bir ara gelirim artıkın:))
haftalardır ben bakıyorum çocuklara hazır satmışken adama eğleneyim az gezip dolaşıp
hadi sizlere muckkk şimdilikk byeee
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri şekerlerrrrrrrrr

canım benim kızıma dr kapatma tedavisi verdi.günde 2 saat bir gözünü kapatıyoruz diğer göz tembelleşmesin diye
sizede böyle bir tedavi verdimi canım
tekrar geçmiş olsun

evet canım 3 saat kapatma tedavisi verdi,3 saat boyunca boyama yapsın tv izlesin bilgisayar oynasın renkli ve ışıklı ortamda dursun dedi.
daha gözlüğümüz gelmedi cumartesiye yetiştiririz demişlerdi
işimiz hiç kolay değil inş korktuğum kadar zorlamaz kübram beni.
siz de durum nasıl zorluyomu meleğin sizi?

dr umuz daha küçük olduğu için düzelme şansının yüksek olduğunu söyledi
bakalım gözlükler gelsin maraton başlıcak bizde
allah yardımcımız olsun sizde duanızı eksik etmeyin ne olur

betülcüm geçmiş olsun canım tekrar sevindim valla bak tedavisi olmayan dert vermesinde halledersiniz gerisini canım...

sağol canım benim,inş atlatıcaz bu durumu kolay olmıcak ama üstesinden gelcez

iyi gecelerr canım arkadaşlarım bugün pc başıan oturamadım doğru düzgün ev kalabalıktı bir ara face girdim kulube giremeden kalkmam gerekti burası çok soğuk bugünlerde soba başında buz tutacağımm((
kubrabetülcüm tekrar geçmiş olsun canımm tedavisinin olmasına çok sevindim inş en kısa sürede düzelirr meleğmizin rahatsızlığı
minikcim maşallah canımm birde ben satıp kocaya kızları gezip tozmaya gidebilsem:)))))) beni salmıyorlar babalı kızlı
rüyacım hediyeni güle güle kullan canımmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…