- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.781
canım benim geçmiş olsun şekerciğim
bende merak ettim nerde benim yafruşum diye
hadi kolay gelsin bebekim sana muckkkkkkkkk
saolasın datlummmmmmm
onunki iyice alışmış etkilemiyomuş diazemmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah analı babalı büyütsün canım.sende kısa zamanda iyileşirsin inşallahherkee slm kızlar
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
allaha emanet olun herkese selam
geçmiş olsun kızına betülcümgünaydın kızlar hepinize güzel bir gün olsun
biz dün kübrayı hem KBB hemde GÖZ doktoruna götürdük.KBB dr u röntgen istedi sonucu bugün göstercez ama görmesinde baya prolem varmış,bi gözüne 7,bi gözüne 9 derece dedi dr.ya biz nasıl anlamamışız bugün başka hastaneye götürcez bakalım ordada bu kadar yüksek çıkacakmı.dün çok üzüldüm.ne yapalım rabbim dermansız dert vermesin.
nerdesiniz yafruşlarrrrrrr
işleri kolayladım azda bakayım dedim
eee uyuyormusunuz daha siz(
hayırlı günler hayırlı cumalar hepinize:1hug:
kızlar hepiniz sağoluna.s.a.s.a.s.
dün götürdük başka göz dr una,çok güzel ilgilendi,gerçekten çocukta problem varmış,gözlük verdi sol gözde tembellik varmış.dr un verdiği tedaviye uyarsak 1 ayda önemli gelişme olacağını söyledi.küçük olduğu için tedavisi daha kolaymış.9-10 yaşından sonra kalıcı oluyomuş.
mihribancım bi ara girdim ama kızlar vardı ps de ben kaçamak olarak girdim yazmaya izin vermediler:çok üzgünüm:
bugün kayınvalidem de yasin okuncak birazdan gelir misafirler,ben hazırlanayım sonra görüşürüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
hepiniz çok seviyorum iyiki varsınız :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
bende çarşıya çıkıcam arkadaşı bekliyorum kocişkom bana sevgililer gününe hediye alcak da dilertan yazılı kolye yaptırcakmış ama burda yokya siparişini sen veririmisin dedi onu sipariş yapçam kuyumcuya sonrada alışveriş yapacaz rüyanazda gezmiş olur dedim havada güsel..
canım benim kızıma dr kapatma tedavisi verdi.günde 2 saat bir gözünü kapatıyoruz diğer göz tembelleşmesin diye
sizede böyle bir tedavi verdimi canım
tekrar geçmiş olsun
mihribanım canım gözden kaçırmışım yada hatırlamıyorum yafrum kusura bakma bebekim
betül canım hadi bakalım düzenli uygularsa iyileşir erkenden arkadaşımın çocuğunda geç farkedildi ve uygulamadı çocuk 8 yaşındaydı dışarı derdine düştü yapmadı kapatmayı epey zorlandı annesi
ama meleğimiz akıllıdır dinler sözünü iyileşir canım
kızları yatırayımda gelirim tekrardan şekerler
herkesi muckkk şimdilik ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kolay gelsin herkeslere
betülcüm geçmiş olsun canım tekrar sevindim valla bak tedavisi olmayan dert vermesinde halledersiniz gerisini canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?