Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

benim kızım 3 yaşında canım daha çok küçük
dolayısıyla zorluyor bizimafoldumben.genelde kapatmak istemiyo.kapattığımda hemen uyuyo.acaba tek gözle yoruluyomu diye düşünüyorumCADIARZU
gözlüğü takıyo allahtan ama küçük olduğu için hor kullanıyo.çok kırıyo
sürekli tamire veriyoruz yada yenisini alıyoruz:bbo:
senin kızın biraz daha büyük.daha bilinçli.benim kadar yorulmazsın gibime geliyo
duacınım canım inşallah meleklerimiz bir an önce iyileşir:Saruboceq:

merhaba hanımlar
eşim dışarda daha gelmedi.bizde adanalıyı izledik kızlarla
dizi bitti bir size bakıyım dedim
iyi geceler hepinize

allah yardımcımız olsun canım,ne yapalım iyi olsunlarda biz onlarla uğraşmaya yorulmaya razıyız.
senin kızın daha küçükmüş bakalım biz ne yapcaz.dr gözlükle daha güzel göreceği için takar dedi ama kapatmada ne yaparız bilmiyorum.kapatınca uyumasın hep ışıklı ortamlarda tutun dedi özellikle.bilgisayar falan oynasın tv baksın dedi.
tabi senin meleğin daha küçük olduğu için oyalama imkanın daha azdır.ama rabbim elbet verir kolaylığını biz elimizden geleni yapalım da.

merhaba hanımlar....nasılsınız şekerler
bugün burda çok güzel güneşli bir hava var
kızlar aşasğıda oynayıp geldiler eve tv izliyolar şimdi
bende temizlik yapıyorum bir size bakıyım dedi
son 2 gün tatilde bitiyo ama kızların ödevleri daha bitmedi
bugün yarın onlarıda yaptırayım formasını ütülicem daha cadının.aslında işim çok :bbo:tatilde rahata alışmıştım ne güzel valla
hergün götür getir yapacam yine maraton başlıcakakannehir
neyse herkese güzel bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım sende kızına alırsın boşver...
saol bebekim..........
tşkler canım ..
pazartesi alcam hediyemi yapılıo şuanda..
günaydın meleklerimizin annişleri herkese güsel bir hafta sonu dilerim...

öyle canım iyi olsunlar düzelsinlerde biz de yorulalım önemli değil
anne baba olmak kolay değil sonuçta
dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun en azından canıma.sa.s

kızlar bugün betül'ün doğum günü ama bu aralar koşuşturmaktan doğum gününe hazırlanamadık
artık haftaya yaparız herhalde
biz birazdan anneme gitcez daha sonra görüşürüz hele bi tatil bitsin hayat normale dönsün daha sık görüşürüz
öptüm canlarım kendinize iyi bakın

meleğinin doğum günü kutlu olsun canım....nice senelere inşallah

nice mutlu yıllar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese selamlar şekerlerrr
iyi akşamlar diliyorum
sabahtan kuaföre gittim arkadaşıma kaş fön yaptırdım kahvaltıyı yaptık kaçtım :)))
dolaştım alışveriş yaptık kendime kahve ısmarladım gezdim geldim
sağolsun kocişimde kızlara bakmış güzelce ohhhhh kendime geldim yaaaa haftalardır eşim çalışıyor tek başıma kızlarla geçmişti iyi moral oldu bu bana
yarın eşim çalışacak bende kızlarımla oturur banyolarını yaptırırım malum okul başlıyor:))
elif pek mutlu bakalım hayırlısıyla ikinci dönem başarıları daim olsun meleklerimin
herkese iyi akşamlar şekerler kaçtım ben az dinleneyim eeeeee malum sürtmeden geldim yoruldum demi ama:)))

selamlar herkese şekerlerrrrr
güzel bir pazar diliyorum sizlere
eşimi gönderdik kızlarla bizde evi toplayacağız yemek yapacağım akşamada
sizlere bakayım iş başı yapmadan dedim
opuyorumnanaktan herkesi
meleklerimde son tatil gününü güzel geçirmeleri dileğiyle yafruşları benim için öpün

canım meleginin doğum günü kutlu olsun.........

günaydın kızlar iyi pazarlar akşam kocişkomla netten görüştüm bize güsel bi haber verdi süpriz yapmış biletini almış perşembe akşamı burda olcakmış..canım benim ya sevgililer günün yalnız geçirmemizi istemedi birde cuma günü gitmeyecekmiş kursa perşembeden gelcekmiş...

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
bugün yoğun birgün benim için.malum yarın okul var
daha kızların ödevi bitmedi onları yapıcaz
banyo yaptıracam daha kızlara ütüleride var kafamçokkarıştı
nerden başlıcam bilmiyorum valla.geç de uyandım bugün
işlere başlamadan topiğimize bakıyım dedim
öptüm hepinizia.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…