- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.801
evet canım 3 saat kapatma tedavisi verdi,3 saat boyunca boyama yapsın tv izlesin bilgisayar oynasın renkli ve ışıklı ortamda dursun dedi.
daha gözlüğümüz gelmedi cumartesiye yetiştiririz demişlerdi
işimiz hiç kolay değil inş korktuğum kadar zorlamaz kübram beni.
siz de durum nasıl zorluyomu meleğin sizi?
dr umuz daha küçük olduğu için düzelme şansının yüksek olduğunu söyledi
bakalım gözlükler gelsin maraton başlıcak bizde
allah yardımcımız olsun sizde duanızı eksik etmeyin ne olur
sağol canım benim,inş atlatıcaz bu durumu kolay olmıcak ama üstesinden gelcez
benim kızım 3 yaşında canım daha çok küçük
dolayısıyla zorluyor bizimafoldumben.genelde kapatmak istemiyo.kapattığımda hemen uyuyo.acaba tek gözle yoruluyomu diye düşünüyorumCADIARZU
gözlüğü takıyo allahtan ama küçük olduğu için hor kullanıyo.çok kırıyo
sürekli tamire veriyoruz yada yenisini alıyoruz:bbo:
senin kızın biraz daha büyük.daha bilinçli.benim kadar yorulmazsın gibime geliyo
duacınım canım inşallah meleklerimiz bir an önce iyileşir:Saruboceq:
saol canım sende kızına alırsın boşver...ooooooo hadi iyisin canim hediyen simdiden hazir haaa benim o derdim yok nasilsa bizde hediye alinmiyo birtek hediyeyi kizima aliyorum esim bana almayinca bende ona almiyorum artik((( sana iyi gezmeler canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
saol bebekim..........nunukum canım kolay gelsin şekerrrr
rüyam güle güle kullan bebekim hediyeni şimdiden canım benim
naz uyanmış yatakta oynuyor sesi geliyor:)
elif hanım hala horul horul:))
az nazla oynaşayım sıcak yatakta bende hadi muckk herkesi
görüşürüz gelirim yine
tşkler canım ..iyi gecelerr canım arkadaşlarım bugün pc başıan oturamadım doğru düzgün ev kalabalıktı bir ara face girdim kulube giremeden kalkmam gerekti burası çok soğuk bugünlerde soba başında buz tutacağımm((
kubrabetülcüm tekrar geçmiş olsun canımm tedavisinin olmasına çok sevindim inş en kısa sürede düzelirr meleğmizin rahatsızlığı
minikcim maşallah canımm birde ben satıp kocaya kızları gezip tozmaya gidebilsem:)))))) beni salmıyorlar babalı kızlı
rüyacım hediyeni güle güle kullan canımmm :)))
allah yardımcımız olsun canım,ne yapalım iyi olsunlarda biz onlarla uğraşmaya yorulmaya razıyız.
senin kızın daha küçükmüş bakalım biz ne yapcaz.dr gözlükle daha güzel göreceği için takar dedi ama kapatmada ne yaparız bilmiyorum.kapatınca uyumasın hep ışıklı ortamlarda tutun dedi özellikle.bilgisayar falan oynasın tv baksın dedi.
tabi senin meleğin daha küçük olduğu için oyalama imkanın daha azdır.ama rabbim elbet verir kolaylığını biz elimizden geleni yapalım da.
kızlar bugün betül'ün doğum günü ama bu aralar koşuşturmaktan doğum gününe hazırlanamadık
artık haftaya yaparız herhalde
biz birazdan anneme gitcez daha sonra görüşürüz hele bi tatil bitsin hayat normale dönsün daha sık görüşürüz
öptüm canlarım kendinize iyi bakın
kızlar bugün betül'ün doğum günü ama bu aralar koşuşturmaktan doğum gününe hazırlanamadık
biz birazdan anneme gitcez daha sonra görüşürüz hele bi tatil bitsin hayat normale dönsün daha sık görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?