Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar...geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkürler...ishali dünden beridir azaldı sayılır zaten dün azalmasaydı tekrar doktora götürecektim korkmaya başlamıştım artık allahtan geçti sayılır...miniğim bilmiyorum nazara mı galiyor zaten annemde kızıp duruyor oğlumun resimlerini oralara koyuyorsun çocuk hastalıktan kurtulmuyor , kaldır o resimleri ordan diyor dinlemiyorum kadınılmaz:

selam ben geldim melisanin randevusu vardi 2 saat bekledik ilk randevumuzdu kulak drunda arkadasin esiyle gittik yardimci oldu sagolsun sinir ettiler yaa beni melisanin bogazinda sorun cikti 2 ay sonra tekrar randevu aldik iyilesmezse dedi mecburen ameliyat olmasi gerek dedi bakacaz insallah iyi olurda ameliyata gerek kalmaz bademciginin arkasinda bisey varmis o biraz büyükmüs onun icin horluyordur dedi ve kulagida ondan dolayi cok iltihap olmus ama drun verdigi ilac ise yaramis iltihap gecmis dedi ama kulak testi yapti yinede melisaya kulaklik taktilar ses geldimi dügmeye bas diyor melisa oturdu kaldi basmiyor dügmeye ben biliyorum huyunu ben nasil gülüyorum cekiniyor hemen arkadasin kocasi dur dedi bisey ver hicmi duymuyo dercesine bana emine sen söyle dedi birde bende girmdim yaninda ses duyunca dügmeye bas dedim bana a dönüp kulagini gösteriyor ses geliyor diyee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dedim bassana dügmeye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: arkadas cok korktu neden basmiyor diyee:))))))) onuda atlattik duyuyor dedi sonra bazi harfleri söyleyemedigi icin de dra gidecez kres önermisti onuda ay nasil güldümmmm melisaya kaslarinin altindan bikiyor sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

herkese selamlar canlarımmm
kolay gelsin herkese
belinayım canım bazı cocuklar çabuk nazara gelir
bende korkarım nazardan allah korusun olabilir canım valla
kötü göze gerek yok canım çok sevince bile annenin nazarı bile değiyor evladına
sevimli kerata allah esirgesin nazarada geliyor olabilir
sevindim biraz düzeldiğine rabbim iyi etsin canım
bende ders yapacaktım kızlar ancak uyudu binanın tadilatı bitmedi haftalardır matkap sesi kırma dökme sinir geldi valla(
zor uyudular sesten bende az ders yapayım
herkese kolay gelsin
mihribanım kamilem sizlerede canlarım
sevval harbiden unuttu bizi(
nunuk aşağıda gördüm seni şeker sanada selammmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan herkesi şekerlerrr vakit kaybetmeden kaçayım bennnn

cok gecmis olsun canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım benim
inşaallah ameliyata gerek kalmazda iyileşir meleğimiz
sıkma canını annesi bakalım bi geçer hemen üzülme
hadi bebekim kaçtım ben kib tekrardan geçmiş olsun meleğimize
kızlar uyanmadan kafayı toplayımda başlayım dersime
opuyorumnanaktan şekerrrrrrrrr

insallah canim ameliyata gerek kalmaz :))) :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ondan cok ben mahfolurum yaaaok canim hadi sana iyi calismalar bebisim :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bakiyorumda sendende kacmiyor bisey :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun
melisaya çok güldüm neler yapmış öyle Şeniz

sğl teyzesi opuyorumnanaktan
geçmiş olsun tekrardan
bende korkarım nazardannn
gerçekten değiyor sanırım
irem ilk aylarda resmini koyuyordum o gece uyumuyordu yada huysuzlanıyorduu
bu arada rota rıx yaptırdınız mı?

bnmde misafirlerim vardı az önce gttilerr
bakım dedim sizlere burdada kmse yok
herkes yemek hazırlığında sanırım
kolay gelsin
arkadaşlarımm

iyi akşamlarr şekerlerr nasılsınızzz meleklerim nasıl
nunukcum geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmadan düzelir canımm
belinaycım bebişimizin daha iyi olmasına sevindimm,
SiremimScim naber tatlımmm

tesekkür ederim sekerle ya ben yanina girmesen kesin bu kiz duymuyor diye rapor vereceklerdiiii bende cok güldüm ya biliyorum huyunu cekiniyor kaslarinin altindan bakip siritiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ama cok sükür iyi birseyi cikmadi kulaginda oda zaten bogazindan kaynaklaniyormus insallah ameliyata gerek olmadan düzelirrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba hanımlar
nerdesiniz şekerler bugün kimse gelmemiş
gezmedemisiniz yoksa bende kızları parka götüreyim diyorum ama hava bozuk
hiç çıkmak istemiyorum dışarıya:1closedeyes:
belinaycım oğluşunun daha iyi olduğuna sevindim canım
nunukçum geçmiş olsun kızına inşallah ameliyata gerek kalmaz iyileşir canım
kamilecim bugün birtek sen girmişsin topiğekaydirigubbakcemile3nasılsın canım
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canim saol insallah herek kalmaz ameliyata :)))

selam herkesler güzel bir hafta sonu diliyorum sabah bir kalktim melisa tepemde anneeee kar yagmiss diye yine kar yagmis halada yagiyor hertaraf beyaza bürümüsss:))))))

iim canım sen

günaydınnnnnnnnnnnn ffıstıklarrrrrrrrrr
uğrayamadım dünn
akşama kadar doluydum akşamda misafirimiz geldiii
anca şimdi bakıyorum iremi uyutmadan :)
eşimde nöbette yarında izne ayrılıyorrr
ders çalışcazzzz daa
ireme sırayla bakarak :lepi:
iremede dün babası yürüteç alıp gelmiş şimdi yürüteçi keşfediyorrr ilk başta sabit kalıyordu şimdi hareketlenmeye başladııı :roflol:
karşıydım aslındaaa
hevesle alınca bşy diyemedim :)
bu arada kıızm bugün tam 9aylığı doldurduu :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…