Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ohhhh maşallah meleğimize güle güle kullnasınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah zihin açıklığı versin inş emeklerinizin karşılığını alırsınız canımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi pazarlarr kzılarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada minikcim nerelerdesinn topiğe uğrardın mutlaka :uhm:
yarın sabahtan olmazsan aşındırırız telini ona göre hafta onu diye ses etmeyeceğim bugunyerimseniben

sizler içinde şekerlerr ay iyice başladınız topiği ama olmazki böylelmaz:

tünaydın şekerler
kamilecim katılıyorum sana çok boşladılar topiğimizi:umursamaz:minikte yoktu dün ama geziyordur o kesin.bugün damlar mutlaka
iremcim bebeğinin yürüteci hayırlı olsun canım.maşallah büyüdü artık kızın annesi.
yakında yürümeyede başlar ama bu defa arkasında dolanman gerekecek canım:ecrin_bebek:
şevvalcim sen nasılsın dersler ne alemde
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam millettttt nasilsiniz ne dersi ya herkeste bir derstir gidiyor ortamdan uzak olunca kim ne dersi yapiyor anlamadim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

selamlar şekerlerrr
ben geldimmmmmm
ay valla pek yorgunum yafruşlarrr
kamilem bebemm geldim yafruşummmmmmmmmmmmmmmm aşındır telimi anammmmmmmmmmm:)))))))))))))
mihribanım geldim bebekimmmm
evet dün sürttüm bugünde kocişi işe yolladık kızlarla hava güzeldi markete çıktır ordan parka eve geldik ancak kızları yatırdım az sizlere bakıyım dedim
herkese güzel bir gün diliyorum canlarımmmmm
keyifler yerindedir inşaallahhhhh
kahvemi içeyimde ders yapam az ev sessizken:)
gelirim yine herkese muckkkkkkkkkkkkk kib şekerlerrrrrrrr

hg canim oh iyi ettinnn
hih küstüm bana selam yokmuuuu naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

açık öğretim nunukcum
kamu yönetimi okuyorum ben onun dersii :)

tşkler mihribancım
evet canım büyüdü yandımm dediğin gibi :)

sğl canımm inş canımmm emeğimiz boşa gtmesinn hiçbirimizin opuyorumnanaktan

saolasın mihribancım derslerrr programladığım şekilde devam edicek ama sağolsun bazı dış etkenler sayesinde bazen mola veiryorum ama başarıcam kendime güveniyorummmmm

kpss ye çalışıyorum diye 99 kere baskı yaptım nunuk hala anlamadınnn .)))))

100 kere söylemen gerekiyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende güveniyorum topiğimizin annelerine canım
azimli hatunlarsınız herşeyin üstesinden gelirsinizyerimseniben

gezmede olduğunu tahmin ettim canımkaydirigubbakcemile3iyi etmişsin
ama yine uğrarım demişsin gelmemişsin miniğim:sinifsinif:

tesekkür canim söyledigin icin yarinda sorabilirim akil yok bende bu aralar cünkümmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ask olsun benim gibi geriden gelen birine böyle denilirmi kizzzzzzz bende neler var biliyonmu yanim kafamdaaaaa cokacimcoook :içelim: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: araniza dönene kadar idere edin cokmu sey istiyorum sizden :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi geceler bacularrrrrrr nassiniz bakammm:)))))
aysegülü bir dürtem dedim ammaaaaa aklima sonradan geldi simdik o bu saatte ayakta durmazdi yatardi dedim ellesmeyim calisiyordur o zamaninda datti datli yatti sindikte yumurta kapiya geldi ya ders calisacam diye ugrasiyor ayni ben yaaa:))))))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba hanımlar burdasınız
yakaladım sizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burdayimmmmmmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: gülme kizzzz ne gülüyon benle alay ediyor o delüüüü alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile burdayiz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kamileeeeeeeeeeee len bu jjuliett kim selem hos geldim kar:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bakin oklavayla karsilamaiyorum artik kimseleri :)))))

100 kere söylemen gerekiyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

oda yetmez ki bana :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ey tanrim ban 3ane 3de yetmez 5 tane 5de yetmez 7tane ver ver ver ver ver allahim verrrrrr (not: hicbirini istemem birisi zaten basimda yeterde artarda) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…