- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.421
ohhhh maşallah meleğimize güle güle kullnasınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniim canım sen
günaydınnnnnnnnnnnn ffıstıklarrrrrrrrrr
uğrayamadım dünn
akşama kadar doluydum akşamda misafirimiz geldiii
anca şimdi bakıyorum iremi uyutmadan :)
eşimde nöbette yarında izne ayrılıyorrr
ders çalışcazzzz daa
ireme sırayla bakarak :lepi:
iremede dün babası yürüteç alıp gelmiş şimdi yürüteçi keşfediyorrr ilk başta sabit kalıyordu şimdi hareketlenmeye başladııı :roflol:
karşıydım aslındaaa
hevesle alınca bşy diyemedim :)
bu arada kıızm bugün tam 9aylığı doldurduu :ecrin_bebek:
selamlar şekerlerrr
ben geldimmmmmm
ay valla pek yorgunum yafruşlarrr
kamilem bebemm geldim yafruşummmmmmmmmmmmmmmm aşındır telimi anammmmmmmmmmm:)))))))))))))
mihribanım geldim bebekimmmm
evet dün sürttüm bugünde kocişi işe yolladık kızlarla hava güzeldi markete çıktır ordan parka eve geldik ancak kızları yatırdım az sizlere bakıyım dedim
herkese güzel bir gün diliyorum canlarımmmmm
keyifler yerindedir inşaallahhhhh
kahvemi içeyimde ders yapam az ev sessizken:)
gelirim yine herkese muckkkkkkkkkkkkk kib şekerlerrrrrrrr
açık öğretim nunukcumselam millettttt nasilsiniz ne dersi ya herkeste bir derstir gidiyor ortamdan uzak olunca kim ne dersi yapiyor anlamadim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
tşkler mihribancımtünaydın şekerler
kamilecim katılıyorum sana çok boşladılar topiğimizi:umursamaz:minikte yoktu dün ama geziyordur o kesin.bugün damlar mutlaka
iremcim bebeğinin yürüteci hayırlı olsun canım.maşallah büyüdü artık kızın annesi.
yakında yürümeyede başlar ama bu defa arkasında dolanman gerekecek canım:ecrin_bebek:
şevvalcim sen nasılsın dersler ne alemde
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhhh maşallah meleğimize güle güle kullnasınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah zihin açıklığı versin inş emeklerinizin karşılığını alırsınız canımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saolasın mihribancım derslerrr programladığım şekilde devam edicek ama sağolsun bazı dış etkenler sayesinde bazen mola veiryorum ama başarıcam kendime güveniyorummmmmtünaydın şekerler
kamilecim katılıyorum sana çok boşladılar topiğimizi:umursamaz:minikte yoktu dün ama geziyordur o kesin.bugün damlar mutlaka
iremcim bebeğinin yürüteci hayırlı olsun canım.maşallah büyüdü artık kızın annesi.
yakında yürümeyede başlar ama bu defa arkasında dolanman gerekecek canım:ecrin_bebek:
şevvalcim sen nasılsın dersler ne alemde
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam millettttt nasilsiniz ne dersi ya herkeste bir derstir gidiyor ortamdan uzak olunca kim ne dersi yapiyor anlamadim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
saolasın mihribancım derslerrr programladığım şekilde devam edicek ama sağolsun bazı dış etkenler sayesinde bazen mola veiryorum ama başarıcam kendime güveniyorummmmm
kpss ye çalışıyorum diye 99 kere baskı yaptım nunuk hala anlamadınnn .)))))
bende güveniyorum topiğimizin annelerine canımsaolasın mihribancım derslerrr programladığım şekilde devam edicek ama sağolsun bazı dış etkenler sayesinde bazen mola veiryorum ama başarıcam kendime güveniyorummmmm
selamlar şekerlerrr
ben geldimmmmmm
ay valla pek yorgunum yafruşlarrr
kamilem bebemm geldim yafruşummmmmmmmmmmmmmmm aşındır telimi anammmmmmmmmmm:)))))))))))))
mihribanım geldim bebekimmmm
evet dün sürttüm bugünde kocişi işe yolladık kızlarla hava güzeldi markete çıktır ordan parka eve geldik ancak kızları yatırdım az sizlere bakıyım dedim
herkese güzel bir gün diliyorum canlarımmmmm
keyifler yerindedir inşaallahhhhh
kahvemi içeyimde ders yapam az ev sessizken:)
gelirim yine herkese muckkkkkkkkkkkkk kib şekerlerrrrrrrr
100 kere söylemen gerekiyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
açık öğretim nunukcum
kamu yönetimi okuyorum ben onun dersii :)
tşkler mihribancım
evet canım büyüdü yandımm dediğin gibi :)
sğl canımm inş canımmm emeğimiz boşa gtmesinn hiçbirimizin opuyorumnanaktan
saolasın mihribancım derslerrr programladığım şekilde devam edicek ama sağolsun bazı dış etkenler sayesinde bazen mola veiryorum ama başarıcam kendime güveniyorummmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
merhaba hanımlar burdasınız
yakaladım sizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
100 kere söylemen gerekiyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?