- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.601
hanımlar kızları okula bırakıp geldim
ama nerdesiniz:umursamaz:
iyi haftalar melek anneleri :)
binim kursum bitti ya kimseler olmaz burda gelinsenize kizlarrrrrrr bende melisami alip gelecem birazdan görüsürüz:))))
selam canimmm nabersin:))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyilik canım bir bakıyım dedim .
çıkacam az sonra çok işim var .
bu arada seni tebrik ederim kursunu bitirmişin
ıslatmak lazım şimdi :jeyyar::jeyyar:
selam herkese şekerlerrrr
sabahtan işleri hallettim kızlarda yattılar ve ders yapacağım kahvemi içeyimde herkesi opuyorumnanaktan canlarımm
hayırlısıyla şu sınavları atlatayım özlem gidereceğim sizlerle
bu arada herkesden dua bekliyorum şekerlerrrr yaaaaa miniğin gönlünün muradını ver diye derseniz o anlar
açıkca yazmıyom burda malum misafirlerimiz çok oluyo:))))))))))))))
öptüm sizi canlarımmmmmmm
kib meleklerimide kocaman opuyorumnanaktan
herkese selamlar...
sabah 9 başladığım temizliği şimdi bitirebilidim bebekle uğraşmaktan uyandığında mola veriyorum uyudukça yaptım nihayet bittiakannehirhava güzelken perdeleri falan çıkardım son makinam kaldı allaha şükür bu işide bitirdim uzun süredir yapamıyordum iyi oldu temizlendim birazbayanssulusmile
hepinize iyi bir hafta olması dileğimle...öpüldünüz...
iyi ettin sekercim yaf istedigin islatmak olsun
daaaaa sinavi almadim ki daha sonuclara var
1 ayda gelr dedi kadin bekliyorum sonuc ne cikacak diye
hadi bakalim ben bitirdim darisi basina yafrucummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ohhhhhh kokular buralara kadar geldi bende yapcam ama bu hafta izin verdim kendime artik haftaya temizlik yapacam bu haftada üstten yapayimda hem havalar iyi degil burda daha yada havalar düzelene kadar üssten mi yapsam temizligimi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
iyi akşamlar şekerler
belinaycım evini güle güle kirlet canım
miniğim allah gönlüne göre versin canım:Saruboceq:ilk dua eden ben olayım bari ama merak ettim kız muradın neymişkaydirigubbakcemile3
öptüm hepiciğinizia.s.a.s.
günaydınnnnn güzel bir gün olsun inş
minikcim inş hakkında hayırlısı canımmm
bu arada kendimi garip hissetmeye başladımm msn açamıyorum,face sohbette sorun varrr
sanal engel yaşıyorum resmennn((
formatın hemen atılacağından emin olsam pcyi çökerteceğimm ama iyice mahrum olmak varr
bu arada çörüğe çıktım galiba bu sabah yine boğazlarım şiş sesim yok(( ne marazlı oldummm
kızları göndereyim gelirimm
meleklerimi sizleri çok öpüyorum şekerlerrr görüşmek üzereeeee
günaydın kızlar ben dün bütün evi temizledim ohh rahatım yemegimde var 101 oynayacam facede..
Günaydın kıslar...gününüz güzel bereketli geçsin inşaallahopuyorumnanaktan
Miniğim Kaymakam mı olcen kıss:roflol:Allah iyiliğni versin bitirirsin olursun inş..kamu yönt okudğnu bilmiydm anam..Dua ya başladım şindik de muradını bileyim valla merak etdim,yazmazsan darılırım:dilcikar:Sabah nmzlrnda seherde dua etcem sana Allahı izniyle,hakkında herşeyin hayırlısını iste..
Şer gibi görünen şeylerin bizim hakkımızda aslında hayır getirdğini unutma aşkım....Kamile sanada geçmiş olsn canımcım valla napcan pc siz bilmem iyice kurdu oldun bu işin be yaa...aklinialirimsmilebenim bir facem bile yok:gitme:
Hnımlar temizlikler yapılmış güle güle kirletin bakem,soğuklar gelckmiş ben beklemdyim bir iki hafta daha götürür benikaydirigubbakcemile5
Hepiciğinizi öpeeeeeer selam ederim canlarım
günaydınnnnn melek anneleri fazla uğrayamıyorum.
şu facedeki oyuna iyicene daldım.
artık listemle değil enternasyonel yarışıyorum.
dünya sıralamasında 11 ciyim biri beni kurtarsın şu oyundan
hepinizi öpüyorummm ........
selam kızlarrrr bunalımın eşiğindeyimmmmm
kızların ikisi birden hastaaa
mürvet dün okuldan geri geldi
şevvalde geceden beri ateşli az önce hastaneden geldik
şevvalin bademcikleri iltihaplanmış
mürvetinde idrar yolları
iki gün sonra kültür sonuçları çıkıcak
6 nisana ultrason için gün verdi
sabah 8 den beri hastanede koşturdum
nihayet evdeyimm
hastanede kübrabetülle karşılaştık
nedense bizde hep orda görüşebiliyoruz
neyse ben kaçar gidem accuk çorba yapayımmm
sonra görüşmek üzere
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaman dikkat canımcım girince kolay kolay çıkmıyor,utanır oldum artık hastayım demekten:kedi::kedi::kedi:kamilem bebekim geçmiş olsun dikkat et kendine canım benimmm
bende az kaldı yıkılmak üzereyimde sınavlarda denk gelmese bari
ciğerlerimden başlıyo nefes aldıkca ağrı sızı
pcnede bir el at anam sensiz naparız bebekimmmmmmmmmmmmmm
ohhhh keyif sende valla kısssss topiğin kumarcı karusu eksikti bir oda oldu çok şükür:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
begom canım allah razı olsun şekerciğim dualarını eksik etme canım
heee kıs ne gülüyon beğenmiyonmu beni kaymakam olacam:roflol::roflol::roflol::roflol:
al iste kumarcı 2 buda
aklı fikri oyunda karunun
allah ıslah etsin sizi anam ne diyim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağolasın mihribancımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şimdilik net bir çaresi yok canımmgünaydın hanımlar
miniğim anladım canım hakkında hayırlısı olsun diyim bende
rüyacım güle güle kirlet evini canım
kamilem senin çektiğin ne bu alerjiden
sürekl rahatsız oluyorsun.yok mu bunun bir çaresi canım yaaa
çok geçmiş olsun:teselli:
begocum nasılsın canım
kızları okula bırakıcam hanımlar yine uğrarım
öpüldünüzzzzzzzopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınnnnn melek anneleri fazla uğrayamıyorum.
şu facedeki oyuna iyicene daldım.
artık listemle değil enternasyonel yarışıyorum.
dünya sıralamasında 11 ciyim biri beni kurtarsın şu oyundan
hepinizi öpüyorummm ........
sağol begocum sorma pcde ne programlar yüklü bilmiyorumkismilebelkide bu yüzden bu hale geldi leptop:kedi::kedi::kedi:Günaydın kıslar...gününüz güzel bereketli geçsin inşaallahopuyorumnanaktan
Miniğim Kaymakam mı olcen kıss:roflol:Allah iyiliğni versin bitirirsin olursun inş..kamu yönt okudğnu bilmiydm anam..Dua ya başladım şindik de muradını bileyim valla merak etdim,yazmazsan darılırım:dilcikar:Sabah nmzlrnda seherde dua etcem sana Allahı izniyle,hakkında herşeyin hayırlısını iste..
Şer gibi görünen şeylerin bizim hakkımızda aslında hayır getirdğini unutma aşkım....Kamile sanada geçmiş olsn canımcım valla napcan pc siz bilmem iyice kurdu oldun bu işin be yaa...aklinialirimsmilebenim bir facem bile yok:gitme:
Hnımlar temizlikler yapılmış güle güle kirletin bakem,soğuklar gelckmiş ben beklemdyim bir iki hafta daha götürür benikaydirigubbakcemile5
Hepiciğinizi öpeeeeeer selam ederim canlarım
günaydın kızlar ben dün bütün evi temizledim ohh rahatım yemegimde var 101 oynayacam facede..
kamilem bebekim geçmiş olsun dikkat et kendine canım benimmm
bende az kaldı yıkılmak üzereyimde sınavlarda denk gelmese bari
ciğerlerimden başlıyo nefes aldıkca ağrı sızı
pcnede bir el at anam sensiz naparız bebekimmmmmmmmmmmmmm
ohhhh keyif sende valla kısssss topiğin kumarcı karusu eksikti bir oda oldu çok şükür:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
begom canım allah razı olsun şekerciğim dualarını eksik etme canım
heee kıs ne gülüyon beğenmiyonmu beni kaymakam olacam:roflol::roflol::roflol::roflol:
al iste kumarcı 2 buda
aklı fikri oyunda karunun
allah ıslah etsin sizi anam ne diyim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?