Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kocam hayranda yarışsa iyi
şimdide arkadaş sayıma taktı.
hergün takacak bişey buluyor.
karularu bilem kıskanır oldu.
sapıttı iyicene
gece başımı bekliyor resmen sengözlerimebaksanab
yakında fenalık geçirmem yakındırmafoldumben

herkese selamlar...begümün servisi gelene kadar balkonda buz tuttum resmen gözüm bindiğini görmeden içim rahat etmiyordelikafadulden
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
miniğim allah gönlüne göre versin canım aynı fikirler bizde de var ama bakalım fazla hayal kurmak istemiyorum yıkılmamak için cumartesi kayınvalidemler gelicekmiş onlarla konuşucaz bakalım bizim daire kayınpederin üzerinde onu satıp başka almak istiyoruz inşallah kabul ederler artık bana bu ev yüzünden çektirdikleri yeter artık:mymeka:zaten kabul etmezlerse bayağı karışırız herhalde alsanaalsanasmilebana da dua edin kızlar hem bu ev meselesi için hemde haftaya oğlumu doktora götürücem inşallah bacağı düzelmiştir kurtuluruz şu aletten,yavrum dönmeye başladı ama alet takılı olduğu için dönemiyor sinir yapıyor dualarınıza ihtiyacım var canlarım...

hayırdır neyi var ben okumadım canım akannehir

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
şevvalcim tekrar geçmiş olsun kızlarına canım bir an önce iyileşirler inşallah
miniğim allah gönlünün muradını vesin canım ama bizide haberdar edersin artıkyerimseniben
belinaycım oğluşun içinde duacıyız canım iyileşecek annesi üzülme sen:teselli:
ve inşallah ev sahibide olursunuz canım
herkesi öpüyorum
şimdilik byyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanki önceden kıskanmıyodu kızım unuttunmu adam beni erkek sanıyo zatennn :)))))):roflol::roflol::roflol::roflol:

sanki önceden kıskanmıyodu kızım unuttunmu adam beni erkek sanıyo zatennn :)))))):roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten bendeki kadınların hepsi potansiyel erkek onun için :roflol::roflol::roflol:
geçenlerde casus programı indirmiş bütün şifrelerimi öğrenmiş .
harbidende suyunu çıkarmaya başladı .
birilerine msn mi açıp bişey yazdımı bilmiyorum.
şimdi hepsini gene değiştirdim .
hergüm şifre değiştiriyorum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

canım oğlumun bacağının birinde gelişim geriliği var o yüzden 1 aydır bir alet takıyoruz doktor 1 ay takalım bakalım inşallah düzelirse bir daha takmayız demişti inşallah düzelmiştir.

inşallah canım neden olurmuş ki anlamadım ya
üzüldüm şimdi dualarım seninle canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba şekerler
kızımı okuldan almaya gidecem birazdan
yemeğimde dünden var rahatım o yüzden oturuyorum pc başında
kk de geziniyorum bende:enbuyukkk:
şimdilik byyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım oğlumun bacağının birinde gelişim geriliği var o yüzden 1 aydır bir alet takıyoruz doktor 1 ay takalım bakalım inşallah düzelirse bir daha takmayız demişti inşallah düzelmiştir.

canim üzülme melisamada demisti dr ama bize dediki o tarafina daha az yatirmaya bakin ozaman düzelir dedi sonrada bisey demedi cok sükür iyiyiz simdi insallah gecmistir prensimizin bacagida :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım neden olurmuş ki anlamadım ya
üzüldüm şimdi dualarım seninle canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım aileden de gelebilir,kundak yapınca olur dedi doktor ama ben ailelerde yok,kundak ta yapmadım deyince o zaman anne karnındaki duruş pozisyonundan olmuştur dedi.sağol canım.

allah allah demek tedavisiz iyileştiCADIARZUcanım şu anda sağa sola dönük yatamıyor zaten taktığımız aletle sadece sırtüstü yatabiliyor:sinifsinif:amin canım...

İyi geceler kıslar...Belinay öncelikle rabbim şifa versin canım,düzelir inşaallah üzülme güzel haberlrini yaz bize mutlaka..
Miniğim hakkında hayırlısı ne ise o olsun bitanem,duacıyım emin ol...
Hepinizi öpyrm..
Siremim bu gece sana kaptırmıyom canım bak.....
İlk anneye Günaydın benden....
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:1hug:

günaydınlar canlarım benim
herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerr
güzel dualarınız içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum arkadaşlarımmmmm
tabiki haberi ilk sizlere vereceğim sevincimi sizlerle paylaşacağım olursa bakalım
belinayım canım benim sizinde inşaallah hakkınızda hayırlısı canım benim anlıyorum seni hemde çok iyi nerdeyse 1 senedir kafamda bu düşüncelerler ve sıkıntılarla yaşıyordum bu yaza her halükarda gidecektim kızımın okulu için ama yaza ev fiyatları malum fırlayacağından erkene almaya çalışıyoruz
telaş koşturma düşünme belirsizlik yedi bitirdi beni senin hesaplar gibiydi bizim durumlarda sonradan yarı yolda bırakıldık daha neler neler anla işte.bencede çok umutlu olup yıkılma canım ben resmen çöktüm kendimede iyi bakmıyorum can sıkıntısından burdada yazamadım hiçbişeyi kesinleşmeden derken kendi kendimi bitirdim anlayacağın
inşaallah hakkında en güzeli en hayırlısı olun canım benim dualarım seninle güzel arkadaşım benim
oğluşun içinde dua ediyorum canım aklımdasın sürekli arayacam diyorum her gün fırsat olmuyo dünya telaşı koşturmaca kafa bimilyon
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimide benim için kocamannnnnnnnnn muckkkkkkkkkkkkkk yafruşlarrrrrrrrrr
kızı gönderem gelirim yine bugün pazarım var ve hem alışverişim çok hemde bir iki sipariş vermiştim bişeyler onları almaya gideceğim
anlayacağınız akşama belim elim kolum kopuk sürüne sürüne gelirim:))))))
kib şekerciklerimmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar ...benimde bugun pazarım var ama havaya göre gidicem kızımla çıkmak hoşuma gidiyo o geldikten sonra çıkayım diyorum pazar bizim lojmanın önünde zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…