- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.641
minik burdasın gördüm seni
mentali kendi haline bırak
facede hayran listesinde kocası yarışıyo
oyunda mental yarışıyo
kızı bejeweledde birinci oluyo
bunların normal hali bu elleşmeee aynı ayarda kalsınlarrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))
herkese selamlar...begümün servisi gelene kadar balkonda buz tuttum resmen gözüm bindiğini görmeden içim rahat etmiyordelikafadulden
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
miniğim allah gönlüne göre versin canım aynı fikirler bizde de var ama bakalım fazla hayal kurmak istemiyorum yıkılmamak için cumartesi kayınvalidemler gelicekmiş onlarla konuşucaz bakalım bizim daire kayınpederin üzerinde onu satıp başka almak istiyoruz inşallah kabul ederler artık bana bu ev yüzünden çektirdikleri yeter artık:mymeka:zaten kabul etmezlerse bayağı karışırız herhalde alsanaalsanasmilebana da dua edin kızlar hem bu ev meselesi için hemde haftaya oğlumu doktora götürücem inşallah bacağı düzelmiştir kurtuluruz şu aletten,yavrum dönmeye başladı ama alet takılı olduğu için dönemiyor sinir yapıyor dualarınıza ihtiyacım var canlarım...
hayırdır neyi var ben okumadım canım akannehir
kocam hayranda yarışsa iyi
şimdide arkadaş sayıma taktı.
hergün takacak bişey buluyor.
karularu bilem kıskanır oldu.
sapıttı iyicene
gece başımı bekliyor resmen sengözlerimebaksanab
yakında fenalık geçirmem yakındırmafoldumben
sanki önceden kıskanmıyodu kızım unuttunmu adam beni erkek sanıyo zatennn :)))))):roflol::roflol::roflol::roflol:
canım oğlumun bacağının birinde gelişim geriliği var o yüzden 1 aydır bir alet takıyoruz doktor 1 ay takalım bakalım inşallah düzelirse bir daha takmayız demişti inşallah düzelmiştir.
canım oğlumun bacağının birinde gelişim geriliği var o yüzden 1 aydır bir alet takıyoruz doktor 1 ay takalım bakalım inşallah düzelirse bir daha takmayız demişti inşallah düzelmiştir.
inşallah canım neden olurmuş ki anlamadım ya
üzüldüm şimdi dualarım seninle canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canim üzülme melisamada demisti dr ama bize dediki o tarafina daha az yatirmaya bakin ozaman düzelir dedi sonrada bisey demedi cok sükür iyiyiz simdi insallah gecmistir prensimizin bacagida :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım aileden de gelebilir,kundak yapınca olur dedi doktor ama ben ailelerde yok,kundak ta yapmadım deyince o zaman anne karnındaki duruş pozisyonundan olmuştur dedi.sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?