- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.681
selamlar...şevvalcim, kamilecim geçmiş olsun canlarım...bende dün arkadaşımın mevlüdüne gittim geldiğimden beri oğlum hiç durmuyor nazar oldu galiba okuyorum ama hala uykusunda bile söylenip söylenip ağlıyor habire sallıyorum beşiği artık beşik sallamaktan illallah geldikafamçokkarıştıbu arada cumanız mübarek olsun...
herkese iyi akşamlar canlarım
sevvalim canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşaallah meleğimiz
begom canım sağolasın
mihribanım nasılsın canım
iremim sanada selam şekerciğim
kamilem canım evet sorma bugün pek yoğundum
sabah elifin servise binerken burnu kanadı okuldaki bir kızın sürekli üzmesinden dolayı yavrum içine atıp duruyordu okula gittim hem öğretmenle konuşup anneside gelirse kızı almaya ciddi kavga edecektim
oraya gittim öğretmenle konuştum
sorunları varmış ailesinin ama dedim herkesin var ve bu benim çocuğumu üzme hakkını vermez dedim
ben şu an ne durumlardayım bir bilseniz ama kızım ne okuluna ne arkadaşlarına nede öğretmenine yansıtmıyor yansıtamazda bu hakkı yok dedim
öğretmenle dertleştik sohbet ettik gelirkende servisle geldik nazı uyuttuk ve elifle mutfakta ne var ne yok topladık:))
yarın bulur ve gözümüze kestirirsek 2 gün gezeceğiz ev bakmaya ve tutacağız eğer bu hafta bu işi halledersek haftayada gideceğim
ne olursa olsun allahdan bir aksilik çıkmazsa zaten yaza taşınacaktım erkene alacağız
o nedenle kullanacaklarımız kadarını bıraktık dolapları boşalttık boşkende iyice temizledik gelen arkadamda pis bırakmış demesin diye:))))))
vitrinimi zaten götürmeyecektim onu geçen hafta hayrına ihtiyacı olan birine vermiştim salon boşalmıştı yıkadıklarımı temizlediklerimi koliledim ve kaldırmıştım bugünde mutfağı epey azalttım
çok yoruldum ama inşaallah tatlı yorgunluk olacak
tek tek kolilere numara verdim oda ismi yazdım elimdeki kağıdada hangi kolinin içinde ne var ne yok yazdım maddeler halinde koli numaralarının
taşındıkdan sonra kolayca neyin içinde ne var açarım yerleştirmesi kolay olur diye
anlayacağınız sabahdan beri ne bel kaldı ne kol nede el zaten bahardan dolayı kurumuştu ellerim çatlayıncada pek şık oldum:))))
halı yıkama aradım telde sordum biri iyi gibi geldi ev hafta sonu kesinleşirse halıları yıkamaya koltuklarıda döşemeciye verecem boş evde at koşturacağız gidene kadar:))))))))
birde aksilik çıkarda gidemezsem siz ozaman görün şamatayı:))))))
güzel yürekli canlarım dualarınızı eksik etmeyin benden şekerlerrr
eşim gelmeden gidemde bir kahve sigara molası veremde yer görsün biyerlerim:)
muckkk herkesi opuyorumnanaktan şekerciklerr
meleklerimide çokkkk çokk opuyorumnanaktan
Hayırlı geceler kıslar...
Şevvalcim sonuçlar nası çıkdı kızının inşallah iyidir,görünmemişin bida...
Nunuk güle güle kirlet,maşaallah topik bayağ temizlendi hamarat hatun hepsi...Miniğim rabbim gönlüne göre versin mübarek cuma gecesi inşallah..
Belinay aynı dilekler senin içinde geçerli canım..hayırlısı..
Mentalist oyun kurdu,ben yanından geçmiyorum...hiç anlamam:umursamaz:
Anlasamda o vakitler bende ne araaar...gezmeye,eve,mutfağa,3 çocuğa anca yetişiyorum...topiği özlüyom valla..
Gülzeynom senin meleklrinede rabbim şifa versin canım..
Bütün meleklerimize,kuzularımıza şifa Allah dan:Saruboceq:
Mihroşum,kamilem,Rüyanaz naber?
Siremim hadeeeeeeeee...sabahın ilk annesine hayırlı sabahlarrrrr
Cumanız mübarek olsun...dua ile kalın....duada unutmayın...
iyi günler ve hayırlı cumalarr şekerlerrrr
sevvalcim geçmiş olsun canım acil şifalarrrr
minik girmemiş bugün hayırdır inş
bugün pek tadım yok benimde sindirim sistemimde sorun var son zamanlarda kullandığım ilaçlar yüzünden galiba neyse görüşmek üzere öpüldünüzzzz
sevalcimm canım çok geçmiş olsun
canım şimdi nasıl ağrısı vardır .
kıyamam ben ona aslında dr iğne vermiş olması gerekti :)
saolasın canımcımmm
iğnemiii iğne yaptırmak dünyanın en zor işi 3 kişi tutamıyo mürveti
cumaya gidicez terar tahlile şimdiden ağlamaya başladı bilee
kan tahlili yaptırmam diye
ok cnmm yazımm komşu olalım tabii opuyorumnanaktanselamlar iyi gecelerrrrrr
net gitti geldi tekrar gitmeden size cee diyeyim dedimmmm
irem sende facedesin sanırım özelden yazsana senide tarlama komşu ekleyeyim
aslında bıraktım ama hediyeleşip onlarla kendimi avutuyorummm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Miniğim Allah yardımcın olsun...yakın olsak yardıma gelirdim inan sana...
Güzel bir hafta sonu sizin olsun,sağlıkla inşaallah...
Siremiiiiiiiiiiimmmmm.....:roflol:
İlk anneye hayırlı sabahlarkaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnnnn
minğimkolay gelsin allah gönlüne göre içine sinennnnnnnnnn
bi ev versinnnn
sen toplanmayı halledersin allah yeterki içine sineni versinnnnn ama bugün bulucaksın inanıyorumm
rüyacım afiyet şeker olsunnnnn kargoyla banada çiğ köfte yollamak istersen adresimi özelden şettiriyimmmm :))))))))
begocummm günaydınnnnnnnnnnn
ve misafirrrrrrrrrrr noldu kalabalık olunca gelmeye cesaretin yok dimi yada asıl nickinleeee
tanıyom seni merk etmeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?