Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

begommm öpüyorum seni annadın sen onu :)
merhaba herkese iremciğimi uyutmadan bakım dedim kmsecikler yok

selamlar...şevvalcim, kamilecim geçmiş olsun canlarım...bende dün arkadaşımın mevlüdüne gittim geldiğimden beri oğlum hiç durmuyor nazar oldu galiba okuyorum ama hala uykusunda bile söylenip söylenip ağlıyor habire sallıyorum beşiği artık beşik sallamaktan illallah geldikafamçokkarıştıbu arada cumanız mübarek olsun...

herkese iyi akşamlar canlarım
sevvalim canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşaallah meleğimiz
begom canım sağolasın
mihribanım nasılsın canım
iremim sanada selam şekerciğim
kamilem canım evet sorma bugün pek yoğundum
sabah elifin servise binerken burnu kanadı okuldaki bir kızın sürekli üzmesinden dolayı yavrum içine atıp duruyordu okula gittim hem öğretmenle konuşup anneside gelirse kızı almaya ciddi kavga edecektim
oraya gittim öğretmenle konuştum
sorunları varmış ailesinin ama dedim herkesin var ve bu benim çocuğumu üzme hakkını vermez dedim
ben şu an ne durumlardayım bir bilseniz ama kızım ne okuluna ne arkadaşlarına nede öğretmenine yansıtmıyor yansıtamazda bu hakkı yok dedim
öğretmenle dertleştik sohbet ettik gelirkende servisle geldik nazı uyuttuk ve elifle mutfakta ne var ne yok topladık:))
yarın bulur ve gözümüze kestirirsek 2 gün gezeceğiz ev bakmaya ve tutacağız eğer bu hafta bu işi halledersek haftayada gideceğim
ne olursa olsun allahdan bir aksilik çıkmazsa zaten yaza taşınacaktım erkene alacağız
o nedenle kullanacaklarımız kadarını bıraktık dolapları boşalttık boşkende iyice temizledik gelen arkadamda pis bırakmış demesin diye:))))))
vitrinimi zaten götürmeyecektim onu geçen hafta hayrına ihtiyacı olan birine vermiştim salon boşalmıştı yıkadıklarımı temizlediklerimi koliledim ve kaldırmıştım bugünde mutfağı epey azalttım
çok yoruldum ama inşaallah tatlı yorgunluk olacak
tek tek kolilere numara verdim oda ismi yazdım elimdeki kağıdada hangi kolinin içinde ne var ne yok yazdım maddeler halinde koli numaralarının
taşındıkdan sonra kolayca neyin içinde ne var açarım yerleştirmesi kolay olur diye
anlayacağınız sabahdan beri ne bel kaldı ne kol nede el zaten bahardan dolayı kurumuştu ellerim çatlayıncada pek şık oldum:))))
halı yıkama aradım telde sordum biri iyi gibi geldi ev hafta sonu kesinleşirse halıları yıkamaya koltuklarıda döşemeciye verecem boş evde at koşturacağız gidene kadar:))))))))
birde aksilik çıkarda gidemezsem siz ozaman görün şamatayı:))))))
güzel yürekli canlarım dualarınızı eksik etmeyin benden şekerlerrr
eşim gelmeden gidemde bir kahve sigara molası veremde yer görsün biyerlerim:)
muckkk herkesi opuyorumnanaktan şekerciklerr
meleklerimide çokkkk çokk opuyorumnanaktan

selam canım benim
ay kuzum ya kıyamam ben onaa
rabbim nazarlardan korusun canım benimmmmmmmmmmmm
babası okusun canım özellikle nazarda baba okuması iyi derler ne kadar doğru bilmem ama
seninde cuman mübarek olsun canım benimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

miniğim ne çok iş yapmışın maşallh
bende yavaştan başlamam lazımm ama elim gitmiyorr daha doğrusu gidemiyor bebek oluncaaa
bizde kolilere no verip içinde ne old yazardıkk dediğin gibi yerleşirken rahat oluyorr
aman kaybetme yanlız kağıdıı :))

selamlar iyi gecelerrrrrr
net gitti geldi tekrar gitmeden size cee diyeyim dedimmmm
irem sende facedesin sanırım özelden yazsana senide tarlama komşu ekleyeyim
aslında bıraktım ama hediyeleşip onlarla kendimi avutuyorummm

Miniğim Allah yardımcın olsun...yakın olsak yardıma gelirdim inan sana...
Güzel bir hafta sonu sizin olsun,sağlıkla inşaallah...
Siremiiiiiiiiiiimmmmm.....:roflol:
İlk anneye hayırlı sabahlarkaydirigubbakcemile5

canım benim üzüldüm naz için ama herşeydevardır bi hayır tatlım ya üzülme lütfen inşallah ev bulursunuz bugun canım öpüyorum seni kuzum..

günaydın kızlar herkese güsel bir hafta sonu diliyorum...biz bugun kahvaltıdan sonra gezmeye çıkıcaz gezelim biraz sıkıldık evde sonra rüyanaza bisiklet alcaz akşama da bizim evde arkadaşlarla çif köfta yapıcaz baya kalabalıkoluyoruz evimiz biz silip süpüreyim akşama ancak gelirim eve işlerimi bitireyim dedim ama size bakmadan başlayamadım öpüyorum herkesi....

günaydınlar canlarımmmmm
güzel bir gün vede hafta sonu diliyorum sizlere
kahvaltı yapıp hemen düşeceğiz yollara:)))
herkese teşekkür ediyorum canlarım allah razı olsun güzel dilekleriniz için
gelince haberdar ederim sizleride
iremim sağol canım benim rüyam teşekkürler tatlım sizede iyi gezmelerrrrr rüyamında bisikleti şimdiden hayırlı olsun tatlım
benimde elifin var bisiklet scoter ama naz istiyo birde 3 tekerlekli ona alalım diyoruz bakalım
begom bebekim sağolasın canım benim düşünmen yeter
işten kaçmam severim koşturmayı kulakları çınlasın bir arkadaşım hizmetçi ruhlu karu der bana:)))))))
pekde kolay hallederim elim hızlıdır.bugün bu işi halledersem hafta içi 1 günde toplanır giderim netide 1 2 gün idare etcez artık eşim halledemezse ben gider hallederim netsiz yaşayamam:))
herkesi şimdilik muckkkkkkkkkkkkkkk kib kolay gelsin iyi gezmelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan herkesleriiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnn
minğimkolay gelsin allah gönlüne göre içine sinennnnnnnnnn
bi ev versinnnn
sen toplanmayı halledersin allah yeterki içine sineni versinnnnn ama bugün bulucaksın inanıyorumm

rüyacım afiyet şeker olsunnnnn kargoyla banada çiğ köfte yollamak istersen adresimi özelden şettiriyimmmm :))))))))

begocummm günaydınnnnnnnnnnn

ve misafirrrrrrrrrrr noldu kalabalık olunca gelmeye cesaretin yok dimi yada asıl nickinleeee
tanıyom seni merk etmeeeee

iyi hafta sonları şekerlerrrr
minikcim kolay gelsin canım inş gönlüne göre versin rabbim
elifimide çok öpüyorum canım benim okulda oluyor böyle şeyler malesefff
rüyacım kolay gelsin canım rüyacığımada bisikleti hayırlı olsun güle kullansın meleğim
sevvalim öptüm şekerrr

sorma canım bende anlamazdım canım
şimdi kurdu oldum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım geçmiş olsun fisfisfisfisfisfis

sevalcimm canım çok geçmiş olsun
canım şimdi nasıl ağrısı vardır .
kıyamam ben ona aslında dr iğne vermiş olması gerekti :)

sevalcimm canım çok geçmiş olsun
canım şimdi nasıl ağrısı vardır .
kıyamam ben ona aslında dr iğne vermiş olması gerekti :)

saolasın canımcımmm
iğnemiii iğne yaptırmak dünyanın en zor işi 3 kişi tutamıyo mürveti
cumaya gidicez terar tahlile şimdiden ağlamaya başladı bilee
kan tahlili yaptırmam diye

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
miniğim kolay gelsin sana canım işin çokmuş gerçekten yoğunsun ama sen üstesinden gelirsin hamarat hatunsun sen canım
rüyacım şimdiden bisikletiniz hayırlı olsun canım benim kızlarda istiyolar babasıda karnen iyi gelsin alıcam dedi.yani karne hediyesi olarak almayı düşünüyoruz kısmetse
herkese güzel bir haftasonu diliyorum
öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolasın canımcımmm
iğnemiii iğne yaptırmak dünyanın en zor işi 3 kişi tutamıyo mürveti
cumaya gidicez terar tahlile şimdiden ağlamaya başladı bilee
kan tahlili yaptırmam diye

kıyamam en ona
ama iğneyle daha çabuk düzelir
bana iğne vermişlerdi onla bile zor düzeldim .
inşallah tahliller iyi çıkarda yavrum çok eziyet çekmez canım :1no2::1no2:

selamlar iyi gecelerrrrrr
net gitti geldi tekrar gitmeden size cee diyeyim dedimmmm
irem sende facedesin sanırım özelden yazsana senide tarlama komşu ekleyeyim
aslında bıraktım ama hediyeleşip onlarla kendimi avutuyorummm
ok cnmm yazımm komşu olalım tabii opuyorumnanaktan
Miniğim Allah yardımcın olsun...yakın olsak yardıma gelirdim inan sana...
Güzel bir hafta sonu sizin olsun,sağlıkla inşaallah...
Siremiiiiiiiiiiimmmmm.....:roflol:
İlk anneye hayırlı sabahlarkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimde misafirim olabilir canımmmm :roflol: :roflol:
malumm sengözlerimebaksanab

herkese ii hafta sonlarııı
artık havalar ısınıyorrr hihoyyyt
bugünde çok hoş hafif rüzgar olsada
:icecream:
yarına gezeriz inşş
kociş nöbettten gelince :asigim:
öptümm melek anneleri :lepi:

iyi akşamlar şekerler
kociş işten geldi halı saha maçına gitti.kızlarıda yanında götürdü.küçük cadıda uyuyo bende kafa dinliyorum dedim şimdi kalktı cadıkaydirigubbakcemile3
yemek yapıyordum hanımlar bir bakıyım dedim
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…