Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın bugün öğleden sonra hastahaneye gidicem mürvetin sonuçları çıkıcakk
pazarımızda var
kendinize iyi bakın görüşürüzz

:roflol: :roflol: opuyorumnanaktan
Çanakkale zaferİmİzİn 95 .yıl dÖnÜmÜ Şehİtlerİmİzİ saygıyla anıyoruz ........

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

günaydınnn kalkalı çok oldu ama anca ...
nabersiniz bende iremi uyutcam şimdi bi bakaım dedimmm
sonra bende yatayımmm
bugün hüzünlüyüm aşkımın :asigim: izninin son günü yarın başlıyorrr senağlama

selamlar kızlar...benimde bugün arkadaşımın bebek mevlüdü var ama oğlumla nasıl gidicem cesaret edemiyorum beşiğine çok alıştı başka yerde uyumuyor hep ağlıyor bende geç gitmeyi düşünüyorum arkadaşıma da söyledim zaten kusura bakmazsın diye...bu huyu beni iyice eve bağladı sadece beşiği olan arkadaşlarıma gidebiliyorumakannehir
miniğim bende seni çok iyi anlıyorum canım allah hakkımızda hayırlısını versin.benimde kiracım bugün yarın evden çıkıcak 2 yıldır bizi çok uğraştırdı doğru dürüst kira vermiyordu bende kiradayım o vermeyince bizi zor duruma düşürüyordu.çıkmışken satılsın istiyoruz.o zaman sattırmamıştı kayınvalidem ama 2 senedir aram bozuktu, bebek olunca geldiler yüzsüzce bir daha konuşmamamdan korktukları için satabilirler bu sefer inşallah.

Herkese merhabalar
Giremedim birkac gündür
Benimde cocuklar hastalar üsütmüsler simdilik cok siddetli gecirmiyorlar bakalım inşallah böyle atlatırlar
Hasta meleklerimize ve annelerine Acil sifalar diliyoruma.s.a.s.a.s.
Minik belinay Allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
bende temizlik yapıyordum mola verdim.süpürgem iyi çekmiyo sabahtan beri sinir oldumklava:.eşime dırdır edip duruyorum nerden aldın bu süpürgeyi diye:mymeka:
gülzeyno geçmiş olsun yavrularına canım
miniğim belinaycım allah gönlünüze göre versin canım
herkesi öptüm.yine gelirim şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz biraz evin altini üstüne getirdim uzun zamandir temizlik yapamiyordum cok kirlenmis ev iyyyyyyyyy melisa iiiiiii diyor gördüklerine ama temizledim, artik mutfagi da halledeyim birazcik melisayla cizgi film bakariz krese yollamadim bu hafta sabah eken kalkmak istemiyorum gitmek istiyor ama dedim bu hafta kal evde gideriz dedim tamam dedi kizdirip duruyor ama o benim prensesim:)))
neyse bahcemi yaptim birde isze bakayim dedim az kaldi 2 level sonra birakacam zaten öpüyorum hepinizi byeeeeeeeeee

ben geldim kimseelr yok mutfagimi hallettim hatta halimi kaldirdimcok kirliydi oturma odami yani koltklarin yerlerini degistirdik melisamla üstüne birde kek yaptik geldimmm nerelerdesiniz bakalim:))

slm şekerlerrr
gülzeynocum geçmiş olsun canımmm acil şifalar meleklerime
belinaycım allah kolaylık versin canımmm
nunukcum maşallah şeker güle güle kirlett canımm hani bize kekkkk:))))
şevvalcim tahlil alacaktı bugün inş test sonuçları iyi çıkar çabucak iyileşir meleğimizzz

bende akşam yemeğini koydum şimdi sizlere bir bakayım dedim
minik yorgun düştü dışarı işlerinden kesinnn uğramamış
mentalistcim naber tatlımmmm

ne olsun canımcım bende herşey rutin
oyun klübüne takılıyorum burda şakkıdışakkıdışakkıdı

herkese iyi akşamlar diliyorum canlarım
herkese teşekkürler ediyorum arkadaşlar
valla bugün pek yoruldum yaaa pc açıktı ama girecek dermanım yoktu
yemeğide yedik iyice ağırlık çöktü erkenden yatacağım yarında evi bir süpürüp sileyim diyorum diyorum
herkese iyi akşamlar
meleklerimide opuyorumnanaktan canlarım
herkese byeeeeeeeeeeeeeee

merhaba hanımlar
kızıma öğretmeni çok ödev vermiş bugün.hiç böyle vermezdi ne olduysa artık
yemekten sonra başladık yapmaya daha da bitmedi ama meleğim yoruldu gerisinide yarın yapalım dedi bende tamam dedim
nunuğum güle güle kirlet evini dicem ama o da nasıl olacaksa akannehirben kızlar evi kirletince gülemiyorum ağlıyorumdakaydirigubbakcemile3
neyse öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı geceler kıslar...
Şevvalcim sonuçlar nası çıkdı kızının inşallah iyidir,görünmemişin bida...
Nunuk güle güle kirlet,maşaallah topik bayağ temizlendi hamarat hatun hepsi...Miniğim rabbim gönlüne göre versin mübarek cuma gecesi inşallah..
Belinay aynı dilekler senin içinde geçerli canım..hayırlısı..
Mentalist oyun kurdu,ben yanından geçmiyorum...hiç anlamam:umursamaz:
Anlasamda o vakitler bende ne araaar...gezmeye,eve,mutfağa,3 çocuğa anca yetişiyorum...topiği özlüyom valla..
Gülzeynom senin meleklrinede rabbim şifa versin canım..
Bütün meleklerimize,kuzularımıza şifa Allah dan:Saruboceq:
Mihroşum,kamilem,Rüyanaz naber?
Siremim hadeeeeeeeee...sabahın ilk annesine hayırlı sabahlarrrrr
Cumanız mübarek olsun...dua ile kalın....duada unutmayın...

selam iyi gecelerrrrr
begocum sormuşsun gelemedim malum ev işi bitmezzzzzzzzzzzz
sonuçlara gelince idrar yolundaki iltihap ilerlemiş ve mesane duvarına kadar ulaşmış
ultrason çekilene kadar antibiyotikle idare edicez ultrason sonuçlarından sonra uygulanıcak tedaviye karar vericek dr mizz

iyi günler ve hayırlı cumalarr şekerlerrrr
sevvalcim geçmiş olsun canım acil şifalarrrr
minik girmemiş bugün hayırdır inş
bugün pek tadım yok benimde sindirim sistemimde sorun var son zamanlarda kullandığım ilaçlar yüzünden galiba neyse görüşmek üzere öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…