Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

saol cnm....
aşkolsun balım aileyi topla gel...
saol cnm tşkler...

tşkler şeker..

günaydın melek anneler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu mis gibi bahar hasında sizlere sevgi dolu bir hafta diliyoruma.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

selam canlarım herkese
hafta sonu çok yoğundum malumunuz
gönlüme göre bir ev buldum ve kaçırmadan tuttum:)))
pazarda temizliğe gittik gelincede evi topladım bugünde nakliye işini halledersem hafta sonuna taşınacağız
anlayacağınız bu aralar çok yoğunum canlarım
fırsat bulamayabilirim
herkesin keyfi yerindedir inşaallah canlarım
meleklerimi vede sizleri çok çok opuyorumnanaktan
kib görüşmek üzere

Kıslar günaydın....Miniğim çok sevindim hayırlısıyla yerleş güle güle otur canım..
Kıslar bugün çok iyi değilim,tahlillerde kansız çıkmıştım geçen hafta
nası kalbimde bir çarpıntı yerinden fırlıycak sanki..akşm bir üşüme geldi buz kestim..
Hiç halim takatım yok,kan ilaçlarını kilo alıcam diye kullanmak istemyodum ama alıcam eczanden bugün..bu gidiş iyi değil toparlanmam lazım..
Hepinizi öpyrm...

[B]günaydınnn
minikcim ben sana söyledim dimi
gönlüne göre ev bulucan diyeee
benim içime doğan olur

begocum geçmiş olsunnnnn

diğerr tümmmmmmmmmmm kızçler hepiciğinizi öpüverdim gıdıktannnnn[/B]

hayırlı olsun miniğim
geçmiş olsun cnm
dikkat et kendine

mrb cnm faceden davet gelmemiş bana haberin olsun :)

2 gündür bakamadım gezme yoğnluğundan
sayfalarda ilerlememişşş
allahtan kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba arkadaşlarr
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun begocummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanihmal etme ilaçlarını lmaz:
canımm gözünaydın kolay gelsinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın rüyacım ve kamilecimŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam ben geldim nassiniz bakem melisam hasta yine ya kulagi agriyordu aksamdan sabah babasiyla dra yolladim ilac vermis onu sevmiyor icedi yine offfffff simdde uyudu kaldi((

85 yaşında bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
Doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
Adam- "Evet,eşim.”
Doktor- "Ama bayan 25 yaşlarında..."
Adam- "Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
Doktor- "Yoo, aklıma benim dedem geldi de."
Adam- "Nesi varmış dedenizin?"
Doktor- "Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."
Adam- "Olur mu hiç, başkası vurmuştur onu."
Doktor- "Ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur xD"

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bencede baskasi vurmustur hahaha

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
dün kk de sorun vardı galiba bir iki defa denedim giremedim bir türlü:jeyyar:
bugünde misafirim vardı komşularım geldi az önce gittiler
miniğim hayırlı olsun evin canım
hastalarımıza çok geçmiş olsun
yemek yapıcam şekerler sonra gelirim yine
öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar...cumartasi kayınvalidemler geldi o yüzden pek girmeye fırsatım olmuyor.evi satıcaz dedik kabul ettiler çok sevindim birde bugün oğlumu doktora götürdüm kalçasından tekrar ultrason çektiler veee bacağı düzelmiş doktor iyileşmiş ama aletini bir ay daha sadece geceleri tak dedi birden bıraktırmıyorlarmış aleti olsun gece takmaya razıyım iyileşmiş ya kuzum.işte böyle kızlar bugün çok sevinçliyim.kiracımda çıktı evi leş gibi bırakmış bugün gittim mutfak dolaplarını,kapılarını,yerleri falan sildim evi öyle görünce kimse almaz diye-tatlicadiarzu-hepinizi öptüm canlarım...

hadi gözün aydın canım güle güle otur ...
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

ayy canım benim sevindim bebişimiz için öpüyorum senide

iyi akşamlar şekerlerr
belinaycım çok sevindim canımm bebişimiz iyileşmesine,ev içinde hayırlı müşterilerrr
nunukcum geçmiş olsun canım melisamızaa

ohhh sevindim canim

selam canim iyidir senden naber olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

aaaaaa minigim haydi gözün aydin canim hayirli olsun güle güle kullan canim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile (benbu smileyi sevdim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: )

iyi akşamlar şekerlerr
belinaycım çok sevindim canımm bebişimiz iyileşmesine,ev içinde hayırlı müşterilerrr
nunukcum geçmiş olsun canım melisamızaa

selam canim sagol bebegim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım benim
begom geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebeğim aman ihmal etme kendini
nunuk canım geçmiş olsun meleğimizede acil şifalar diliyorum
sevvalim gönlü güzel hatunum benim dedin canım evet çok şükür sıkıntılarım bitecek rabbimin izniyle
kamilem rüyam mihribanım begom canlarım herkese çoook çookk teşekkür ederim şekerler
unuttuğum varsa nolur affedin çok yorgun ve uykusuzum eşim işyerinden ilgilenemiyor nakliyesi evi her şeyi ben hallediyorum koşturmaca kızlar yemek evi topla gitmedende bir temizleyim derken tüm gün durmadım 2 dk baktım olacak gibi değil az kızları çıkardım dışarı dedim onlar oynasında bende az dinleneyim diye
anlayacağınız akşama biraz işim var onuda halledersem hafta sonuna kadar dinlenecek vaktim olsun azcıkda olsa
belinayım canım benim hadi çok sevindim canım benim yaaa
valla nasıl mutlu oldum anlatamam
oğluşuna ayrıca çok mutlu oldum dedim sana erkenden hallolacak diye
hadi bakalım azdaha sıkın dişinizi herşey daha güzel olacak inşaallahhhhhhhhhhh
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
kib görüşmek üzere

sağolasın bitanemmmmmmmm çek şu elini gözümden kısssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neler olmuş neler miniğim çok sevindim .üzülmene değmedi bak sonunda buldun canım
belinay canım çok sevindim gözümüz aydın 1 ay daha dursun bencede
begocum geçmiş olsun canım sanada
sevalcim minnoşun ulturosonu ne zaman çekilecek merak ediyorum onuda
benimde midem kötü yemek yemek ızdırap yarında ben gidecem dr bakalım ne diyecek
hepinizi öpüyorum kızlar ben kaçar oyun kulübüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…