- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.701
saol cnm....günaydınlar canlarımmmmm
güzel bir gün vede hafta sonu diliyorum sizlere
kahvaltı yapıp hemen düşeceğiz yollara:)))
herkese teşekkür ediyorum canlarım allah razı olsun güzel dilekleriniz için
gelince haberdar ederim sizleride
iremim sağol canım benim rüyam teşekkürler tatlım sizede iyi gezmelerrrrr rüyamında bisikleti şimdiden hayırlı olsun tatlım
benimde elifin var bisiklet scoter ama naz istiyo birde 3 tekerlekli ona alalım diyoruz bakalım
begom bebekim sağolasın canım benim düşünmen yeter
işten kaçmam severim koşturmayı kulakları çınlasın bir arkadaşım hizmetçi ruhlu karu der bana:)))))))
pekde kolay hallederim elim hızlıdır.bugün bu işi halledersem hafta içi 1 günde toplanır giderim netide 1 2 gün idare etcez artık eşim halledemezse ben gider hallederim netsiz yaşayamam:))
herkesi şimdilik muckkkkkkkkkkkkkkk kib kolay gelsin iyi gezmelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan herkesleriiiiiiiii
aşkolsun balım aileyi topla gel...günaydınnnnnnnnnn
minğimkolay gelsin allah gönlüne göre içine sinennnnnnnnnn
bi ev versinnnn
sen toplanmayı halledersin allah yeterki içine sineni versinnnnn ama bugün bulucaksın inanıyorumm
rüyacım afiyet şeker olsunnnnn kargoyla banada çiğ köfte yollamak istersen adresimi özelden şettiriyimmmm :))))))))
begocummm günaydınnnnnnnnnnn
ve misafirrrrrrrrrrr noldu kalabalık olunca gelmeye cesaretin yok dimi yada asıl nickinleeee
tanıyom seni merk etmeeeee
saol cnm tşkler...iyi hafta sonları şekerlerrrr
minikcim kolay gelsin canım inş gönlüne göre versin rabbim
elifimide çok öpüyorum canım benim okulda oluyor böyle şeyler malesefff
rüyacım kolay gelsin canım rüyacığımada bisikleti hayırlı olsun güle kullansın meleğim
sevvalim öptüm şekerrr
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
miniğim kolay gelsin sana canım işin çokmuş gerçekten yoğunsun ama sen üstesinden gelirsin hamarat hatunsun sen canım
rüyacım şimdiden bisikletiniz hayırlı olsun canım benim kızlarda istiyolar babasıda karnen iyi gelsin alıcam dedi.yani karne hediyesi olarak almayı düşünüyoruz kısmetse
herkese güzel bir haftasonu diliyorum
öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar herkese güsel bir hafta diliyorum hafta sonu çok çabuk geçti dimi ....herkesi kocaman öptüm ...
hayırlı olsun miniğimselam canlarım herkese
hafta sonu çok yoğundum malumunuz
gönlüme göre bir ev buldum ve kaçırmadan tuttum:)))
pazarda temizliğe gittik gelincede evi topladım bugünde nakliye işini halledersem hafta sonuna taşınacağız
anlayacağınız bu aralar çok yoğunum canlarım
fırsat bulamayabilirim
herkesin keyfi yerindedir inşaallah canlarım
meleklerimi vede sizleri çok çok opuyorumnanaktan
kib görüşmek üzere
geçmiş olsun cnmKıslar günaydın....Miniğim çok sevindim hayırlısıyla yerleş güle güle otur canım..
Kıslar bugün çok iyi değilim,tahlillerde kansız çıkmıştım geçen hafta
nası kalbimde bir çarpıntı yerinden fırlıycak sanki..akşm bir üşüme geldi buz kestim..
Hiç halim takatım yok,kan ilaçlarını kilo alıcam diye kullanmak istemyodum ama alıcam eczanden bugün..bu gidiş iyi değil toparlanmam lazım..
Hepinizi öpyrm...
[B]günaydınnn
minikcim ben sana söyledim dimi
gönlüne göre ev bulucan diyeee
benim içime doğan olur
begocum geçmiş olsunnnnn
diğerr tümmmmmmmmmmm kızçler hepiciğinizi öpüverdim gıdıktannnnn[/B]
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[B]günaydınnn
minikcim ben sana söyledim dimi
gönlüne göre ev bulucan diyeee
benim içime doğan olur
begocum geçmiş olsunnnnn
diğerr tümmmmmmmmmmm kızçler hepiciğinizi öpüverdim gıdıktannnnn[/B]
geçmiş olsun begocummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanihmal etme ilaçlarınıKıslar günaydın....Miniğim çok sevindim hayırlısıyla yerleş güle güle otur canım..
nası kalbimde bir çarpıntı yerinden fırlıycak sanki..akşm bir üşüme geldi buz kestim..
Hiç halim takatım yok,kan ilaçlarını kilo alıcam diye kullanmak istemyodum ama alıcam eczanden bugün..bu gidiş iyi değil toparlanmam lazım..
Hepinizi öpyrm...
canımm gözünaydın kolay gelsinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam canlarım herkese
pazarda temizliğe gittik gelincede evi topladım bugünde nakliye işini halledersem hafta sonuna taşınacağız
fırsat bulamayabilirim
kib görüşmek üzere
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın rüyacım ve kamilecimŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhayırlı olsun miniğim
geçmiş olsun cnm
dikkat et kendine
mrb cnm faceden davet gelmemiş bana haberin olsun :)
2 gündür bakamadım gezme yoğnluğundan
sayfalarda ilerlememişşş
allahtan kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba arkadaşlarr
opuyorumnanaktan
hadi gözün aydın canım güle güle otur ...selam canlarım herkese
fırsat bulamayabilirim
kib görüşmek üzere
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..Kıslar günaydın....Miniğim çok sevindim hayırlısıyla yerleş güle güle otur canım..
Hepinizi öpyrm...
selamlar...cumartasi kayınvalidemler geldi o yüzden pek girmeye fırsatım olmuyor.evi satıcaz dedik kabul ettiler çok sevindim birde bugün oğlumu doktora götürdüm kalçasından tekrar ultrason çektiler veee bacağı düzelmiş doktor iyileşmiş ama aletini bir ay daha sadece geceleri tak dedi birden bıraktırmıyorlarmış aleti olsun gece takmaya razıyım iyileşmiş ya kuzum.işte böyle kızlar bugün çok sevinçliyim.kiracımda çıktı evi leş gibi bırakmış bugün gittim mutfak dolaplarını,kapılarını,yerleri falan sildim evi öyle görünce kimse almaz diye-tatlicadiarzu-hepinizi öptüm canlarım...
selamlar...cumartasi kayınvalidemler geldi o yüzden pek girmeye fırsatım olmuyor.evi satıcaz dedik kabul ettiler çok sevindim birde bugün oğlumu doktora götürdüm kalçasından tekrar ultrason çektiler veee bacağı düzelmiş doktor iyileşmiş ama aletini bir ay daha sadece geceleri tak dedi birden bıraktırmıyorlarmış aleti olsun gece takmaya razıyım iyileşmiş ya kuzum.işte böyle kızlar bugün çok sevinçliyim.kiracımda çıktı evi leş gibi bırakmış bugün gittim mutfak dolaplarını,kapılarını,yerleri falan sildim evi öyle görünce kimse almaz diye-tatlicadiarzu-hepinizi öptüm canlarım...
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
dün kk de sorun vardı galiba bir iki defa denedim giremedim bir türlü:jeyyar:
bugünde misafirim vardı komşularım geldi az önce gittiler
miniğim hayırlı olsun evin canım
hastalarımıza çok geçmiş olsun
yemek yapıcam şekerler sonra gelirim yine
öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canlarım herkese
fırsat bulamayabilirim
kib görüşmek üzere
iyi akşamlar şekerlerr
belinaycım çok sevindim canımm bebişimiz iyileşmesine,ev içinde hayırlı müşterilerrr
nunukcum geçmiş olsun canım melisamızaa
ohhh sevindim canim
selam canim iyidir senden naber olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
aaaaaa minigim haydi gözün aydin canim hayirli olsun güle güle kullan canim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile (benbu smileyi sevdim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: )
selam canim sagol bebegim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?