Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
herkes iyidir umarım
bugün burda hava çok güzel yaz havası var kızlar çoktandır pikniğe gitmek istiyorlardı.komşumuzla gittik az önce geldik.
çok yoruldum ama sabah önce alışverişe gittik sonrada piknik derken iyice yoruldum.ev işide öyle duruyo ama hiç halim yok:umursamaz::dilcikar:
neyse öptüm hepinizia.s.a.s.

slm cnm iyi yapmışınız burdada yaz havasıu vardı tam çıkalım dedik kara bulutlar bigeldi içeri zor kaçtık dökdüte döktü içini bulutlar kapkara kasvetli hava şimdi soguk çıktı bide

iyi akşamlar şekerler
siremim sınavda başarılar diliyorum sana canım
şimdilik byyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi hafta sonları şekerlerrrr
SirememimScim sınavında başarılar canımmm
bugün minikte sınava girecekti minikcim sanada başarılarrrr
allah yardımcınız olsunnnn

a.s. a.s. a.s. a.s.
tşkler arkadaşlarrrr iidi sınavım yarında ii olur inş :Saruboceq:

mrb kızlar ben geldim saadetcim inş iyi geçer sınavların hangi bölüm için cnm sınava giriyosun bende bu sene başlamak istiyorum ama bakalım açık öğretimden okumanın yaşı yok bu arada iroşum nasıl kız facete gelmiyon yada benmi görmüyorum cnmcım bu arada famvillede beni geçicen ama hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar canlarım...
bugün begümün okul arkadaşının annesi çağırdı oraya gittik oğlum doğru dürüst uyumadı geldiğimizden beri sallıyorum yine uyumadı ağlayıp duruyormafoldumbenbegümede babası gitar almış o da biryandan onu çalmaya çalışıyor yaz tatilinde gitar kursuna göndericez o zamana kadar bayağı kafamız ütülenicekohaoldumsmiledın dın diyesempatiksalakcinni
sınava girenlere başarılar...

selam canlarım herkese merhabalar bir ceee diyip kaçacağım
herkesler iyidir inşaallahhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri şekerlerrr
en kısa zamanda halledeceğiz net işini inşaallah sizleri çoookkk özledimm(
kib görüşmek üzere

mrb kızlar hafta sonu olduğu için bide havada güzel herkes bi taraflarda anlaşılan bizde kızımla yanlız kaldık saadetcim seninle aynı kaderi paylaşıyoruz cnm benim eşimde iş için şehir dışına gitti antalyaya bu akşam binicek bugünden itibaren yanlız bi kadınım allahtan kaynanamlar karşı binada eltim felan var ablam annem yakındada sıkılmıcam ama zor olucak benim için alışıcaz artık ne yapalımm

allah kavuştursun canım.
hayat şartları işte umarım en kısa zamanda kavuşursunuz canım
yinede şanslısın yalnız değilmişsin en azından
ailen yanındaymış bu da büyük şans benceyerimseniben

miniğim sabırsızlıkla bekliyoruz seni canıma.s.a.s.
topiğin seni bekliyo

merhaba hanımlar
burda herkes dışarda hava o kadar güzelki kimse evine girmiyo vallakaydirigubbakcemile3
bir ben oturdum kaldım:gitme:
neyse öptüm herkesiopuyorumnanaktan

herkese iyi haftasonları...
burdada bugün hava çok güzeldi arkadaşlarla sahile gittik oturduk arkadaşımında bebişi var bebişlerimizi güneşlendirdik geldik...
bu arada evimiz istediğimiz fiyata satıldıkaydirigubbakcemile2allaha şükür birde kendime ev alsam başka birşey istemiyorum...hepinizi öptüm...

bizde seni çok özledik canım...çabuk hallolur inşallah netiniz...bende seni çook öpüyorum...

saol cnm yaa a.s.
ohh ne güzel cnm bugün gerçekten hava süperdi artık havalar ısınır bundan sonra dha çok dışarı çıkarız hayırlı olsn cnm inş istediğin gibi bi ev bulursun

hadi gözünaydın belinaycım
inşallah gönlüne göre bir evde bulursun en kısa zamanda

iyi geceler hanımlar
akşam komşularla ve çocuklarla birlikte biraz yürüyüş yaptık.parka gittik bizde sallandık geldikkaydirigubbakcemile3
hava çok güzel burda yaz geldi şimdiden.böyle giderse 2 ay sonra sıcaktan bunalırız galiba
neyse öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hadi bakalım canım hayırlısıyla hallolsunda gel inşaallah minik kuşum...
Bizde seni özledik...sensiz çok tadı yok bu topiğin bea:umursamaz:

günaydın kızlar geçmişe bakamadım henüz hafta sonumuz çok güsel geçti arkadaşlarla piknige gittik 2 gündürde geceleri arkadaşlarla korku flmi izliyoruz nasıl uyudugumu ilemedim valla yorgunum...

miniğim:1hug: Şeniz a.s. bizde seni özledik şekercim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

hayatım ne 2 ayı şimdiden bunaltıyo sıcaklar yaz geldi hayatım a.s

günaydın kızlar geçmişe bakamadım henüz hafta sonumuz çok güsel geçti arkadaşlarla piknige gittik 2 gündürde geceleri arkadaşlarla korku flmi izliyoruz nasıl uyudugumu ilemedim valla yorgunum...

günaydın rüyacım a.s.

günaydın melek anneler a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s.
a.s.
hepinize güzel sağlıklı vede huzur dolu bir hafta diliyorum şekercikler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…