Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldinnn miniğimmmmmmm
nasıl yerleştin mi bitti mi her şey darısı başıma

sağolasın begom senin face var mı varsa özelden at ekleyim cnm yaa
iroşumda güzel teyzesini öptü :ecrin_bebek:

nice sağlıklı güzel yaşlara deniz iyiki doğdun :lepi:

veee günaydınnnnn melek anneleriii
cadım 7 de kalktı uyutmadı nasıl uykum vardı halbuki
kahvaltısını yaptırım uyutcamm
artık..

Günaydınn hatunlar....
Lahanacım Meleğimizin yeni yaşı hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin kuzuma....
Siremim bende face yok be canım..bide ona bulaşmayım buraya zor uğruyom aah...o mis kokulumu öpopuyorumnanaktanresmini seviyom onun....
Pire hatuuuuundelikafaduldenanam nirdesin:roflol:
Ben anlamam ya yükleycen ya yükleycen resim haa ona göre:CüvCüv:
Ben kaçar öpüldünüz

günaydınnn şekerlerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minigimm hoşgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol bebekimmmm bende seni opuyorumnanaktan canım benimmmmm
hb şekerciğimmmmmm

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.

hoş geldin miniğim:1hug: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s.a.s.

günaydın kamilemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hb lahanam bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim yaaa genç kız oldu desene bir yaş daha büyüdü
nice senelere canım benim kutluyorum yeni yaşını meleğimizin
benim için öpü ver anneciği onu
nice senelere sağlık mutluluk huzur dolu inşaallahhhh

hb canım benim
evet canım yerleştim pazar taşındım salı akşamına hallettim işleri 2 günde geniş ve temiz ev olunca kolay yerleştim perşembe günüde elifime genç odası almıştık o geldi onun odasıda halloldu bir salon koltuklarım kaldı döşemeciye verdim onları yeni güzel modern bir dizaynla döşetmeye verdim haftaya falanda o gelicek inşaallah
hayırdır sendemi ev yeniliyeceksin yafrum anımsayamadım haberim yok veyada
hadi hayırlı olsun sanada canım benim

günaydın herkese minigim hg canım halletin hewrhalde yerleşme işini nasıl alıştın mı canım evine...

günaydın canım hb şekerciğim evet canım hallettim çok şükür bitti
oooo ayıpsın canım yaaa alışmak ne demek sanki senelerdir burda yaşıyor gibiyim:roflol::roflol::roflol:
kızlarda çok çabuk ısındılar çok geniş büyük ve tüm odaların kapıları balkona açılıyor balkonda camla kaplı oyuncaklarını attım balkona yerede halı ve minderler akşama kadar balkonda keyif yapıyorlar
korkacak düşecekler tehlikeside yok pek keyifleri yerinde hatta yaz gelsinde havuzumuzu dolduralım diye bekliyorlar

burdayım canım elifim az pcde oynamak istedi nazlada biz tv keyfi yaptık az dinleneyim dedim
ok canım söz bir ara yükleyim de bak yafruşşşş
hadi kaç bakalım şeker kolay gelsinnnnnnnn

herkese selamlar...
hoşgeldin miniğim sen yerleştin yükü benim üstüme attın.geçmişi okuduysan görmüşsündür evim satıldı şimdi biz ev arıyoruz bakalım hayırlısı kafamız allak bullak düşünüyoruz.bende bir ev bulup yerleşsem tamamdır...
begümünde yanağı şişmiş dişinden galiba okula göndermedim babası dişçiye götürdü.
hepinizi öptüm canlarım...

inş hayırlısıyla evi bulursunuz canımm:Saruboceq:hayırlısı olsun canımm içine sineninden,
begümümede geçmiş olsunnn canım ya zordur ya diş ağrısı
geçen cuma bende dişimi çektirdim diş ağız kemiklerimin yapısına göre çok büyükmüş dişi çekerken yan kemiğimide kırdı dr daha iyileşemedi,halimeminkileride çektirdim onlarda sorun çıkmadı çok şükürrrr

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

miniğim kızlarının genç odası hayırlı olsun darısı iremciğee :)
sizde güle güle oturun koltuklarınızdaa
maş. hemncik halletmişsinn :lepi:
canım biz urfalı değiliz eşim asker burda tayin dolayısıyla burdaydık şimdi yaza tayinciyiz batıyaa ondan taşınma işi varrr
dün bende ilk kolimi yaptım bilee :)
braz erken başladım ama çok sıkıldım urfadannnn
biranevvel gtmek istiyorummmm
ondannn aceleciyimmm galiba opuyorumnanaktan

ooooooooo canim hadi prensesimizin dogum günü kutlu olsun nice mutlu senelere saglikla insallah güzellikler onla olsun hep muckkkkkkk canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam ben geldimmmmmmmmm biten bir tatilin sonrasindan nasilsiniz bakalim hristiyanlarin yumurta bayramiydi en cok biz seviniyoruz tatil oluyor diye esim bugün ise basladi ama melisayi krese götürmedim kiyamadim sabah öyle güzel uyuyordu ki gece yanimiza geldi beraber uyuduk saati 10.30 yapmisiz :)))) dedim bu haftada evde kalsin arkadaslarininda cogu gelmiyor tatil diye bu haftada rahatim

selammmmmmmmmm
miniğim hşgeldinnn kuşummmmmmmmmmm
irem tayininizi batı derken nereyi kasteddin kız gel bursayada senle burda kızkıza takılalımmm
dünürümm sanada kolay gelsinnn
mihriş,begonya,nunuk ,kamile,oyun manyağı mental,rüyanazz hepinize mucukssssssss

blmyorum ki cnm nereye verirlerse gelirsem takılırız tabi neden olmasın olumunekankayizsmile

selam canım benim
evet okudum bitanem yazdımda gözden kaçırdın sanırım sevindim sizin adınıza canım hadi bakalım inşaallah gönlünüze göre bulur ve taşınırsınız canım benim
begümümede geçmiş olsun bitanem inşaallah önemli bişeyi yoktur canım benim
bende öpüyorum canım seni vede bebişleri

sağol canım benim
darısı başınıza bakalım şeker
kızların odasını ayardım önceki oda naza kaldı elifi yeniledik salonda gelirse yenilenmiş olacağım yeni gelin misali:roflol::roflol::roflol:
zamanında yapamadıklarımın acısını çıkarıyorum sanırım:roflol::roflol:
hadi bakalım şeker sanada kolay gelsin canım benim
evet erken yerleştim canım sanada tavsiye ederim bak bende erken toplamaya başladım kolileme işlemini bende sıkılmıştım ve arkama bakmadan kaçasım vardı öylede yaptım yani:roflol::roflol:
tavsiyem sana kolilerin üstüne bir kalın kalemle oda adını ve numarası yaz
bir ajanda al elinede o kolinin içinde ne var onları yaz
ben hepsini böyle yaptım ve her koli odasına girdi sonrada acil olanlar açıldı hepsi yerli yerinde oldu dene bence 2 günde ve tek başıma yerleştirdim evi.
mesela;irem 1 irem 2 yatak odası 1 yatak odası 2 diye kolinin üstüne yaz elindeki ajandayada irem 1in içinde ne var 2de ne var onları yaz tüm evi odaları bu şekilde kolilersen taşınınca neyin içinde ne var hemen açar halledersin veya acil olmayanları sonraya bırakırsın sende rahat edersin
ajandanı sakın kaybetme ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim cadılar kağıt kalem bulamadık diye ajandamı alın o kargaşada ara tara ajanda yok başım döndülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sonra çantama koydumda bir daha başına iş gelmeden hallettim çok şükür:lepi::lepi::lepi:

selam canım hg bitanemmm
hadi bakalım size yaradı bayram şekerim yaaaa
evet geçen bende facede gördüm arkadaşlarımın resimlerinden burdada kutlamışlar nasıl eğlenmişler sorma:))
canım yazmışsın ama teldeydim koşturmaca şeker cevap vermedim kusura bakma canım benim
netten adres değişikliklerim fatura değişikliklerim var onları halletmeye çalışıyorum ev telide yok şu ara bağlatmadık cebe yükleniyoruz hep onun için cep tarifemi değiştiriyorum vs derken pc de telde koşturuyor parmaklarım bugünde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam canım hb bebekim nabersin yafruşşşşşşşşşşşşşşş

iyi akşamlarr kızlarrrr
nasılsınız bakalımm
sevvalim nerelerdesin sennnn
minikcimm parmakla olacaklarıda halletmiş maşallahh canım artık parmaklar buralarda çalışacak demektirr:)))))))

bugün başıma geleni sormayın çamaşır makinemin bağlantısı su kaçırmaya başlamış mutfaga bir girdim halınn yarısı ıslanmış (((
o kadar ıslanmışken yıkayayım dedim salondakilerle beraber onu yıkadım,kahve molası verdim şimdi sizlere bakayım dedimm görüşmek üzere öpüldünüzzzzz

merhaba hanımlar
miniğim hoşgeldin canım.maşallah sana yerleşme işinide halletmişsin netide bağlattın
artık geriye pek bişey kalmamış dinlenirsin bundan sonra canım:1hug:
lahanacım kızının doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.a.s.
belinaycım kızına geçmiş olsun canım
öğleden sonra net yoktu giremedim şekerler az önce geldi netguclubacismile
dizim var şimdi onu izlicem yine gelirim şekerler
şimdilik byyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…