Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gecmis olsun canim ev icinde üzülme hayirlisi olsun hersey olacagina varir bizim elimizde olsa hemen sat hayalandeki evi al ama zor is :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol canım...bizde öyle düşünüyoruz canım acelesi yok geç olsun da güç olmasın biraz daha dişimizi sıkıcaz...zemuszemus

bende buralardayım kızlar bugün mürvete okul tatil
büyük sınıfların ortak sınavı varmış
sabahtan dr gittik geldik
şimdide evi toparlıyorum aradada buraya bakıyorum

sizede gecmis olsun canim kolay gelsin tatlim :))))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
betülcüm annen için sevindim canım umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur.tekrar geçmiş olsun
belinaycım hayırlısı olsun canım.belki böylesi daha iyidir sizin için
bende sağı solu toparladım.birazda size bakıyım dedim.
burda bugün hava bozdu.sabah çok fena yağmur yağdı şimdide rüzgar esiyo
kaçgündür yaz havası vardı birden bozdu hava
neyse öptüm hepinizi meleklerinizide
şimdilik byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar ya cok moralim bozuk kac aydan beri kendimi 6. ayda izne gidecem diye hazirliyorum
önümüzdeki ayda görümcemin dogumu var kaynanamlar gelecek her konusmalarinda fikir degistiriyorlar
simdide arkadaslariyla arabayla geleceklermis bu ayin sonuna gelsinler gelmelerine birsey demiyorum
ama benim planim yatti gibi onlari burda birakip nasil gidecem arkamdan laf ederler her konusmaya
az kaliriz 2-3 hafta kalirlar dedim bende gecende dedim ne zaman gideceksiniz beraber dönelim diye sen bizden erkenmi gidecen dediler al simdi ne yapacam ben 3.senem benim beni düsünen yok 7.8. aylar cok pahali oluyo hem melisam icinde iyi olur dedim birden bire sicaga gitmez hasta olur diye ne yapacagimi bilmiyorum esimde git diyo ama bakacam offfffffff yaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

nunukcum güzel bacım benimmm
üzülme be hayatım kaynanan düşüncesiz belli senmi onu düşünücen
edicekse laf etsin sen kendni eşini ve çocuuğunu düşün gerisini boşverr
yüz verdikçe astarınıda istiyolar zaten

nunukcum
mürvetin idrar yollarında iltihap sorunu vardı
dr ultrason çekmeye gönderdi
ultrason sonuçlarına göre
mesane duvarında kalınlaşma çıktı
haftaya perşembeye başka bir dr ye gidicez
çocuk cerrahı
dr muz ona sevk etti
sonuç ne olucak merakla bekliyorum

öylede canim ya iste ben 3. yilim gitmedim görmedim annemleri iste kimse anlamiyor benim derdimden (((
esimde dedi git dedi bos ver dedi melisam annennesini hatirlamiyor cocuk cok üzülüyorum bebekkin görmüstü ((((

aaaa canim cok gecmis olsun tatlim yaaa insallah dr yanilmis olsun iyi seylerle dönersiniz insallah eve ((((

dr kafasından söylemedi nunuğum ultrasyoında görüldü
hatta biri emin olamadı iki ultrason uzmanı inceledi (

ya kafasindan dedi demedim ki insallah yanilma olmustur diye dedim :))) tekrar gecmis olsun tatlimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aminn canım sğl teyzesi

slm şekerler geri sayfaları okumadım herkes iidir inş
bzde dok.dan geldikkk
her şey yolundaa
irem doktorda bi çığlık kopartttı ki sormayın
muayane ederken doktor amcasııı :)

iyi akşamlar hanımlar
yemekden önce bir topiğimize gözatayım dedim
nunukçum canını sıkma canım madem eşin git diyor sende gel buraya hasret gider ailenle
3 yıl az değil sonuçta hakkın canım kimsenin birşey diyeceğini sanmam
şevvalcim geçmiş olsun kızına canım umarım bir an önce iyileşir
siremim meleğimizin iyi olduğuna sevindim canım dr amcasınıda korkutmuş bak annesi
şimdiden başlamış haylazlığa anlaşılankaydirigubbakcemile3
öptüm sizleride meleklerinizide byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öylede canim ya iste ben 3. yilim gitmedim görmedim annemleri iste kimse anlamiyor benim derdimden (((
esimde dedi git dedi bos ver dedi melisam annennesini hatirlamiyor cocuk cok üzülüyorum bebekkin görmüstü ((((

Nunukçum öyle içim acıdiki gözlerimi doldurdun:çok üzgünüm:
Gurbetlik gurbetlik gurbetlik....Eğer eşinle ciddi anlmda bi problem yaşamıycaksan daha sonradan,tabii eşinin ailesiylede.. gel türkiyeye..bunun kararını yine en iyi sen verebilirsin canım..Hepimizin içinde bulundğu aile ortamları farklı.nabza göre şerbet veriyoruza.s
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..üzme kendini emiboshayallersmile

Şevvalcim meleğine çok geçmiş olsun..rabbim şifa versin hayırlı haberlri olur inşaallah..
KübraBetülüm annecğine çok geçmş olsn..sonuçlrda temiz gelmiş gözlerinz aydın canım..
Hepinzi öpyrm..Allah a emanet olun hayırlı akşamlr:a015:

iyi akşamlar şekerlerr
nabersiniz bakalım
betülüm canım geçmiş olsun anneciğine hadi gözünüz aydın canım benim
meleğimizin adınada sevindim canım benim
belinayım canım hakkında hayırlısı inşaallah canım yaa kısmet bundada vardır bir hayır ne diyelim
sevvalim canım geçmiş olsun bitanemm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım arkadaşım
iremim canım maşaallah meleğimize şekerciğim hadi hayırlısı koca kız oldu artık elinden kahve içilecek çağa geliyo:))
nunukum canım arkadaşım sıkma canını bebem yaa ne düşünüyorsun seni düşünmeyeni eşinde söylemiş bencede çık git yani planından olma bence
mihribanım canım sen iyisin inşaallah bir yaramazlık yok demi?
begom nabersin yafruşşşşşşşşşşşşşşş
unuttuğum varmı canlarım kusuruma bakmayın bütün gün koşturmacadan canım çıktı elektirik aboneliğinden tutunda aklınıza ne gelirse hallettim olmadı elifi okuldan al koltukcuya uğra eşimin bir iki isteği vardı onları hallet derken eve gelmek zaten 1.5 saat yolculuk sürdü:))))))
az daha gitsem eskişehirden tutacakmışım evi:)))))))
elifide haftada 2 3 gün okula götürürsem bu demekki okul bitene kadar bende eriyecem:))))))
sabah yine okula gideceğiz ama çok işim yok koşturmalık allahtan sadece halı bakacağım fiyat ve model olarak fikir olması açısından
salon koltukları haftaya geliyor ona uygun halı ve koridorlara halı alınacak onlara bakınayım diyorum onun için gezeceğiz sadece nazla
herkesi opuyorumnanaktan iyi geceler canlarım benim
kib
meleklerimide opuyorumnanaktan
hastalarıma acil şifalar diliyorum şekerciklerimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…