- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.961
gecmis olsun canim ev icinde üzülme hayirlisi olsun hersey olacagina varir bizim elimizde olsa hemen sat hayalandeki evi al ama zor is :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allah hayırlısını versin belinaycım
bundada vardır bi hayır
bende buralardayım kızlar bugün mürvete okul tatil
büyük sınıfların ortak sınavı varmış
sabahtan dr gittik geldik
şimdide evi toparlıyorum aradada buraya bakıyorum
nunukcum güzel bacım benimmm
üzülme be hayatım kaynanan düşüncesiz belli senmi onu düşünücen
edicekse laf etsin sen kendni eşini ve çocuuğunu düşün gerisini boşverr
yüz verdikçe astarınıda istiyolar zaten
nunukcum
mürvetin idrar yollarında iltihap sorunu vardı
dr ultrason çekmeye gönderdi
ultrason sonuçlarına göre
mesane duvarında kalınlaşma çıktı
haftaya perşembeye başka bir dr ye gidicez
çocuk cerrahı
dr muz ona sevk etti
sonuç ne olucak merakla bekliyorum
aaaa canim cok gecmis olsun tatlim yaaa insallah dr yanilmis olsun iyi seylerle dönersiniz insallah eve((((
dr kafasından söylemedi nunuğum ultrasyoında görüldü
hatta biri emin olamadı iki ultrason uzmanı inceledi(
ya kafasindan dedi demedim ki insallah yanilma olmustur diye dedim :))) tekrar gecmis olsun tatlimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
maşallah meleğimeee,allah bozmasın canım mutluğunu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmm çok geçmişş olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandr kafasından söylemedi nunuğum ultrasyoında görüldü
hatta biri emin olamadı iki ultrason uzmanı inceledi(
öylede canim ya iste ben 3. yilim gitmedim görmedim annemleri iste kimse anlamiyor benim derdimden(((
esimde dedi git dedi bos ver dedi melisam annennesini hatirlamiyor cocuk cok üzülüyorum bebekkin görmüstü((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?