Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar canlarım herkese
yarın elifi okuluna götüreceğim ve bir sürü işim var erken yatacağım herkesi opuyorumnanaktan şekerler
kib görüşmek üzere mihribanım canım sağolasın bebekim hb

ssğl cnm
biliyorum ailemleykende taşındığımızdan öyle yapardı annecim :)
dediğin gibi darısı başıma

ii gec. cnmmm
iroşda baka baka uyuya kaldııı
artık kendisi sallanmadan uyumaya başladıı :roflol:
eşim nöbette bende 12 yi bekliyorum sütünü iirim yatım
yarında aylık kont. varr bakalımm büyümüş mü
:ecrin_bebek:

iyi geceler
miniğim net bir gitti bu saat oldu zor geldi
sana yazdım cevap veremedim
kamilecim canım bu ara net aleminden ayran içtim ayrı düştüm amma velakin sanırsam döndüm gari
yarın görüşmek üzere rtük den uyarı geldi pc den uzaklaş diye
öpüyorummm siziii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzzzzzzzz melek anneleriii
biz 1 saate doktora gtcez kont. e bakalım iremcim ne alemdee:)
ayyy nedenseee çok mutluyumm bugünnnnnnnnn zemuszemus hihoyyyt:sm_cool::dance:
içim içimeee sığmıyorrrrrrrrr
hayırdır inşş...
hepinizi öptümmmmmmmmm

boncuğum tam tamına 10. ayını doldurduuuu bugün
maşallah kuzumaaa
insanın çocuğu,çok sevdiği eşi olması ne gzlllll...

boncuğum tam tamına 10. ayını doldurduuuu bugün
maşallah kuzumaaa
insanın çocuğu,çok sevdiği eşi olması ne gzlllll...

maşallah meleğimeee,allah bozmasın canım mutluğunu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrrrr.............nassiniz bakemmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler hanımlar

Günaydın canlarım nasılsınız?
Ben herzamanki gibi koşturmaca içindeyim.
Pazartesi günü annem anju oldu çok rahat geçmiş,sonucundada korkulacak
bi şey çıkmamış.tek bi damarında incelme varmış onuda ilaç tedavisiyle hallederiz demiş dr.
Kübranında tahlillerini aldım çok şükür EEG de kan tahlilide güzel çıktı.
Betül biraz rahatsız grip olmuş.bugün okul yokmuş iyi oldu evde dinlenir bari.
Miniğim hoşgeldin canım,kolaylamışsın işlerini güle güle otur yeni evinde inşallah.
Lahanam meleğinin doğum günü kutlu olsun canım a.s.a.s.
Ben birazdan çıkcam bu hafta annemlere taşınıyorum,sabah git akşam gel.
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanŞeniz

günaydin herkeslere... savvalcik oo misgibi toprak kokmustur
kübrabetul canim ohhhh cok sevindim tekrardan gecmis olsun canim carcabuk sagligina kavusur insallah annen
bütün prensesleri kocaman öpüyorum tabi prenslerimizde var onlarima mucukkkkkkkk...

herkese tünaydınlar...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlerzemuszemusbegümün dişi iltihap olmuş antibiyotik vermiş doktor pazartesi gelin çekelim demiş ama ben pek çektirme taraftarı değilim zaten diş sallanıyor gerek yok bence doktorun çekmesine zaten çıkıcak.
evimizin satılma işi de olmadı kızlar evi alanlar bankadan kredi çekememişler o yüzden vazgeçmişler hem onların adına hemde kendi adıma üzüldüm çok beğenmişlerdi evi alamayınca üzülmüşlerdir.hayırlısı artık...

gecmis olsun canim ev icinde üzülme hayirlisi olsun hersey olacagina varir bizim elimizde olsa hemen sat hayalandeki evi al ama zor is :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende buralardayım kızlar bugün mürvete okul tatil
büyük sınıfların ortak sınavı varmış
sabahtan dr gittik geldik
şimdide evi toparlıyorum aradada buraya bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…