- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.941
ssğl cnmselam canım benim
evet okudum bitanem yazdımda gözden kaçırdın sanırım sevindim sizin adınıza canım hadi bakalım inşaallah gönlünüze göre bulur ve taşınırsınız canım benim
begümümede geçmiş olsun bitanem inşaallah önemli bişeyi yoktur canım benim
bende öpüyorum canım seni vede bebişleri
sağol canım benim
darısı başınıza bakalım şeker
kızların odasını ayardım önceki oda naza kaldı elifi yeniledik salonda gelirse yenilenmiş olacağım yeni gelin misali:roflol::roflol::roflol:
zamanında yapamadıklarımın acısını çıkarıyorum sanırım:roflol::roflol:
hadi bakalım şeker sanada kolay gelsin canım benim
evet erken yerleştim canım sanada tavsiye ederim bak bende erken toplamaya başladım kolileme işlemini bende sıkılmıştım ve arkama bakmadan kaçasım vardı öylede yaptım yani:roflol::roflol:
tavsiyem sana kolilerin üstüne bir kalın kalemle oda adını ve numarası yaz
bir ajanda al elinede o kolinin içinde ne var onları yaz
ben hepsini böyle yaptım ve her koli odasına girdi sonrada acil olanlar açıldı hepsi yerli yerinde oldu dene bence 2 günde ve tek başıma yerleştirdim evi.
mesela;irem 1 irem 2 yatak odası 1 yatak odası 2 diye kolinin üstüne yaz elindeki ajandayada irem 1in içinde ne var 2de ne var onları yaz tüm evi odaları bu şekilde kolilersen taşınınca neyin içinde ne var hemen açar halledersin veya acil olmayanları sonraya bırakırsın sende rahat edersin
ajandanı sakın kaybetme ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim cadılar kağıt kalem bulamadık diye ajandamı alın o kargaşada ara tara ajanda yok başım döndülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sonra çantama koydumda bir daha başına iş gelmeden hallettim çok şükür:lepi::lepi::lepi:
iyi akşamlar canlarım herkese
yarın elifi okuluna götüreceğim ve bir sürü işim var erken yatacağım herkesi opuyorumnanaktan şekerler
kib görüşmek üzere mihribanım canım sağolasın bebekim hb
boncuğum tam tamına 10. ayını doldurduuuu bugün
maşallah kuzumaaa
insanın çocuğu,çok sevdiği eşi olması ne gzlllll...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzzzzzzzz melek anneleriii
biz 1 saate doktora gtcez kont. e bakalım iremcim ne alemdee:)
ayyy nedenseee çok mutluyumm bugünnnnnnnnn zemuszemus hihoyyyt:sm_cool::dance:
içim içimeee sığmıyorrrrrrrrr
hayırdır inşş...
hepinizi öptümmmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi gecelerrrrrrrr.............nassiniz bakemmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi geceler
miniğim net bir gitti bu saat oldu zor geldi
sana yazdım cevap veremedim
kamilecim canım bu ara net aleminden ayran içtim ayrı düştüm amma velakin sanırsam döndüm gari
yarın görüşmek üzere rtük den uyarı geldi pc den uzaklaş diye
öpüyorummm siziii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi geceler hanımlar
nunuk belinay aşağıdasınızzz sobeeeeeeeee
herkese tünaydınlar...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlerzemuszemusbegümün dişi iltihap olmuş antibiyotik vermiş doktor pazartesi gelin çekelim demiş ama ben pek çektirme taraftarı değilim zaten diş sallanıyor gerek yok bence doktorun çekmesine zaten çıkıcak.
evimizin satılma işi de olmadı kızlar evi alanlar bankadan kredi çekememişler o yüzden vazgeçmişler hem onların adına hemde kendi adıma üzüldüm çok beğenmişlerdi evi alamayınca üzülmüşlerdir.hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?