- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.981
[COLOR
nice sağlıklı güzel yaşlara deniz iyiki doğdun :lepi:
Günaydınn hatunlar....
Lahanacım Meleğimizin yeni yaşı hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin kuzuma....
B]
hb lahanam bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim yaaa genç kız oldu desene bir yaş daha büyüdü
nice senelere canım benim kutluyorum yeni yaşını meleğimizin
benim için öpü ver anneciği onu
nice senelere sağlık mutluluk huzur dolu inşaallahhhh
tünaydın şekerlerrr,
lahanacım denizimizeee
ooooooooo canim hadi prensesimizin dogum günü kutlu olsun nice mutlu senelere saglikla insallah güzellikler onla olsun hep muckkkkkkk canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
lahanacım kızının doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.a.s.
teşekkür ediyoruz teyzeleria.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. hepiniz sağolun denizimle birlikte hepinizi koooocccaaaammmmaaaaannnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi akşamlar hanımlar
yemekden önce bir topiğimize gözatayım dedim
nunukçum canını sıkma canım madem eşin git diyor sende gel buraya hasret gider ailenle
3 yıl az değil sonuçta hakkın canım kimsenin birşey diyeceğini sanmam
şevvalcim geçmiş olsun kızına canım umarım bir an önce iyileşir
siremim meleğimizin iyi olduğuna sevindim canım dr amcasınıda korkutmuş bak annesi
şimdiden başlamış haylazlığa anlaşılankaydirigubbakcemile3
öptüm sizleride meleklerinizide byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar şekerlerr
nabersiniz bakalım
betülüm canım geçmiş olsun anneciğine hadi gözünüz aydın canım benim
meleğimizin adınada sevindim canım benim
belinayım canım hakkında hayırlısı inşaallah canım yaa kısmet bundada vardır bir hayır ne diyelim
sevvalim canım geçmiş olsun bitanemm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım arkadaşım
iremim canım maşaallah meleğimize şekerciğim hadi hayırlısı koca kız oldu artık elinden kahve içilecek çağa geliyo:))
nunukum canım arkadaşım sıkma canını bebem yaa ne düşünüyorsun seni düşünmeyeni eşinde söylemiş bencede çık git yani planından olma bence
mihribanım canım sen iyisin inşaallah bir yaramazlık yok demi?
begom nabersin yafruşşşşşşşşşşşşşşş
unuttuğum varmı canlarım kusuruma bakmayın bütün gün koşturmacadan canım çıktı elektirik aboneliğinden tutunda aklınıza ne gelirse hallettim olmadı elifi okuldan al koltukcuya uğra eşimin bir iki isteği vardı onları hallet derken eve gelmek zaten 1.5 saat yolculuk sürdü:))))))
az daha gitsem eskişehirden tutacakmışım evi:)))))))
elifide haftada 2 3 gün okula götürürsem bu demekki okul bitene kadar bende eriyecem:))))))
sabah yine okula gideceğiz ama çok işim yok koşturmalık allahtan sadece halı bakacağım fiyat ve model olarak fikir olması açısından
salon koltukları haftaya geliyor ona uygun halı ve koridorlara halı alınacak onlara bakınayım diyorum onun için gezeceğiz sadece nazla
herkesi opuyorumnanaktan iyi geceler canlarım benim
kib
meleklerimide opuyorumnanaktan
hastalarıma acil şifalar diliyorum şekerciklerimmmmmmmmmmmm
kusura bakma ben stresten lafı başka yerimden anlıyorum
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
iyi akşamlar hanımlar
yemekden önce bir topiğimize gözatayım dedim
nunukçum canını sıkma canım madem eşin git diyor sende gel buraya hasret gider ailenle
3 yıl az değil sonuçta hakkın canım kimsenin birşey diyeceğini sanmam
şevvalcim geçmiş olsun kızına canım umarım bir an önce iyileşir
siremim meleğimizin iyi olduğuna sevindim canım dr amcasınıda korkutmuş bak annesi
şimdiden başlamış haylazlığa anlaşılankaydirigubbakcemile3
öptüm sizleride meleklerinizide byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nunukçum öyle içim acıdiki gözlerimi doldurdun:çok üzgünüm:
Gurbetlik gurbetlik gurbetlik....Eğer eşinle ciddi anlmda bi problem yaşamıycaksan daha sonradan,tabii eşinin ailesiylede.. gel türkiyeye..bunun kararını yine en iyi sen verebilirsin canım..Hepimizin içinde bulundğu aile ortamları farklı.nabza göre şerbet veriyoruza.s
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..üzme kendini emiboshayallersmile
Şevvalcim meleğine çok geçmiş olsun..rabbim şifa versin hayırlı haberlri olur inşaallah..
KübraBetülüm annecğine çok geçmş olsn..sonuçlrda temiz gelmiş gözlerinz aydın canım..
Hepinzi öpyrm..Allah a emanet olun hayırlı akşamlr:a015:
iyi akşamlar şekerlerr
nabersiniz bakalım
betülüm canım geçmiş olsun anneciğine hadi gözünüz aydın canım benim
meleğimizin adınada sevindim canım benim
belinayım canım hakkında hayırlısı inşaallah canım yaa kısmet bundada vardır bir hayır ne diyelim
sevvalim canım geçmiş olsun bitanemm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım arkadaşım
iremim canım maşaallah meleğimize şekerciğim hadi hayırlısı koca kız oldu artık elinden kahve içilecek çağa geliyo:))
nunukum canım arkadaşım sıkma canını bebem yaa ne düşünüyorsun seni düşünmeyeni eşinde söylemiş bencede çık git yani planından olma bence
mihribanım canım sen iyisin inşaallah bir yaramazlık yok demi?
begom nabersin yafruşşşşşşşşşşşşşşş
unuttuğum varmı canlarım kusuruma bakmayın bütün gün koşturmacadan canım çıktı elektirik aboneliğinden tutunda aklınıza ne gelirse hallettim olmadı elifi okuldan al koltukcuya uğra eşimin bir iki isteği vardı onları hallet derken eve gelmek zaten 1.5 saat yolculuk sürdü:))))))
az daha gitsem eskişehirden tutacakmışım evi:)))))))
elifide haftada 2 3 gün okula götürürsem bu demekki okul bitene kadar bende eriyecem:))))))
sabah yine okula gideceğiz ama çok işim yok koşturmalık allahtan sadece halı bakacağım fiyat ve model olarak fikir olması açısından
salon koltukları haftaya geliyor ona uygun halı ve koridorlara halı alınacak onlara bakınayım diyorum onun için gezeceğiz sadece nazla
herkesi opuyorumnanaktan iyi geceler canlarım benim
kib
meleklerimide opuyorumnanaktan
hastalarıma acil şifalar diliyorum şekerciklerimmmmmmmmmmmm
günaydın melek anneler hepinize güzel bir gün olsun şekerler Şeniz
çiçeklerimde bütün topiğe benden a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
a.s.
sğln teyzoşlarrrrrrrrrrr a.s.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:lepi:
iroş 7 de dikti ayağa beni..
akşam da 21.30da yatıncaa
brazdan 2. fasıl uykumuzu yapıcaz
:ecrin_bebek:
tünaydın şekerlerrrr,nasılsınızz bakalımmmm
eşim izinli bu aralarr pek giremezsem haberiniz olasunn öpüldünüzzz
iyi günler arkadaşlar nasılsınız?
bi selam verip kaçıyorum
betülle kırtasiyeye uğrıcaz sonra betül okula ben anneme
hadi ben kaçtım byy
herkese merhabalar...
bertuğda ağlarken balgam kusuyordu iki gündür, bugün doktora götürdük ciğerleri hafiften hasta olmaya başlamış birde boğazları iltihap olmuş dedi doktor hemen tedavisine başlayalım ki ilerlemesin dedi.başladık şurupları kullanmaya.hepinizi öptüm canlarım begüm şimdi okuldan geldi kaçıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?