Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sana kolay gelsin miniğim
valla okurken ben yoruldum canım:bbo:.inşallah bir an önce bütün işlerini bitirir rahatlarsın
bende iyiyim minikçim ne olsun evle çocuklarla uğraş dur hep aynıaklinialirimsmile
iyi geceler şekerlera.s.a.s.

[COLOR

nice sağlıklı güzel yaşlara deniz iyiki doğdun :lepi:

Günaydınn hatunlar....
Lahanacım Meleğimizin yeni yaşı hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin kuzuma....
B]

tünaydın şekerlerrr,
lahanacım denizimizeee

ooooooooo canim hadi prensesimizin dogum günü kutlu olsun nice mutlu senelere saglikla insallah güzellikler onla olsun hep muckkkkkkk canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sğln teyzoşlarrrrrrrrrrr a.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:lepi:
iroş 7 de dikti ayağa beni..
akşam da 21.30da yatıncaa
brazdan 2. fasıl uykumuzu yapıcaz
:ecrin_bebek:

günaydın melek anneler hepinize güzel bir gün olsun şekerler Şeniz
çiçeklerimde bütün topiğe benden a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
a.s.

kusura bakma ben stresten lafı başka yerimden anlıyorum

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

canim sorun degil tatlim alinmadim ben :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sagolun arkadaslar iyiki varsiniz senağlama senağlama senağlama cok stres yapiyorum esim git dedi ama biliyor o
ama onlarin sucu oldugunu bir dedikleri digerine uymadigini benimde cok bunladigimi bildigi icin git diyor yapacak birsey yok benimde hakkim gitmek sinir oldum iste tesekkürler hepinize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydin herkezlere güzel günler diliyorum melisayi birakip geldim bugün öyle yemeginde aksamdan bamya istedi onu pisirdim aksamda dr randevumuz var melisa `r`leri diyemiyor diye kres gitsin ama zorunlu degil demisti oraya basladik 3. haftamiz haftada birez oraya gidiyoruz bakalim iyi olacakma herkez iyi geliyor dedi bakalim esimde calismiyordu ama arkadasina yol arkadasi olamk icin berline gitti evde tekim yine :))) herkese muckkkk

günaydin sekerler nasilsiniz bakalimmmm fazla yazilmiyo lahanam doldurmusun cicekleri bana yer kalmadi ;:))))))))))

sğln teyzoşlarrrrrrrrrrr a.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:lepi:
iroş 7 de dikti ayağa beni..
akşam da 21.30da yatıncaa
brazdan 2. fasıl uykumuzu yapıcaz
:ecrin_bebek:

günaydin canimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

iyi günler arkadaşlar nasılsınız?
bi selam verip kaçıyorum
betülle kırtasiyeye uğrıcaz sonra betül okula ben anneme
hadi ben kaçtım byy

iyi günler arkadaşlar nasılsınız?
bi selam verip kaçıyorum
betülle kırtasiyeye uğrıcaz sonra betül okula ben anneme
hadi ben kaçtım byy

ooo gelen gidiyo haaa bende girmeyecem artik :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
kolay gelsin canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam şekerler nasılsınız bakalım
sabahtan elifimle okul yollarındaydık geldik kızları yatırdım yemeğimi koydum ocağa kahvemi içerken sizlere bakayım dedim
dün çok yorgundum erkenden sızdım dizide izlememiştim netten az önce yaprak dökümünüde izledim:)
yarın evdeyim elif gitmeyecek okula serbest günleri aktivite yok eeee hal böyle olunca banada atraksiyona gerek yok dedik:)))))))))
ömrüm yollarda geçecek okul bitene kadar sanırım:))
herkesler iyi demi keyifler iyi olsun inşaallah
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarımmmmmmmmmmm

herkese merhabalar...
bertuğda ağlarken balgam kusuyordu iki gündür, bugün doktora götürdük ciğerleri hafiften hasta olmaya başlamış birde boğazları iltihap olmuş dedi doktor hemen tedavisine başlayalım ki ilerlemesin dedi.başladık şurupları kullanmaya.hepinizi öptüm canlarım begüm şimdi okuldan geldi kaçıyorum...

geçmiş olsun oğluşuna canım

iyi akşamlar şekerler
eşim arkadaşıyla çıktı bende kızlarla evde kaldım.
bugün eşimin izin günü olunca ben giremedim kk ne ancak şimdi sıram geldikaydirigubbakcemile3
herkes iyidir umarım
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…