- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.521
diş sıkıntıları emeklemeden ayakta durmaya geciş herşeyi agza götürme yataktan düşme ek gıda derdi.......merhaba kız anneleri.. benimde bir kızım var daha bebek 6 aylık.. bakalım bizi neler bekliyor gelecek günlerde
neler mi bekliyooo? söyleyeyim: çok daha güzel günler bekliyo..
Hele bir dillensin neler söyleyecek cimcime yürüsün koşsun oynasın dünyalar senin olacak
hosgeldin aramıza...a.s
diş sıkıntıları emeklemeden ayakta durmaya geciş herşeyi agza götürme yataktan düşme ek gıda derdi.......
seni bekleyen bunlar sanırım ama birde gittikce artan sevgi ve baglılık
hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
merhaba kız anneleri.. benimde bir kızım var daha bebek 6 aylık.. bakalım bizi neler bekliyor gelecek günlerde
oohh beee sonunda girebildim
internette sorun oldu biranda kesildi saatlerdir uğraşıyorum sonunda becerebildim ayyyy sıkıntı basmıştı bea
çok şükür burdayım sayfalara bakamadım inş. herkesler iyidir şimdi okiycam canlarım benim yaaa
ayyy ne çok alışmışım size kaybedince daha çok anladım allahım bi daha ayırmasın
HEPİNİZİ SEVİYORUM MELEK ANNELERİİİİ
teşekkür ederim. hoşbuldum.. benimkine kayınvalidem bakıyor akşama kadar onu gördüğünden bana pek düşkün değil.babannesine daha yakın buda canımı sıkıyor...
hoşbudum canım.. ek gıdaya 4.ayda geçtik biz. sadece mama aldığı için erken oldu yani.. bana sarılsın istiyorum. çok seviyorum bebeğimii
bu arada herkese merhaba herkese hayırlı cumalar
merhaba kız anneleri.. benimde bir kızım var daha bebek 6 aylık.. bakalım bizi neler bekliyor gelecek günlerde
oohh beee sonunda girebildim
internette sorun oldu biranda kesildi saatlerdir uğraşıyorum sonunda becerebildim ayyyy sıkıntı basmıştı bea
çok şükür burdayım sayfalara bakamadım inş. herkesler iyidir şimdi okiycam canlarım benim yaaa
ayyy ne çok alışmışım size kaybedince daha çok anladım allahım bi daha ayırmasın
HEPİNİZİ SEVİYORUM MELEK ANNELERİİİİ
miniğim haklısın çok şükür kesebiliyoruz o telaşı yaşayabiliyoruz
allah herkese nasip eder inşallah:Saruboceq:
yarın eşim evde ailecek kurbanlık bakmaya gidecez bizde:roflol:
az önce eşim geldi.benim kız hemen soruyor koyun nerde baba diyenaniknanik
selam kızlar nasılsınız
kamilecim daha nice 11 senelere canım :Saruboceq:
allahım mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsin canım
bugün hiç tadım yok niyeyse uykum var halbuki saat 10 da kalktım ama
bilmiyorum işte ben biraz uyuyayım da akşama görüşürüz arkadaşlar
öpüldünüzzzzzzzzzz muckkkkkkkŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?