- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.341
iyi akşamlarrr şekerlerrr,anca girebildim pcye evdeydim ama vaktim olmadı hiç,yapmam gerekenler vardı anca oturdumm,sevvalim seninde bugün benim gibi dans ederek geçmişşşş:))))
betülcüm canımm geçmiş olsunnnn,minikk evde otur artıkkkk yeterrrrr,
mihribancımm,mentalistimm,nunukumm,begocum,rüyacım,SiremimScim,belinaycım,gülzeynomm,
lahanacım,unuttuğum varsa çok özür dilerimmmmm aklım yerinde değil son günlerde azcık idare edeceksiniz artıkkkkk beniii öpüldünüzzz mucukkkkk
selam herkeslere güzel bir hafta diliyorum evde kimseler yokken oturam accik pc basina dedim gecmisi okuyamadim insallah herkesler iyidir hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum tabi meleklerinizide bu hafta sonuna kadar pek oturamayacam insallah ondan sonra görüsürüz mucukkkkkkkkkk byeeeeeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Merhabalar güzel bir hafta diliyorum tüm melekler ve annelerine:teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bugün pazar carsı işlerim var cocuklarla cıkacaz yarına misafirim olacak giremem belki sonrasında görüsürüz
Hepinize kolay gelsin hoscakalınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkeze hayırlı haftalar nasılsınız?
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız canlarım benim
bugün dr a gittik eltimle,onunda ufak problemi var,dr ikimize de korkulacak bi şey olmadığını söyledi
yalnız bende kist olabilirmiş tehlikelimi diye sordum yok önemli bi şey değildir dedi.
yarın ultrasona gitcez bakalım hayırlısı
ayy betülün performans ödevleri yetti artık geçen hafta sosyal ve fen,bugün trafik yarın karagöz hacivat
birazdan arkadaşlar gelcek gölge oyunu için perde yapcaz.
bide beden eğitimi ödevi var akşama eşim basketbol maçına götürcek,orda oyunda olanları not alcaklar resim çekcekler.
benim yine çenem düştü,daha evi süpürüp silcem şimdilik kaçtım byyy
merhaba şekerler
bugün pazarım vardı komşularla gittik geldik.öncesinde kızları okula bıraktım geldim derken iyice yoruldumakannehir
bütün işimde duruyor.hiç yapmak gelmiyo içimden.akşamda markete gidecez alışverişe bugün yoğun geçecek yani
betülüm hadi gözünaydın canım önemli birşey değilmiş bakakannehir
bu arada gül kim canım:uhm:
miniğim sanada kolaylıklar diliyorum.valla kızın okulu kendi sınavların direksiyon dersi iyi idare ediyorsun canım
herkese güzel bir hafta diliyorum
ve öpüyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?