Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam gençlikkkkkkkkkk
ay çok yoruldum iki gündür
dün annem ablam ve gelinimiz bizdeydi
sağolsun çocuklar evi çöplük haline getirdiler
gece ortalığı toparladım
bugünde camları sildim perdeleri yıkadım
bir elimde toz bezi bir elimde süpürge diğer tarafta vileda üçlüsüyle dans ediyorum
accık oturdum çay içerken size bakıyım dedim
görüşmek üzereeeee mucuksssssssssss

iyi akşamlar hanımlar
eşim arkadaşına gitti kızlarda aşağıda oyun oynuyolar daha gelmediler
bende kafamı dinliyorumkaydirigubbakcemile3
şevvalcim kolay gelsin sana geçen bende öyle olmuştum.bir minibüs dolusu misafirim gelince öncesindede sonrasındada ev temizlemiştimkaydirigubbakcemile3
neyse öpüldünüz kocamaaaaaaannnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarrr şekerlerrr,anca girebildim pcye evdeydim ama vaktim olmadı hiç,yapmam gerekenler vardı anca oturdumm,sevvalim seninde bugün benim gibi dans ederek geçmişşşş:))))
betülcüm canımm geçmiş olsunnnn,minikk evde otur artıkkkk yeterrrrr,
mihribancımm,mentalistimm,nunukumm,begocum,rüyacım,SiremimScim,belinaycım,gülzeynomm,
lahanacım,unuttuğum varsa çok özür dilerimmmmm aklım yerinde değil son günlerde azcık idare edeceksiniz artıkkkkk beniii öpüldünüzzz mucukkkkk

opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn hepinizi opuyorumnanaktan

günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum şekerlerrrr
bugün evdeyiz yarın yokum ondan dolayı yemek çamaşır derken az ortalık topladım sabah kızların yazlıklarının bir kısmı hurçlardaydı onları çıkaracağız bugün
nasıl yorgunum nasıl anlatamam hayırlısıyla şu haziran geleydide rahatlayaydım biraz hem okul bitecek hemde mayıs sonu sınavlarım bitecek şu ayıda iyi değerlendirmem lazım ay sonuna kadar uykusuz yorgun geceler beni bekler
sonrası inşaallah güzel olacak canlarım
kamilem bebem emin ol bende oturmak istiyorumda ders kızın okulu benim sınavlar derken fırsat kalmıyor bitanem evde oturmaktan sıkıldığım günleri özledim desem yeridir valla
sevvalimmmmmmm bebemmmmm muckkkkkk yafruşummmmmm sanada kolay gelsin bugün dinlenirsin artık
begom canım sen nasılsın şeker
herkesler iyidir inşaallah canlarım
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlar
gelirim yine şimdilikkkk byeeeeeeeeee

selam herkeslere güzel bir hafta diliyorum evde kimseler yokken oturam accik pc basina dedim gecmisi okuyamadim insallah herkesler iyidir hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum tabi meleklerinizide bu hafta sonuna kadar pek oturamayacam insallah ondan sonra görüsürüz mucukkkkkkkkkk byeeeeeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhabalar güzel bir hafta diliyorum tüm melekler ve annelerine:teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bugün pazar carsı işlerim var cocuklarla cıkacaz yarına misafirim olacak giremem belki sonrasında görüsürüz
Hepinize kolay gelsin hoscakalınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeze hayırlı haftalar nasılsınız?
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız canlarım benim
bugün dr a gittik eltimle,onunda ufak problemi var,dr ikimize de korkulacak bi şey olmadığını söyledi
yalnız bende kist olabilirmiş tehlikelimi diye sordum yok önemli bi şey değildir dedi.
yarın ultrasona gitcez bakalım hayırlısı
ayy betülün performans ödevleri yetti artık geçen hafta sosyal ve fen,bugün trafik yarın karagöz hacivat
birazdan arkadaşlar gelcek gölge oyunu için perde yapcaz.
bide beden eğitimi ödevi var akşama eşim basketbol maçına götürcek,orda oyunda olanları not alcaklar resim çekcekler.
benim yine çenem düştü,daha evi süpürüp silcem şimdilik kaçtım byyy

merhaba şekerler
bugün pazarım vardı komşularla gittik geldik.öncesinde kızları okula bıraktım geldim derken iyice yoruldumakannehir
bütün işimde duruyor.hiç yapmak gelmiyo içimden.akşamda markete gidecez alışverişe bugün yoğun geçecek yani
betülüm hadi gözünaydın canım önemli birşey değilmiş bakakannehir
bu arada gül kim canım:uhm:
miniğim sanada kolaylıklar diliyorum.valla kızın okulu kendi sınavların direksiyon dersi iyi idare ediyorsun canım
herkese güzel bir hafta diliyorum
ve öpüyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

mersi bebekim sanada kolay gelsin canım benimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağolasın canım sanada kolay gelsin bizde seni muckkkkkkkkkkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi gözün aydın canım eltin adınada sevindim bununla geçmiş olsun bitanemmm
hadi bakalım kolay gelsin şekerrrrr
maşaallah okullu gibiyiz kıs çocuklarla beraber yap et git gel derken tekrardan diploma verseler yeridir yani demi ama şekerrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kolay gelsin sanada canım benim
mersi bebekim valla sorma canım akşam nasıl yorgun bitkin oluyorum anlatamam dahada gece yarısına kadar ders yapmam lazımki ay sonu sınavlara hazırlanayım ama derman kalmıyor bazen
hayırlısıyla ay sonunu bir görsem hayırlı bir şekilde rahatlayacağım inşaallah canım
dualarını eksik etme şekerrrrrrr
sanada güzel bir hafta olsun inşaallah canım benimmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyi geceler diliyorum canlarımmm
herkesi opuyorumnanaktan
sabahtan yokum yine bakalım artık ne zaman gelirim
kib görüşemezsek akşama kadar
muckkkkkk
meleklerimide opuyorumnanaktan canlarımmmmmmmmmm
byeeeeeeeeeeeee

gggggggggggggggggüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…