- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.321
sağol begocum:1hug:İyi akşamlar Meleklerin güzeel anneleri...
Düne göz atdım biraz...Mihribancığım gözün aydın hadi bak çok sevindim...
Fellah köftesi yaptın kıs hamaratım benim..kargoyla bnde isterim haa...
Belinaycım hayırdır depresyondayım unutulduuum....der gibi...hani şarkısı bile var...Kolay değil canım yeni bebiş,ev olayları...hava değişimi...az şey değil elbetde..Allah yardmcın olsun..
Kamile o manzara resmi neydi öyle bayıldım be..huzur veriyo insana seyri bile.....Siremim canım nasılsın hemşerim benim, öpyrm kuzucuğumu...
Minik şöfer şöfeeeeer mi olcan kıs sen:roflol:hadi ha gayret bakalım..sen yaman hatunsun alır cebine koyarsın peeeh
Allah a emanetsiniz kocaman öpyrm sizleri.....:1hug:
selamlar...
oğlum bugün 6 aylık oldu :ecrin_bebek:ek gıdalara başladık yavaş yavaş zaten 6 ayı beklemedim 15 gündür alıştırıyordum yiyeceklere şimdide mamasını veriyim gezmeye gidicez hava çok güzel bugün...
hepinize iyi hafta sonları...öpüyorum...
iim hemşerim sende iisn inşallah ve meleklerde iidirİyi akşamlar Meleklerin güzeel anneleri...
Düne göz atdım biraz...Mihribancığım gözün aydın hadi bak çok sevindim...
Fellah köftesi yaptın kıs hamaratım benim..kargoyla bnde isterim haa...
Belinaycım hayırdır depresyondayım unutulduuum....der gibi...hani şarkısı bile var...Kolay değil canım yeni bebiş,ev olayları...hava değişimi...az şey değil elbetde..Allah yardmcın olsun..
Kamile o manzara resmi neydi öyle bayıldım be..huzur veriyo insana seyri bile.....Siremim canım nasılsın hemşerim benim, öpyrm kuzucuğumu...
Minik şöfer şöfeeeeer mi olcan kıs sen:roflol:hadi ha gayret bakalım..sen yaman hatunsun alır cebine koyarsın peeeh
Allah a emanetsiniz kocaman öpyrm sizleri.....:1hug:
selamlar...
oğlum bugün 6 aylık oldu :ecrin_bebek:ek gıdalara başladık yavaş yavaş zaten 6 ayı beklemedim 15 gündür alıştırıyordum yiyeceklere şimdide mamasını veriyim gezmeye gidicez hava çok güzel bugün...
hepinize iyi hafta sonları...öpüyorum...
selam kızlarr
bugün tuhaf bir gün yaşıyorum daha doğrusu hala şoktayımm
sabah arkadşala beraber kadın doğumcuya rutin kontrole gittik gelirken çabuk dönelim diye otobüse değil taksiye bindik
bindikten yaklaşık 10 dakika sonra binidğimiz taksi müthiş bir kaza yaptı arabanın ön tarafı tamamaiyle dağıldı
bizim burnumuz bile kanamadı allaha şükür ama taksicinin başı kan içindeydi
hastanede kürtaja gelen 40 yaşında bir kadını çeneyle vazgeçirip eve gönderdik kocası zaten istemiyodu kürtajı bizde kadının kanına girdik
sanırım o bebenin yüzü suyu hürmetine rabbim bizim canımızı bağışladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?