Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar hanımlar
şevvalcim tekrar geçmiş olsun canım.allah hepimizi kazadan beladan korusun canım:Saruboceq:
yemek yedik bir sizlere bakıyım dedim
pek gelen olmamış
muckssss şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şevval cim, inan tüylerim şu anda diken diken oldu...
Allah yavrularına bağışlamış seni...Al sana bak işte şükretmek için rabbim nasıl bir imtahana tabii tutdu seni...görüyomusun...
O Minik de çok konuşmasın bakiim...39 yşndayım her an doğurabilirim,gelirsem orayalmaz:
Şaka bir yana Şevvalcim,çok büyük sevap kazanmışsınız...O çocuğun yiycek ekmeği varsa eğer ,sizler birer sebeb kılınmışsınız canım..
Rabbim evlatlrını sana bağışlasın..çok öpyrm seni bitanemm

İyi akşamlar Meleklerin güzeel anneleri...
Düne göz atdım biraz...Mihribancığım gözün aydın hadi bak çok sevindim...
Fellah köftesi yaptın kıs hamaratım benim..kargoyla bnde isterim haa...
Belinaycım hayırdır depresyondayım unutulduuum....der gibi...hani şarkısı bile var...Kolay değil canım yeni bebiş,ev olayları...hava değişimi...az şey değil elbetde..Allah yardmcın olsun..
Kamile o manzara resmi neydi öyle bayıldım be..huzur veriyo insana seyri bile.....Siremim canım nasılsın hemşerim benim, öpyrm kuzucuğumu...
Minik şöfer şöfeeeeer mi olcan kıs sen:roflol:hadi ha gayret bakalım..sen yaman hatunsun alır cebine koyarsın peeeh
Allah a emanetsiniz kocaman öpyrm sizleri.....:1hug:

selamlar...
oğlum bugün 6 aylık oldu :ecrin_bebek:ek gıdalara başladık yavaş yavaş zaten 6 ayı beklemedim 15 gündür alıştırıyordum yiyeceklere şimdide mamasını veriyim gezmeye gidicez hava çok güzel bugün...
hepinize iyi hafta sonları...öpüyorum...

sağol begocum:1hug:
evet yaptım canım ilk defa ama tamam gönderirim canım sen yeter ki istekaydirigubbakcemile3

burda hava kaç gündür yağmurlu soğuk çok dengesizaklinialirimsmile
birkaç gün sıcaktan bunaldık şimdi de üşüyoruz canım
hadi annesi büyüdü oğluşun bak maşallah ona

iim hemşerim sende iisn inşallah ve meleklerde iidir
öpüyorum seni ve meleklerini

yarı yaşı doldu demek maşallah kuzuya
ben 4.ayda balamıştım hergün 1 çay kaşığı elma suyu,havuç armut sonra pürelerii sonrada karışık 1 hafta arayla yani her çeşitten 1 er hafta tattırmıştım sonra ufaktan arttırmaya başlamıştım bunlar bitincede yoğurt sebze püreleri
kahvaltııı derkennnn geçmiş zamnnnnn kaydirigubbakcemile3
haziranda yaşına grcez bile :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım allah korumuş valla ŞenizŞeniz

iyi akşamlar kızlar
sevvalcim çok geçmiş olsun canım,allah korumuş,verilmiş sadakanız varmış.
miniğim yerleşmişsindir herhalde,güle güle otur yeni evinde.
kızlar benimde geçen haftadan beri moralim bozuktu,
göğsümde daha önce olmayan bir damarı fark ettim çok korktum.
hemen bi dr a gittim,dr damarın önemsiz olduğunu söyledi.
kilo aldım onun için olabilirmiş.biraz şişlik var dedi.kitle gibi değilde göğsümde şişlik var biraz,ama korkulacak bi durum olduğunu sanmıyorum dedi.ultrason istedi
fakat gittiğim hastane özeldi ultrason baya pahalı geldi.şimdi pazartesi devlet
hastanesinde başka dr a gitcem.orda çektiririm ultrasonuda artık.
bi yandan rahatım ama bi yandan bi şey çıkarmı diye endişeliyim.
neyse lafı çok uzattım şimdilik kaçıyorum birazdan eltimle arkadaşa gitcez ve
en az 10 çocuk olacak herkez çocuğunu götürürse. eve -tatlicadiarzu- bu şekilde gelirim herhalde
hepinizi öptüm allaha emanet olun

iyi akşamlar şekerlerr
herkesi opuyorumnanaktan kusuruma bakmayın çok giremiyorum okuyup yazıp çıkıyorum hemen
sevvalim tamam bişey demedim ayol:)))
iyi etmişsin ne diyim anacuğum
begooooooo ne doğurması kıss aaaaaa rahat durun ayol:)))))
sağolasın canım benim de benim ehliyetim var zaten kullanıyorumda pratik için işin püf noktalarını öğrenmek için hoca tuttuk kızları taşıyacağım neticede dedik kurt olayım trafikde dedik:))))))
betül canım sağolasın arkadaşım sanada geçmiş olsun canım aman dur yavrum ama kontrol etmek dr gitmekle iyi yapmışsın
hadi gez bakalım canımmmmmm iyi gezmeler
kamilem nunuğummmmmmm rüya herkese selamlar canlarımmmmm
kızları yatırayımda erken yatacağım bende yarın yine dersim var sonrada dinleneyim hafta içide koşturacağım ders programımıda yapayımda ders başıda yapayım artık
opuyorumnanaktan şekerlerrr
unuttuğum kaçırdığım bişey yok inşaallah
meleklerimide opuyorumnanaktan canlarımmmmmmmmm

güzel pazarlar
ben 3 gündür fazla gezdiğim için bugün offffluyum
amma gezmişim nedense sol bacağım kütük gibi şişmiş bacağımdan tansiyon ölçüyorlar sankim
ee ne olacak tabi yaşlılık alametleri başladı:roflol::roflol::roflol:
gene bir arıza çıkacak ama bakalım ne:roflol::roflol:

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
bugün burda biraz güneş yüzünü gösterdi hava ısındı sayılır.bende hemen çamaşırlarımı serdimkaydirigubbakcemile3kaç gündür birikti çamaşırlar hava bulutlu diye yıkatmadım
betülcüm geçmiş olsun canım ama olumsuz düşünme bak dr da önemli birşey değil demiş.sen yinede ultrasonu gir için rahat etsin canımyerimseniben
herkese iyi pazarlar öpüldünüzzza.s.a.s.a.s.

selamlar şekerler
herkese güzel bir pazar diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan sizleri
meleklerimede muckkkkkkk
sabahtan beri dışardayım çok sıcak var kızları yatırdım az uyusunlar diye bende evi toparlayım
yarın evdeyim görüşmek üzere şekerlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…