Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...
bugün içimde tarifi olmayan bir sıkıntı var....depresyona girdim galiba...benneyaptımki
kamilecim bebiş biraz iyi ama mızmızlığı üstünde burnu tıkalı diye kızıyor galiba...
öpüldünüzopuyorumnanaktan

bebişimizin daha iyi olmasına sevindim canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman dikkat etcanımmm allah korusun depresyon filann gireceğinin bilincine varırsan atlatırmıssınn ,depresyon filan yok ona göreeelmaz:lmaz:
senin için ne güzel çiçeklerrr var bakkk

merhaba hanımlar
bugün kızımın beslenme sırası bendeydi.listede fellah köftesdi vardı.ilk defa yaptım az önce götürdüm geldim.inşallah birşeye benzemiştir.kaydirigubbakcemile3
kardeşimi soran arkadaşlar çok sağolun dün gece yazdım görmemişsiniz galiba.
telde konuştum kardeşimle şimdi daha iyiymiş.ayağa kalkmış sevindim.daha ultrasyona falan girecek yine doktora görünecek inşallah önemli bir sorun çıkmaz.
herkese teşekkür ediyorum
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

begocum başınız sağolsun canım nur içinde yatsın
ölümlü dünya işte bazen diyorum bu kadar koşturmaca stres niye diye
boş hepsi yaaaabenneyaptımki

çiçekler için çooook teşekkürler kamilecimkaydirigubbakcemile5gözüm gönlüm açıldı çiçekleri görünce...çoooookkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam herkese nasilsiniz bu sabah misafirlerim geldi( kaynanamlar) bir kacgün yokum ben öpyüorum hepinizi byeeeeeeeee

:lepi: :lepi:
iim cnm ne olsunn
çok şkrrr
son 2 ayım urfadaaaa :lepi:
gün sayıyorummmmmmmmm
yeni.güzel bi hayat beni bekliyor inşallahhhh hihoyyyt

günaydın hayırlı cumalar herkeze
ya bi türlü düzene giremedik,ya bilgisayar bozuluyo yada biz.
bilgisayarda hala sorun var,arada yarı yolda bırakıyo yeni format atıldı ama yinede tam olmadı galiba yeniden yapılacak.
nasılsınız meleklerim nasıl geçmişe bakamadım inş.şu ps iyice bi düzelsin rahat rahat girerim.
hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar

günaydın canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrrr
begom başınız sağolsun canım benim
mihribanım hadi gözün aydın şekerciğim
nunukum mentalistim sevvalim yafrum sizler iyisiniz belli okuduğum kadarıyla:)))
kamilem güzellikler için sağol bebeğim içimiz açıldı gerçekten
belinayım kolay gelsin bitanem sanada büyüyecek annesi büyüyecek az kaldı biraz daha düzene girene kadar yorar seni ama napacaksın sağlık olsun çekeceksin az daha
herkese kolay gelsin canlarım 3 gündür evde yoktum sabah git gece gel derken bugün evdeyiz bir temizlik çamaşır vs yapayım yarında direksiyon dersim var ayrıca pazarda sanırım alacağım mayıs sonuna sınavlarım var onada zaman kalması lazım program yapmam lazım elifin okulunada uygun olacak şekilde
işleri halledeyimde bi şeyler yapacam artık
gelirim yine canlarım evdeyim bugün muckkkkkkkkkk kib
kolay gelsin meleklerimide opuyorumnanaktan

selam kızlarr
bugün tuhaf bir gün yaşıyorum daha doğrusu hala şoktayımm
sabah arkadşala beraber kadın doğumcuya rutin kontrole gittik gelirken çabuk dönelim diye otobüse değil taksiye bindik
bindikten yaklaşık 10 dakika sonra binidğimiz taksi müthiş bir kaza yaptı arabanın ön tarafı tamamaiyle dağıldı
bizim burnumuz bile kanamadı allaha şükür ama taksicinin başı kan içindeydi

hastanede kürtaja gelen 40 yaşında bir kadını çeneyle vazgeçirip eve gönderdik kocası zaten istemiyodu kürtajı bizde kadının kanına girdik
sanırım o bebenin yüzü suyu hürmetine rabbim bizim canımızı bağışladı

hayırlı cumalar şekerlerrrr,
işlerim vardı yeni girebildimmm,
sevvalcimmm verilmiş sadakanız varmış canımmm,geçmiş olsunnnn rabbim görünür görünmez kazalardan korusun inş hepimizi ,

Herkese hayırlı cumalar
Sevval gecmiş olsun canım Allah korumus
Kamilem merhaba nasılsın hiç karsılasamıyoruz ama yazdıklarını okuyorum
Minik kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Mihribancım fellak köftesi nasıl biseymiş 1 sene Adanada kaldım ama hic duymadım tarifini yazsana
Kübracım özlettin kendini pcnin bozulması cok sinir bisey
Begocum basınız sagolsun
Belinay gecmiş olsun canım
Hatırladıklarım bunlar diger arkadaslar
Hepinize güzel bir gün güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
şevvalcim geçmiş olsun öncelikle canım allah yüzünüze bakmış.güne kötü başlamışsın ama şükür birşey olmamış size:1hug:
miniğim yine yoğunsun kolay gelsin sana canımŞeniz
nunuğum hadi gözünaydın misafirin gidince gelirsin artık.yerimseniben
gülzeyno bende ilk defa yaptım netten baktım tarifine canım ama çocuklar yemiş bitirmişler.demek birşeye benzetmişim.kaydirigubbakcemile3
sende netten bak görürsün canım.ben normalde bulgurlu köfteleri sevmediğim için tadına bile bakmadım.
neyse şekerler bugün dolma yapıcam fazla oyalanmıyayım netteboshayallersmile
öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevvalim okurken tüylerim diken diken olduuu
allah korumuşşş
ve o bebeğin hürmetine dee..
allahım işte tıkandım kaldımmm ..
çok geçmiş olsun cnm

mrb hatunlarr
nasılsınız bakalım?
bz iiz çok şükür
iroş uyuyor uyansın komşuya gtcez iremin kendinden 8 ay büyük arkadaşı var da onla oynasın braz yavrumm :ecrin_bebek:

selamlar şekerler
nasılsınız canlarım
ay yoruldum bir duşa girmeden sizlere bakayım dedim kızlar havalar ısındı balkondan girmiyorlar hazır onlar keyif yaparken bende banyo keyfi yapayım
herkese kolay gelsin
sevvalim canım geçmiş olsun şekerciğim de kıs size ne ay 40 yaşında kadını doğurtuyonuz
sizmi bakacaksınız sanki:))))
gittiğiniz yerde bir belaya sokmadan bir şeye karışmadan gelin bir kerede ayol:))))))

kızlar hepinize çok teşekkür ederimmmm allah kızlarımın anasız kalmasını istemedi

minik kı o kırk yaşında karının bebesine ben bakmıycam ama yapmadan önce alsaydı önlemini
bu devirdeee biraz tuhaf kaçıyo istemeden oldu lafı
ve kadının kocası istiyo adam kızgınlıktan geldi imzayı atıp çıktı ne halin varsa gör istersen burda kal dedi
hem bebeğin hayatını kurtardık
hem bi amca bi daha baba olcam diye sevindi
sabah sabah ne işler yaptım yaaa :))
9 haftalık bi bebek ya artık herbiyeri bellidir onun
ama karı hamileyim diye artık adamın canını okursa adam bize küfür edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…