Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
herkesin keyfi yerindedir umarım
miniğim tabi dua ederim canım sınavların iyi geçer inş. :Saruboceq:
bugün herkes ceee diyip gitmiş şlevvali hiç anlamadım zatenkaydirigubbakcemile3
nerdesiniz şekerler:uhm:
mucksssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar...
bende begümü okula götürdüm gelirken de pazara gittim,yoruldum hemen evde otura otura yürümeyi unutmuşumkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyin yoktur:Saruboceq:
sorma bu performans ödevlerini bize mi veriyorlar çocuklara mı belli değil zaten bizimde var pazartesi teslim olması gerekiyor maketten ev ya da araba yapıcaz ve açıklamasını falan yazıcakmışızakannehir

unutuyodum gül'ün hepinize selamı var

aleyküm selam...sende görüşürsen selam söyle...

sağolasın canım bugün ultrason çekildi ama dr umuz yoktu sonucu gösteremedik.
canım gül FREZYA olarak giriyodu siteye bilmem sen tanıyomusun

sağolasın miniğim bide sonucu gösterelim de dr a.daha bi rahatlıcam inşallaaaaahhhhhh
yaa hiç sorma bitmiyo bu performanslar bugün sabah gittik ultrasona,geldim hemen yarım kalan derslere yardım ettim betül'ün.gurup ödeviydi karagöz sahnesi ve hayatı neyse tamamladık,çocuklar gitti okula,ben 2:30 da götürcem sahneyi ve hacivat karagöz kuklalarını.
kübra okula başlayınca bende sınavlara girmeyi düşünüyorum zaten,dışardan bari okuyayım.

sağolasın canım benim,ultrason sonucunda fibrokistik yazıyo ama ayrıntılarını anlayamıyorum bi kaç gün daha sabretcem artık.
sizede kolay gelsin arkadaşım,biz baya kolayladık bi beden eğitimi kaldı onuda akşam basket maçına gittiler arkadaşıyla,eşim götürdü.orda olanları yazcaklar,hangi dakikada kim basket attı,faul yaptı,gibi.söylerim canım arada konuşuyoruz

iyi akşamlar hanımlar
eşim yine balığa gitti.artık adamı evde göremez oldum kaydirigubbakcemile3kızlarda yine oyun oynuyolar doymuyolar bir türlüsempatiksalakcinni
bende kk de takılıyorum
betülcüm frezyayı biliyorum uzun süredir girmiyor ama canım benden de selam söyle
neyse öptüm herkesia.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar şekerlerrr bugün giremedimm,
öğleden sonra kardeşime gittik,
dönüştede ayşe derya nın sınıf arkadaşı kaza geçirmiş araba çarpmış hafta sonu ailecek görüştüğümüz ve eşimin iş arkadaşıydı babası diğer kızlarıda halimenin arkadaşı onlara geçmiş olsuna gittik,çocuk normal evin önünde kenarda dururken araba duramamış çarpmış çok şükür ucuz atlatmışlar ayaklarında baya ezikler var meleğimin allah korumuşş

betülcüm inş dr iyi şeyler söylecek canımmm,bu performans ödevleriyle bizimde başımız dertte sormayın :)))
mihribancımm sevvalcim günaydınnnn diye bağırmış :))))

iyi akşamlar canım benim,eşin balıkta kızlar da oyun oynuyolarmış kafanı dinle biraz.
ben son iki gündür evde durmaya ve oturmaya hasret kaldım çoookkk yorgunum çoookkkk
birazdan ilaç alıp yatcam.
söylerim camnım arada konuşuyoruz telde.eşi kolundan yada elinden ameliyat olmuş,iştende çıkmış onun üzüntüsü vardı.geçen gün konuştum hala işe başlamamış
.

iyi akşamlar kamilem,meleğinin arkadaşına çok üzüldüm.geçmiş olsun,rabbim şifalar versin çabucak iyleşsin,rabbim beterini göstermesin inşallah
ben bugün gelinimizi götürdüm dahiliye dr una,hazır gitmişken benim sonuçlarıda gösterdim sağolsun baktı,kötü bi şey yok dedi.baya rahatladım.kendi dr uma anca salı günü göstercem.

iyi geceler canlarım
herkese iyi uykular diliyorum
kamilem canım çok geçmiş olsun allah korumuş gerçektende
betül canım hadi bakalım şeker senide okullu yapacağız desene:))))
analı kızlı okula kampanyası gibi olucaz topikcek
sevvalim anam ne yırtınıyon kıs günaydın yafrum neşen bol olsun inşaallah
mihribanım allah razı olsun canımmmmm
mentalist yafrum senden naber kısssssssssssss
herkesi opuyorumnanaktan canlarım kafam nasıl karışık darma duman anlatamam güneşte beyin haşlama oluyorum gün boyu koşturmacadan yarın toplantı varmış ay sonunda pilav şenliği için
yarında okulluyuz anlayacağınız cumayada hayvanat bahçesi gezisi vede piknik varmış perşembe dinleneyim bari diyorum göndermeyimde
sabah erkenciyim canlarım ben kaçar
erken gelirsem görüşürüz
opuyorumnanaktan herkesiiiiiiiiii

günaydın herkeze mutlu özellikle huzurlu bir gün diliyorum
akşam ağrı kesici alıp yattım güzel uyumuşum baya dinlenmişim
şimdi biraz da ps keyfi yapıp ev işlerine girişmem lazım,iki gün bakamadım ev aldı başını gitti.
ruyacım günaydın canım nasılsın?

allah korumuş yavruyu canım çok geçmiş olsun
biliyorum kamilem takıldım sadece kaydirigubbakcemile3

frezyanın eşine geçmiş olsun canım
sende içini ferah tut betülcüm bak bu dr da kötü birşey yok demiş:teselli:

merhaba hanımlar
birazdan arkadaşa oturmaya gidecem öncesinde işlerimi halledeyim birde topiğimize bakıyım dedim
herkese keyifli birgün diliyorum
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar...
bende sabahtan begümü gitar kursuna yazdırmaya gittim kayıt için son birkaç kişi kalmış iyiki de gitmişim kayıt yaptırdım okullar kapanınca başlayacak.babası begüme gitar almıştı geçen gün tıngırdatacağına öğrensin bari kaydirigubbakcemile2
betülüm sıkma canını bak sonuçlarda birşey yokmuş...frezyanın eşinede geçmiş olsun benim eşimin de işleri kapalı 2 aydır evde allah hepimizin yardımcısı olsun pazartesi çağırdılar çok şükür başlayacak işe...
kamilecim arkadaşının kızına geçmiş olsun canım...ucuz atlatmış...
mihribanım senin eşinde benimkisi gibi balıkçı desene artık balığa gidicem dedimi çıldırıyorum...her fırsatta balıkta çünkü...
miniğim ben sana geçen sene diyordum kızın okula başlayınca bu günlerini çook ararsın diye...hiç koşturmaca bitmiyor çünkükaydirigubbakcemile5
öpüldünüz....

herkese selamlar canlarım nasılsınız şekerlerrrrrrrrrr
eve yeni geldik hemen bir kahve yaptım kendime geldim evi toplayım az yarın evdeyiz cumaya elifin gezi vede pikniği var hafta sonu seminer varmış bugün yarın dinleneyim bari
bu arada herkes zayıflamışsın diyo iyice deri kemik kaldım yaa kıyafetlerden anlayabiliyorum zaten kotlarım falan bacaklardan epey bollaşmış:)hayırlısıyla erimeden ben şu okul biteydi:)))))
herkese kolay gelsin canlarım akşama fırsatım olur sizde olursanız laflarız
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrr
belinayım iyi yapmışsın canım ne güzel yaza eğlence olur meleğinede
elifde isterse bende yazdırmayı düşünüyorum az daha büyüsünde benim de merakım vardı baya çokda severim gitarı
herkesi muckkkkkkkk yafruşlarrrrr

şekerler bu gece hıdırellez gül ağaçlarının dibine dilekler her sene yapardım da bu sene yapamayacağım sanırım yaaaa(
yeni yer kimseyi tanımıyorum millet demezmi manyak napıyor diye:))))))
sosyeteye rezil olurum ayyyyy:)))))))))
benim içinde miniğin gönlünün muradı diyi verin ay bir zahmet canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm

iyi gecelerrr şekerlerrr,
bugün yogundum uğrayamadımmm meleklerim ve annelerii nasılll,
betülcümm çok sevindim önemli birşey olmadığına canımmm,
minikcimm naber canımmm,eridin desene koştururken :)))
belinaycımmm iyi olmuş hayırlı olsun beğümün kursu güzelce öğrensin bizim içinde çalsın meleğimizz:)
mihriban nabersin tatlımmm,
sevvalcim mucukkkk
mentalistcimm mucukkk
nunukum mucukkkk,
gülzeynom naber şeker yoksun yine kaç gündürr,
bego nerlerde kimbilirr,
SiremimSde yok 2 gündürr neredesin şekerrr,
görüşmek üzere şekerlerr öpüldünüzzzz

miniğim ben pek inanmam böyle şeylere yapıyor olsaydım dilerdimmm canımm,yinede içimde içimden geçiririm canımmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…