- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.361
gggggggggggggggggüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkeze hayırlı haftalar nasılsınız?
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız canlarım benim
bugün dr a gittik eltimle,onunda ufak problemi var,dr ikimize de korkulacak bi şey olmadığını söyledi
yalnız bende kist olabilirmiş tehlikelimi diye sordum yok önemli bi şey değildir dedi.
yarın ultrasona gitcez bakalım hayırlısı
ayy betülün performans ödevleri yetti artık geçen hafta sosyal ve fen,bugün trafik yarın karagöz hacivat
birazdan arkadaşlar gelcek gölge oyunu için perde yapcaz.
bide beden eğitimi ödevi var akşama eşim basketbol maçına götürcek,orda oyunda olanları not alcaklar resim çekcekler.
benim yine çenem düştü,daha evi süpürüp silcem şimdilik kaçtım byyy
unutuyodum gül'ün hepinize selamı var
merhaba şekerler
bugün pazarım vardı komşularla gittik geldik.öncesinde kızları okula bıraktım geldim derken iyice yoruldumakannehir
bütün işimde duruyor.hiç yapmak gelmiyo içimden.akşamda markete gidecez alışverişe bugün yoğun geçecek yani
betülüm hadi gözünaydın canım önemli birşey değilmiş bakakannehir
bu arada gül kim canım:uhm:
miniğim sanada kolaylıklar diliyorum.valla kızın okulu kendi sınavların direksiyon dersi iyi idare ediyorsun canım
herkese güzel bir hafta diliyorum
ve öpüyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
mersi bebekim sanada kolay gelsin canım benimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağolasın canım sanada kolay gelsin bizde seni muckkkkkkkkkkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi gözün aydın canım eltin adınada sevindim bununla geçmiş olsun bitanemmm
hadi bakalım kolay gelsin şekerrrrr
maşaallah okullu gibiyiz kıs çocuklarla beraber yap et git gel derken tekrardan diploma verseler yeridir yani demi ama şekerrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin sanada canım benim
mersi bebekim valla sorma canım akşam nasıl yorgun bitkin oluyorum anlatamam dahada gece yarısına kadar ders yapmam lazımki ay sonu sınavlara hazırlanayım ama derman kalmıyor bazen
hayırlısıyla ay sonunu bir görsem hayırlı bir şekilde rahatlayacağım inşaallah canım
dualarını eksik etme şekerrrrrrr
sanada güzel bir hafta olsun inşaallah canım benimmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyin yoktur:Saruboceq:
sorma bu performans ödevlerini bize mi veriyorlar çocuklara mı belli değil zaten bizimde var pazartesi teslim olması gerekiyor maketten ev ya da araba yapıcaz ve açıklamasını falan yazıcakmışızakannehir
aleyküm selam...sende görüşürsen selam söyle...
iyi akşamlar hanımlar
eşim yine balığa gitti.artık adamı evde göremez oldum kaydirigubbakcemile3kızlarda yine oyun oynuyolar doymuyolar bir türlüsempatiksalakcinni
bende kk de takılıyorum
betülcüm frezyayı biliyorum uzun süredir girmiyor ama canım benden de selam söyle
neyse öptüm herkesia.s.a.s.a.s.
iyi akşamlar şekerlerrr bugün giremedimm,
öğleden sonra kardeşime gittik,
dönüştede ayşe derya nın sınıf arkadaşı kaza geçirmiş araba çarpmış hafta sonu ailecek görüştüğümüz ve eşimin iş arkadaşıydı babası diğer kızlarıda halimenin arkadaşı onlara geçmiş olsuna gittik,çocuk normal evin önünde kenarda dururken araba duramamış çarpmış çok şükür ucuz atlatmışlar ayaklarında baya ezikler var meleğimin allah korumuşş
betülcüm inş dr iyi şeyler söylecek canımmm,bu performans ödevleriyle bizimde başımız dertte sormayın :)))
mihribancımm sevvalcim günaydınnnn diye bağırmış :))))
allah korumuş yavruyu canım çok geçmiş olsuniyi akşamlar şekerlerrr bugün giremedimm,
öğleden sonra kardeşime gittik,
dönüştede ayşe derya nın sınıf arkadaşı kaza geçirmiş araba çarpmış hafta sonu ailecek görüştüğümüz ve eşimin iş arkadaşıydı babası diğer kızlarıda halimenin arkadaşı onlara geçmiş olsuna gittik,çocuk normal evin önünde kenarda dururken araba duramamış çarpmış çok şükür ucuz atlatmışlar ayaklarında baya ezikler var meleğimin allah korumuşş
betülcüm inş dr iyi şeyler söylecek canımmm,bu performans ödevleriyle bizimde başımız dertte sormayın :)))
mihribancımm sevvalcim günaydınnnn diye bağırmış :))))
iyi akşamlar canım benim,eşin balıkta kızlar da oyun oynuyolarmış kafanı dinle biraz.
ben son iki gündür evde durmaya ve oturmaya hasret kaldım çoookkk yorgunum çoookkkk
birazdan ilaç alıp yatcam.
söylerim camnım arada konuşuyoruz telde.eşi kolundan yada elinden ameliyat olmuş,iştende çıkmış onun üzüntüsü vardı.geçen gün konuştum hala işe başlamamış.
iyi akşamlar kamilem,meleğinin arkadaşına çok üzüldüm.geçmiş olsun,rabbim şifalar versin çabucak iyleşsin,rabbim beterini göstermesin inşallah
ben bugün gelinimizi götürdüm dahiliye dr una,hazır gitmişken benim sonuçlarıda gösterdim sağolsun baktı,kötü bi şey yok dedi.baya rahatladım.kendi dr uma anca salı günü göstercem.
miniğim ben pek inanmam böyle şeylere yapıyor olsaydım dilerdimmm canımm,yinede içimde içimden geçiririm canımmŞenizŞenizşekerler bu gece hıdırellez gül ağaçlarının dibine dilekler her sene yapardım da bu sene yapamayacağım sanırım yaaaa(
yeni yer kimseyi tanımıyorum millet demezmi manyak napıyor diye:))))))
sosyeteye rezil olurum ayyyyy:)))))))))
benim içinde miniğin gönlünün muradı diyi verin ay bir zahmet canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?