Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Betül'ler pazartesi okulda ortak sınav olmuşlardı sonuçlar açıklanmış
389 puan almış,sınıfta 8. okulda 25. ilçedede 50.olmuş.
bide çalışsa çok daha iyi sonuçlar gelcek ama bunada şükür

mihrişim ne iyi olurdu taze taze balık ooohh ağzımıza layık,yemiş kadar olduk arkadaşım
eşim yine gitti balığa canım yakın olsak yapardık bir balık keyfiyerimseniben

aferin meleğimize kutlarım onu annesia.s.a.s.

iyi akşamlar hanımlar
bugün kızın öğretmeni hasta demiştim kızda hasta oldu.:gitme:sabah kırıktı pek tadı yoktu ama şimdi daha kötü oldu
yemek bile yiyemedi adam akıllı.boğazı ağrıyo hafif ateşi var
grip mi oldu acaba bilmiyorumfisfisfishiç hali yok cadının öyle oturuyo
neyse öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.

eşim yine gitti balığa canım yakın olsak yapardık bir balık keyfiyerimseniben

aferin meleğimize kutlarım onu annesia.s.a.s.

sağolasın teyzesi,meleğine geçmiş olsun canım boğazı ağrısı ve ateş oldumu iltihap vardır oda antibiyotiksiz zor geçiyo
salgın var herhalde betül de dün okula gitmedi,ateş yok ama burnu akıyo gözler sulanıyo.evde ilaç kalmamıştı.dün sağlık ocağına götürdüm aile hekimine,boğazları iltihaplanmış antibiyotik,burun spreyi,ağrı kesici verdi onları kullanıyoruz şimdi
.

iyi geceler kızlar benim tayfa hepsi uyudu mirmirmirmir
bende sizlere bakıp yatayım diyorum uyku gözlerimden akıyomirmirmirmir
allah rahatlık versin hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Acısıyla tatlısıyla birgün daha bitti …
birgün daha eksildi ömrümüzden…
ve gece örttü tüm iyi ve kötü şeylerin üzerini,gün doğana kadar
huzurla uyuya bilmemiz için,yıldızlar birlik oldu,kapladı gökyüzünü…
gözlerini tertemiz ışıl ışıl bir sabaha açmanız dileğiyle iyi geceler…

Allah razı olsun canııııııımm sanada hayırlı cumalar inşaAllah....

Sağol aşkım yemiş kadar olduk..Yapıpda yiyemedik bir türlü..:umursamaz:Çocukların aklı çıkıyo balık deyinceboshayallersmile
Meleğine geçmiş olsun..Salgın var havalar yine dengesiz ya..benimde, 2.meleğiminde boğazlarımız yanıyo..dün antibiyotiğe başladık...ilerlemesin...
Güzel,huzurlu haftasonları hepinize....Allah a emanetsiniz...:1hug:

günaydın kızlar herkese güsel bir hafta sonu diliyorum ben erkenciyim kızım buugun 10 da trt gap a çıkıcak okulda gösteri yapmışlar heycanlandım ya evde hiç çalışmadı hiç görmedim nasıl yapcaklar hiç bilmiyorum bana sana süpriz anne izle gör diyor onu bekliyoruz .....dünde elinde kocaman bi aynayla geldi okulda yapmışlr süslemişler anneler günü için çok duygulandım ya büyüyor kızım...

iyi hafta sonları şekerlerrrrr,
hasta meleklerimize acil şifalarrrr,
betülcüm meleğimizin başarısınıa çok sevindim inş daha da yüksek nice başarılaraaa,
halime lerde oldu geçengün türkiye genelinde bakalım nasıl gelecek bakalımmm,
kuzularım benim için kartlar hazırlamışlar dayanamayıp bugünden verdiler çok mutlu oldumm kırmızı güllerlede dolu kalpler hazırlamışlarr çok duygulandım birtanelerim benimm,:))))

selamlar...bizde begümün performans ödevini araştırıp yapıyoruz netten buraya da bakıyım dedim...hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları...

merhaba hanımlar
begom betülcüm geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun canım.haftasonu olunca doktorada götürmedim şimdi oyun oynuyor sanki düne göre biraz daha iyi gibi
rüyacım benim kızımda eski cd üstüne çiçekler yapıştırmış ortasına benim fotoğrafım güzel bir çerçeve yapıp getirdi banakaydirigubbakcemile3onların elinden ilk anneler günü hediyem oldu bende çok mutlu oldum:1hug:
büyük kızımda çiçek kalp güneş resmi yapmış boyamış seni seviyorum anneler günün kutlu olsun yazmış sabah verdi bana ayyyy çok duygulandım:1hug:
onların elinden en küçük nesnenin bile ayrı bir güzelliği var:asigim::asigim:
neyse şekerler herkese güzel bir haftasonu diliyorum
öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar bugün baya yoğundum,sabahtan işlerim vardı onları hallettim
sonra annemlere uğradım pazar işim gördüm( tabiki balıkta aldım)
saat 6'dan sonra kızları parka götürdük eşimle birlikte,az önce geldik birazdan bi yakınımızın kınası oraya gideceğiz .yani gün daha bitmedi bizim için.
kamilecim sağolasın hayatım,bide çalışsa daha büyük başarılar geleceğine inanıyorum
rabbim hepimizin evladına zihin açıklığı versin daha büyük başarılarını görelim inşallah.:Saruboceq:
mihrişim meleğinin daha iyi olmasına sevindim,inş bir iki güne kadar bi şeyi kalmaz.
belinaycım kolay gelsin canım sanayerimseniben
ruyacım nasıl geçti kızının gösterisi
neyse ben hazırlanayım birazdan çıkarız hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

canlarım selamlaaaaaarrr
nabersiniz bakalım geç oldu ve yorgunum şöyle bir göz attım hastalarım var acil şifalar diliyoruz diliyorum
hediyelerde yapılmış ohhh ne güzel hadi güzel günlerde kullanın canlarım
yarın eşim çalışacak biz de evdeyiz görüşürüz inşaallah
kib meleklerimide opuyorumnanaktan canlarım
anneler gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn şimdiden
en anlamlı güzel bu günümüz en kötü günümüz olsun inşaallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…