- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.421
Kıslaar Anneler gününüz kutlu olsun canlarım...a.s.
Yarın yazlığa gideceğimz ,benim kuzucuklrımda bu akşamdan şımartdılar beni...Şiirler,mektuplar..takılar..:kedi:çok kötü oldum...Ağlatdılar benimafoldumben
Onlar bizim geleceğimizin anne adayları..rabbim onlrada göstersin inşaallah.
Kıs Kübra helal olsun sende yutdun balığı bu akşam deseneohaoldumsmile
Şişti bi yerlerim şişti..sizin yüzünüze:bbo:
Siz ne kadaaaan fenaa ne kadaaan acımasız ne kadaaan vicdansız akadaşsınız bea...şakkıdı
iyi pazarlar kızlarrrrr
anneler gününüz kutlu olsun
benim kuzular babalarıyla dışarı çıktılar güya nereye gittiklerini bilmiyormuşum gibi oturdum onların dönmesini bekliyorum
Anne demek;
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan... her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.... Devamını Gör
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır
[B]BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce:
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişl...erimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim..[/B]
Hepinizin anneler günü kutlu olsun sevgili anneler
Sevval kübra beni mest ettiniz cok güzel paylasımlardı cok duygulandım yüreginize saglık
Bi tek annem olsun bana bisey olmaz...
iyi akşamlar dünyanın en güzel annelerizemuszemuszemuszemus
hepinizin anneler günü kutlu olsun a.s.a.s.a.s.a.s.
bugün kuaföre gittim sonra kızları parkta oynattım geldim yemek telaşı falan derken ancak şimdi girebildim şekerler
umarım hepinizin bu özel günü güzel geçmiştir
ben dün sabah kızlarımdan küçük hediyeler almıştım ama akşamda gidip güzel bir gömlek aldım kendime yani kızlar bana almış oldukaydirigubbakcemile3ne yapalım daha küçükler ancak böyle oluyo hediye alma işimizyerimseniben
neyse öptüm melek anneleriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar...hepinizin anneler günü kutlu olsun...a.s.
bizde bugün arkadaşlarla pikniğe gittik bebeklerimiz durmadı çok duramadan geldik...yorgunluğu yetti yatıp duruyoruz...hepinizi öpüyorum canlarım...
günaydınnnnn iyi haftalarr şekerlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın hepinize iyi haftalar :teytey::teytey::teytey:
günaydın şekerler dün giremedim yogundum...kocişle arkadaşlarla brança gittik sonrada gezdik akşam yemeginide kocişimle kızım hazırladılar bana çok güzel bir anneler günü geçirdim..
herkesin annler gününü kutluyorum geçde olsa...
tünaydınnn cicişlerrrrr :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?