Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam herkeslere hepiniziin gecmis anneler günü kutlu olsun dün firsatim olmadi pcye girmeye bir arkadaslarda oturdum sonrada zamanim olmadi melisamda hasta yine ates öksürük az öncede kustu((

Hepinizin anneler günü kutlu olsun sevgili anneler
Sevval kübra beni mest ettiniz cok güzel paylasımlardı cok duygulandım yüreginize saglık

Bi tek annem olsun bana bisey olmaz...

iyi akşamlar...hepinizin anneler günü kutlu olsun...a.s.
bizde bugün arkadaşlarla pikniğe gittik bebeklerimiz durmadı çok duramadan geldik...yorgunluğu yetti yatıp duruyoruz...hepinizi öpüyorum canlarım...

anneler gününüz kutlu olsun melek anneleri hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

iyi pazarlar kızlarrrrr
anneler gününüz kutlu olsun
benim kuzular babalarıyla dışarı çıktılar güya nereye gittiklerini bilmiyormuşum gibi oturdum onların dönmesini bekliyorum

hepsi cok güzeldi tekrardan gecmis anneler gününüz kulut olsun

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler hepinize güzel bir hafta diliyorumzemuszemuszemuszemus
öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar az önce dr a sonuçlarımı gösterdim küçük zararsız kistler varmış,
3 ay sonra tekrar çağırdı kontrol amaçlı,göğsümde acı olduğu için de ağrı kesici hap verdi
şimdide hazırlanıp çıkcam gezmeye gitcez akrabalarla
ayy şöyle ayaklarımı uzatıp evde dinlenmeyi çok özledim.
ya gezmede,koşturmadayım yada evde temizlikle uğraşıyorum.ne yapalım iş bitince ömürde bitermiş
şimdilik byy sonra görüşürüz öpüldünüz canlarımmm
ŞenizŞeniz

iyi akşamlar şekerler
bugün bende çok yoruldum ders yaptım epeyce
başım ağrıdı valla:)))
fazla geldi boş beyine bilgiler sıkışma yaşadı:)))))))
betül hadi geçmiş olsun canım gez bakalım şeker valla bende nasıl özledim evde oturmayı anlatamam sana
offffff offfff
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimede iyi geceler diliyorum kızları yatırayım az daha çalışayım da bende yatayım sabah erken çıkacağız kib byeeeeeee

günaydınnnnn,iyi günlerrr canlarımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
betülcüm sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimmm canımmmkaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmm
çoooooooooooooooookkk özledim sizi
bulunduğum yerde doğalgaz çalışmaları başlamıştıı
kazarken tel kablolarını koparmışlarr
kazı işlemi bitene kadar yoktu net neseki dün haloldu şükürrrr
anca şimdi bakabiliyorum akşamda düğündeydim
hepciğinizi çokkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
betülcüm senin adına sevindim canım
miniğim kolay gelsin sana ay sonuna kadar sık dişini canım sonra rahatlarsın artık
bende birazdan kızı okula götürecem şekerler
öptüm hepiniziiia.s.a.s.a.s.

günaydınnnnn,iyi günlerrr canlarımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
betülcüm sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimmm canımmmkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar betülcüm geçmiş olsun tatlım...

teşekkür ederim canlarıma.s.a.s.a.s.
rabbim herkeze sağlık versin
ben bundan böyle kontrollerimi aksatmam allahın izniyle.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizi öpüyorum

günaydın hemşerim nasılsın görüşemiyoruz

hoşgeldin canım bizde seni özledik :1hug:
iyi hadi net gelmiş bundan sonra görüşürüz eskisi gibi

selam kizlar nabersiniz melisayi dr a götürdük dün vücudunda kizariklik vardi ve dra gittik atesi vardi atesi 40.2ymis ben kizamaik sandim ama degilmis kizil hastaligiymis bu hafta evde cuma dra gidecegiz tekrardan dr onay verirse haftaya gidebilek krese gecmezse hafta sonu evdeyiz yine ..

merhabalar sabah okula gittim,7 19 yaş eğitim kursu var okulda
erkenlik döneminde çocuklarımıza nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili bilgi alıyoruz.
az önce geldim birazdan arkadaşlarla okuma günümüz var oraya gitcem,gitmeden ortalığa bi çeki düzen vereyim.
akşama uğramaya çalışırım yine hepinizi öptümopuyorumnanaktan

gecmis olsun canim hadi bakalim evde oturmayin bende geleyim bende oturmayacam evde gezecem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

hoşgeldin nunuğum,çok geçmiş olsun meleğine evde dinlensin,iyice iyleşince gider kreşe.
benim küçük kızımda çıkarmıştı kızıl,bizde kızamık diye götürdük kızıl dedi dr.vücudunda isilik gibi kızarıklıklar oluşmuştu.

geçmiş olsun kızına nunukçum
benim büyük kız üşütmüştü sanırım şimdi o düzeldi ortanca hastalandı:gitme:
sırayla gidiyo galiba:bbo:

hoş bullduk cnm opuyorumnanaktan
geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…