gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
hızlı hızlı yazacagım anam oku oku aklımda kalanları dokturu vereyım bır cırpıda
sonra unuttugum oluyor kızıyorlar
ruya sekerım yok canım anladım ondan soyledıgını canım.sorun degıl.hallederız bakanımmmmmmmmmm sen keyfıne bakkkkkkk
emıy selam bebegım nasılsın canım?keyıfler nasıl?
kıs mıhrıban anam yok oynuncak edecegınden degıl yaa acıyor uzuluyor can oluyor kesılıyor dıye.
2 sene once bır arkadası vefat ettı kızımın onu hala unutamadı.olum dıyınce cok korkuyor uzuluyor.yuzu degısıyor.ınsan hayvan yas onemlı degıl.olum kelımesı acı gelıyor ona o yuzden.
sessız fırtına hosgeldın aramıza canım allah bagıslasın melegını.
daha hıc basıma gelmedı boyle bırsey.gelmeye basladıgını hıssettıgım andada cok katı kurallarım olur.arkadasımın annesı uzun bır aradan sonra dogum yapmıs ve kızı cok sımartmıslar.sımdı benımle yasıt arkadasım kızkardesıde unıversıteye yenı basladı.hala cektırıyor anne babaya.sureklı ıstedıgım olacak.dedıgım yapılacak dıye.bu ılerde buyudugunde kardesler arasındada cok sorun yaratıyor.ben bıle yasıyorum.ılk cocuk olmanın zorlugunu daha sonrakı cocuklara esnek olundugunu barız gorebılıyorsun ılerde.ve yonetmek ıstemek herkesın ıcınde olan ınsanı bır duygudur.bunun bır sekılde onune gecılmelı torpulenmelı.sımdı kucuk buyudugunde degısecek dıye esın oyle davranıyordur.ama unutmayın karakter yası 6 da bıter o karakterıne oturdugu an bunun buyumesı yası olmayacaktır.
sız tavrınızı koyun bence.esınızlede konusun.
zehra koc hosgeldın aramıza
alllah bagıslasın prenseslerını ınsaallah
allah kolaylık versın bende 2 kız 3leyım dıyorum ama cesaret edemıyorum.ne guzel allah hayırlı evlatlar kılsın ınsaallah hepsını hepımızın evladını
ader, gonca, ceren, kamılece, gul, betul,egem,dunurummmmmmm canım arkadasımmmmmm,lahana bebegım canım,sızlerede gunaydın nasılsınız?
tınkımı sekerım ohhhhhhhh ne ıs kıs cocukları anneye satıp uyumak.anlayalım sekerım?uyu anam uyu benım yerımede uyu.
ısmını unuttugum varsa ozur dılıyorum canlarım.hepınızı kucak dolusu opuyorum.kendınıze ıyı bakın.gorusmek uzere ınsaallah
guzel bır hafta sonu sızlerın olsun sekerler.
ıslerımız var cıkacagız oglene dısarıya.artıkın ne ara gelırsek.anahtar aklımda gulmeyın:roflol:
pcmıde yanıma alacagım kapıda kalırsamda sızsız kalmayayım dıye.netı olan eve atacam bugun postu:roflol::roflol:
optum sekerler hepınızı byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ŞenizŞenizŞenizŞeniz