- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.541
inşallah canım inşallah o güleri göreyim de canımı çıkarsın benimki laelaelaelaelaehosgeldın canım aramıza
allah bagısın bebegını ınsaallah
saglık sıhhat uzun omur versın sızlerle bırlıkte ınsaallah
dur canım daha sarılır canını cıkarır oper koklar sonra burnundan getırır
acele etme ıyı gunlerın daha bunlar
sagolasın sanada hayırlı cumalar olsun ınsaallah
canım benseni nerden biliyorum bebeklerim ve biz de mi ya?? sağolasın bu arada..hoşgeldin cnm allah bağişlasın
benimde kızım 18 aylık cnm vallah korktmiyim arkadaş büydükce
cadılaşiyolar cnm haberin ola:roflol:a.s.kaydirigubbakcemile5:teselli:
İyiakşamlar meleklerin anneleri..a.s.
Ya bu kız çocukları çok cadı oluyorlar,benimki aralıkta 5'i bitirecek,bıraksak evi o yönetecek o kadar yani..İyi aile kuralarımız var,kendisi hazırlamış,hadi bir uyma,fırçayı yiyiyorsun..kaydirigubbakcemile3 Birde babamız maalesef disiplin konusunda sıfır:1no2:,bu açığı ben kapatmaya çalışıyorum.Babayla sürekli bir didişme içindeler,babada halinden memnun.Ben biraz daha otoriteyi ve yerine göre davranmasını istiyorum.Bazen beni hakem yapıveriyorlar didişmelerinde,arada kalıyorum.Kızıma babana saygısızlık asla yapma diyorum ama,babamızında çocuktan farkı yok ki,yani bazen kızım haklı oluyor.Bende arada kalan oluyorum tabi..benneyaptımki Va mı aranızda böyle hem meleği hem de kocaman başka bir çocuğu olan daha,yani eşi..kaydirigubbakcemile3
canım ya sanki bizim evi anlatıyorsun benim cadıda nisanda 5 bitecek 6 ya girecek
evet ya evi yönetecek derecede bizim hanımda eve yettiği gibi komşu çocuklarınıda yönetiyor hep oyunları o yönetecek onun dediği olacak
benim birde 18 yaşında kızım var oda öss ye hazırlanıyor oda bir stres bir sinir
evet en büyüğümüzde babamız en büyük çocuk
şimdi birşey değil a canım büyüyünce baba kız arasında kalmak çok kötü oluyor
biri gençlik kafasında babada ben büyüğüm benim dediğim olur offfffffffff işte
vallaha en iyi zamanlarınız :1hug:a.s.
teşkkürler canımkamilece yiwrim evlilik yılömümün kutlu olsun hımmm demek sakin sakin haaaa...............
İyiakşamlar meleklerin anneleri..a.s.
Ya bu kız çocukları çok cadı oluyorlar,benimki aralıkta 5'i bitirecek,bıraksak evi o yönetecek o kadar yani..İyi aile kuralarımız var,kendisi hazırlamış,hadi bir uyma,fırçayı yiyiyorsun..kaydirigubbakcemile3 Birde babamız maalesef disiplin konusunda sıfır:1no2:,bu açığı ben kapatmaya çalışıyorum.Babayla sürekli bir didişme içindeler,babada halinden memnun.Ben biraz daha otoriteyi ve yerine göre davranmasını istiyorum.Bazen beni hakem yapıveriyorlar didişmelerinde,arada kalıyorum.Kızıma babana saygısızlık asla yapma diyorum ama,babamızında çocuktan farkı yok ki,yani bazen kızım haklı oluyor.Bende arada kalan oluyorum tabi..benneyaptımki Va mı aranızda böyle hem meleği hem de kocaman başka bir çocuğu olan daha,yani eşi..kaydirigubbakcemile3
iyi geceler .... herkese
adanalıyı izledim uykum var şimdi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?