Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

inşallah canım inşallah o güleri göreyim de canımı çıkarsın benimki laelaelaelaelae

İyiakşamlar meleklerin anneleri..a.s.
Ya bu kız çocukları çok cadı oluyorlar,benimki aralıkta 5'i bitirecek,bıraksak evi o yönetecek o kadar yani..İyi aile kuralarımız var,kendisi hazırlamış,hadi bir uyma,fırçayı yiyiyorsun..kaydirigubbakcemile3 Birde babamız maalesef disiplin konusunda sıfır:1no2:,bu açığı ben kapatmaya çalışıyorum.Babayla sürekli bir didişme içindeler,babada halinden memnun.Ben biraz daha otoriteyi ve yerine göre davranmasını istiyorum.Bazen beni hakem yapıveriyorlar didişmelerinde,arada kalıyorum.Kızıma babana saygısızlık asla yapma diyorum ama,babamızında çocuktan farkı yok ki,yani bazen kızım haklı oluyor.Bende arada kalan oluyorum tabi..benneyaptımki Va mı aranızda böyle hem meleği hem de kocaman başka bir çocuğu olan daha,yani eşi..kaydirigubbakcemile3

canım ya sanki bizim evi anlatıyorsun benim cadıda nisanda 5 bitecek 6 ya girecek
evet ya evi yönetecek derecede bizim hanımda eve yettiği gibi komşu çocuklarınıda yönetiyor hep oyunları o yönetecek onun dediği olacak
benim birde 18 yaşında kızım var oda öss ye hazırlanıyor oda bir stres bir sinir
evet en büyüğümüzde babamız en büyük çocuk
şimdi birşey değil a canım büyüyünce baba kız arasında kalmak çok kötü oluyor
biri gençlik kafasında babada ben büyüğüm benim dediğim olur offfffffffff işte
vallaha en iyi zamanlarınız :1hug:a.s.

iyiym canim bende kadin dr gittim yeni geldim iste ne olsun ugrasiyoruz kizda uyudu ohhhhhhhhhh dedim snunda

emiy sekerım sabahtan ıslerımı bıtırdım arkadasım aradı kahveye gel dıye nazın uyku saatı gelmeden gıttık kahvelerımızı ıctık geldık.naz yattı kalan ıslerıde az sonra halledecegım sızlere bır bakayım dedım
sen nasılsın canım?kuzucugum nasıl?
caim iyi etmissin ohhhhhhhhhhhhhhh yangel keyfine bak

iyi akşamlar kızlar...kamilececim evlilik yıldönümün kutlu olsun hayatım daha nice uzun senelere canıma.s. a.s. a.s. ...hepinizi öpüyorum...Şeniz

hepinize ayrı ayrı öpücüklerrr ve

bu akşam kutlayamadık ceyiz serme işi uzayınca yarına erteledik sakin sakin :asigim:kutlayalım dedik sizler neler yaptınız bugün biz kutlama yapamadık ama meleklerime ciciler aldım çok mutlu oldular kaydirigubbakcemile2

Demek büyüyünce daha zor arada kalmak..fisfisfis Gerçekten anneler çok arada kalıyor,yazık ya bize..
Sağol canım bu arada cevabın için..a.s.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben varya bugün uyku tulumu oldum ya laelaelaelaelae
sabah 10 da kalktım akşam üstü yine uyudum akşam hava kararmıştı kalktığımda
sağolsun annecim baktı kıza havadan heralde hiç halim yok niyeyse
mirmirmirmirmirmirmirmir öptüm kızlar a.s.

minik benim kızlar daha kurban olayını tam kavrayamadılar
benim kızın derdi koyunu sevmek kesip yemek değil:roflolyun oynayacak hayvanla

aramıza yeni katıldın galiba.öncelikle hoşgeldin canım
benim 3 kızım var 2 büyük sessiz kendi halindedirler ama en küçük kızım senin kız gibi bizleri ilerde bizleri yönetir gibime geliyo:roflol:en azından ablalarını yöneteceği kesin gibi:roflol:
daha 2 yaşında ama maşallahçok atik ve atılgan
ablalarından farklı.allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…