- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.281
kızlar bende aranızdayım artık bundan sonra benimde bir meleğim var 4 yasına girdi . hepinizi öpüyorum.
kızlar akşam kardeşime kız istemeye gittik verdiler kızı.ayy görümce olcam,görümceler de pek sevilmez ama olsun,ben çok mutluyum inş hayırlısı olur.bide hala oldum mu deymeyin keyfime.:teytey:
inş anlaşırızda arkadaş gibi oluruz.:Saruboceq:
günaydın benim canım topiktaşlarım bu siteyi bulmadan önce birbirini hayatı boyunca görmemiş insanların sadece netten tanışıp bu kadar kaynaşabileceğine inanmazdım..size çok sevdiğim bir sözü yazmak istiyorum bizim durumumuza çok uyuyor:"Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. "
kamilece ve kübracım görümceliğiniz hayırlı olsun ben 4 yıldır görümceyim allaha şükürki gelinimiz beni çok sever.tabi bulmuş benim gibi hiç birşeye karışmayan görümceyi..
zuzu aramıza hoşgeldin
ohh afiyet olsun bacım benimde dolabımda mantılarım var ama çıkarıp yemedim daha aklıma getirmiş oldun bende çıkarayım akşam yeriz..........betülcüm iyi gezmeler.şevvalcik nerelerdeydin?
evişleriyle uğraşan hanımlar sizede kolay gelsin.
bizde annemle kahvaltı yaptık.birazdan mantı açacağız.
dondurucuda saklamak için ......
yemek isteyenler buyursun gelsin.
benim güzel arkadaşlarım buda sizin için kendi elciyezlerimle hazırladım
AFİYET OLSUN
günaydın benim canım topiktaşlarım bu siteyi bulmadan önce birbirini hayatı boyunca görmemiş insanların sadece netten tanışıp bu kadar kaynaşabileceğine inanmazdım..size çok sevdiğim bir sözü yazmak istiyorum bizim durumumuza çok uyuyor:"Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. "
kamilece ve kübracım görümceliğiniz hayırlı olsun ben 4 yıldır görümceyim allaha şükürki gelinimiz beni çok sever.tabi bulmuş benim gibi hiç birşeye karışmayan görümceyi..
zuzu aramıza hoşgeldin
benim güzel arkadaşlarım buda sizin için kendi elciyezlerimle hazırladım
AFİYET OLSUN
tinkimi sana araba sürmeyi öğretirim demişsin
çok sağol arkadaşım inan bana yakın olsak teklifine seve seve evet derdim
eminim eşimden daha iyi öğretirdin.benimki pek sabırlı değildir
tinkimi rüyanaz inşallah yakın zamanda araba sahibide olursunuz canım
miniğim beni çok güldürdün anneanne topiği yaparız demişsin :roflol:
ne güzel olur
inşallah o günleride görürüz canım
öptüm
canlarım ınanılmaz bır soguk var
sukurler olsun kar gelecek artık heralde
yenı yıla karla gırmek ıstıyorum bennn yaaaaaa
gece kartopu oynamak ıstıyorum kızları uyutmayacagım
mutfakta bıraz ıslerım var onları halledecegım sımdı
gorusmek uzere sekerler
meleklerımıde cok cok opuyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?