- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.241
kızlar bugün yine kızımı doktora götürdük.
dün gece kasığında siyah bi ben gibi bi şey gördüm.daha önce yoktu.bugün akşam üzeri babamlara gösterdim ben değil dedi.sonra hemen yakındaki polikliniğe gösterelim dedik.doktor demez mi kene diye.devlet hastanesine götürün hemen dedi.ben tabii çok üzüldüm apar topar götürdük hastaneye.doktora söyleyince keneden şüphelendiler diye doktor da,ne kenesi kan toplamış orası bi şey yok dedi.rahatladım ama öbür doktorun korkusu yetti bana.yani akşam akşam bi telaşe atlattık.
kızlar bende aranızdayım artık bundan sonra benimde bir meleğim var 4 yasına girdi . hepinizi öpüyorum.
cnm oğlanla uğraşiyorum okula gidecek ondan cevapı geç yazdım
çok şükür iyiyiz cnm iyi olduğunuza sevindim cnm görüşmek üzere ben kaçiyorum
kızlar akşam kardeşime kız istemeye gittik verdiler kızı.ayy görümce olcam,görümceler de pek sevilmez ama olsun,ben çok mutluyum inş hayırlısı olur.bide hala oldum mu deymeyin keyfime.:teytey:
inş anlaşırızda arkadaş gibi oluruz.:Saruboceq:
kızlar akşam kardeşime kız istemeye gittik verdiler kızı.ayy görümce olcam,görümceler de pek sevilmez ama olsun,ben çok mutluyum inş hayırlısı olur.bide hala oldum mu deymeyin keyfime.:teytey:
inş anlaşırızda arkadaş gibi oluruz.:Saruboceq:
hayırlı olsun canım
allah tamamını erdirdirsin
dur kız hemen ne halası
hele bi önce evlensinler:roflol::roflol:
gözün aydın canım hayırlı olsun, inş gönlünüze göre olur :Saruboceq:
güzel bir heyacan değil mi arkadaşım bir yeni görümce olarak sana katılıyoruma.s.
sağol canım amin.ya çok güzel bi duyguymuş.kaç senedir merakla bu günü bekliyodum.
bak senden özendim,bende hemen görümce oldum gördün mü?[/quote
görümcelik pek cazip bişey değil gibi ama bizim gelinler bilmiyorlar ki harika görümcelere düştüler bizle anlaşamazlarsa kimseyle anlaşamazlar :roflol::roflol:
ciddi ciddi iddalıyım bu konuda şaka bir yanaa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?