- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.461
iyi gidiyo canim yarin sabah abime gidecez hazirlik yapiyorum kizi yikayacam sonrada ben
cantalari hazirladim bilmiyorum artik orda nasil gecerse sanki ayaklarim geri geri gidiyo
hayirlisi artik geliyoruz dedik birkere orda kacgün kalirsak bilmiyorum
hayırlısı olsun canım benım
degısıklık olur bosver canım
sana kolay gelsın canım benım
bızıde koy valıze sekerım bırazda bız gezelım oraları anammmmmm:roflol::roflol::roflol:
canim gitmekten vazgectik gitmiyoruz zatende icim gitmek istemiyodu
arayi caldirirriz diye cok korkuyodum abimlede konustuk vazgectik
polanya da hirsiz cokmus
minik kuşlarım nasılsınn?bende kızıma minikkuşum yavrukuşumm diyorummm çok gülüyoo hehehee...adın ne???
ii akşamlarrr ...:a015::a015:ben varım yaa aşkolsun....haklısın ben yeniyim tabii ne paylaşabilirizki
bana bak ılkımın annesı falan demem alırım ayagımın altına aaaaaaaaaaaaaa
o be bıcım laf oyle yenıyım ne paylasabılırızkı
bırdaha duymayalım vallahı bozusuruz ayolllll
demı kıslar
ader anam ben buralardayım sekerım kk feca msn 3lusunde kayboluyorummmmmmmmmmm
sevvalcık bebegım senden naber
iyiym şekerim görümcem kahve içmeye gelmiş onu geçirdim hemen pc yi açtım seninle aynı üçgeni ziyaret etmeye çalışıyorum...
bu arada eğer kabul edersen senide faceye ekleyebilirmiyim...
tabıkı sekerım ne demek
ozelden vereyım sekerım ok
afıyet olsun canım bu arada
ay gorumceyle kahvemı ıcılır kıs
aaaaaaaaaa valla pesssssssssssssklava: klava:
görümcen benim gibi üst katında oturursa kahve değil herşey içersin kadının canı sıkılmış bana gelmiş...
mesajını aldım ekliyorum...
selam anneler nasılsınız..ya ben su an sucluluk duygusu ıcındeyım .benım kızım ılkokul 1 e gıdıyor odev yaparken fazla sesım cıkmaya o nu cok azarlamaya basladım.ogretmenımız odevı de cok verıyor acayıp stres oldum...VİCDAN azabı cekıyorum bu saattlerde yaaa offff.okuması cok ıyı yazmaya gelınce 1 cumlede 2 3 harf atlıyoooo...bazen kafa calısmıyo..o benımCANIMIN İÇİ melgım bebegımmm benımmm...
ne güzelll...inşallah enkısa zamanda benlede kaynaşırsınız...:1hug:
heheee çok tatlısın yaaa...sev benii sevvv dövmee....benimde görümcem yokk ama olsaydıı nolurduu acabaaa???ben ii geçinirdim herall...herşeye rağmen kaynanamla geçindiğim e göree????kaynanam da 2 aydır hastanede yatıyoo kızlarr hala çıkamadıı yazık..allah sağlık versin inş. onada???
hhehehee eşimde bayan kapriss der....yok kıııss ben kapris yapmıyomm....
kalp krizi geçirdii defalarcaa süreklii yoğun bakımdaa ayy düzelemedii yaa...dün anjiyoo olduu tekrar bakalımm şimdii durumuu iimişş...ben kızımla ilgilenmekten gidemiom kii hastaneyee...ilkimide hasta ettik bi kaynanamın evine bi kendi evimee yavrum 1 hafta iğne yedii çok üşüttüü...artık gitmiom bendee eşim gidioo hergünn ondan alıyomm haberlerinii..inşallah çıkar artık odaa....
merhaba hanımlar nasılsınız
melekleriniz nasıllar
ben küçük cadımı uyutmaya çalışıyorum
eeeeeee nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?