- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.481
kalp krizi geçirdii defalarcaa süreklii yoğun bakımdaa ayy düzelemedii yaa...dün anjiyoo olduu tekrar bakalımm şimdii durumuu iimişş...ben kızımla ilgilenmekten gidemiom kii hastaneyee...ilkimide hasta ettik bi kaynanamın evine bi kendi evimee yavrum 1 hafta iğne yedii çok üşüttüü...artık gitmiom bendee eşim gidioo hergünn ondan alıyomm haberlerinii..inşallah çıkar artık odaa....
hee adam bıktıı bendenn allahtan sabırlıı....ayy kıss gelsene negüzell olurr valla önce döversinn sonra ohhhh çay içerizz sana bi sürü hamurişi yaparımmm bolboll yer otururuzz....cokacimcoookhihoyyyt
hayırlısı olsun canım ne dıyım
senın gonlun yoktu zaten
otur evınde sekerım valla
ne guzel
sevındım ayrılmayacagız demekkı sekerım
hihoyyythihoyyyt
gel canım gelll buyur gell..ayy bayılırım misafir ağırlamayaa.....
ii gecelerr canımm...sen nasılsınn...??bende ilkimlee uğraşıyomm bu satte uyku aklında bilee yokkkk.....birazdan eşim gelcekk iştenn beraberr uyuturzz artık...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ay benim büyük kız eline geçirdi
pc yi kalakmak bilmiyor bitanede leptopmu alsak ne :roflol:
zorla kaldırdım vallahaklava::roflol:
hee adam bıktıı bendenn allahtan sabırlıı....ayy kıss gelsene negüzell olurr valla önce döversinn sonra ohhhh çay içerizz sana bi sürü hamurişi yaparımmm bolboll yer otururuzz....cokacimcoookhihoyyyt
sorma canımm aklım başıma geç geldii..kayınpederime yemek yapmaya gidiodumm eşimde yalnız bırakmak istemioo adam yaşlıı...sonuçda kızım hasta oldu işte şimdi eşim başınıı vuruyoo ama ...eee deimm koca adama yemek yapcam diee kızımı hasta etmicemm peynir ekmek yesinnlerr napimm sel gider kum kalırr dimii amaa...allah korusunn....kaynanam çıktımıı yandımm yawww hem ilkim hem 2 yaşlıı bide bekar kaynımmm ayyy hangi birine bakcam doğumdan sonra 22 kg verdimm artık 15 kg ya düşerimmm...
bana yokmu okşilkimbenneyaptımki
bak ben kimseyi dövemem kimseye zararım olmaz benim
zararım kendime
e artık benide davet edersin demikaydirigubbakcemile3
iyi geceler hatunlar...nasılsınız bakalım...biz yine derslerimizi yeni bitirdik...öpüyorum...
evet canim hayirlisi olsun
demekki böylesi hayirliymis
bizde baska kapilar calariz :jeyyar:
:roflol:
kizlar bu saat beni yaniltiyo ya neden düzenlemiyolar bu saati
2 saat sonrayi gösteriyo
herkese iyi geceler
çok uykum var...
yarın görüşmek üzere.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?